Ženske nič prej ne dozorite od ns
Pa od kje si se vzela Lepolaska?
Posmehuješ se ljudem, ki zaslužijo ‘le’ 1000€. Kaj ti misliš, da ne moreš ostati brez službe? Ti princeska, tebi se to ne more zgoditi? Potem pa boš vesela, če boš lahko napraskala službo za 600€ na mesec.
Da ne govorimo kaj pišeš o kg. Če bo tvoj partner zbolel, se zredil, postal onemogel, ga boš zbrcala ven?
Če boš ti zbolelal za ščitnico in pridobila na hitrico kakih 20, 30 kg in te bo partner vrgel ven, boš pa tule jokala kaki prasci so moški?
ne, se ne. posmehujem se ljudem, ki lapajo, kako bi se ženske lepile na njih, ko bi ugotovile, da so polni denarja. v resnici jim pri taki plači lahko kar nekaj ostane, ker so v hotelu mama – ampak jih na koncu še vedno nobena noče niti s palico pipnit.
in SORRY, v svojem krogu znancev ne poznam niti enega, ki bi bil debel zaradi bolezni. se zavedam da tudi taki obstajajo, ampak v 99% je vzrok prenažiranje in absolutna odsotnost fizične aktivnosti. na jetra mi grejo ljudje, ki vsakič, ko je govora o debelosti, privlečejo na dan vse prave in namišljene bolezni, “nosečnost” (še 15 let po zadnjem porodu) in podobno sr.anje.
in ja, me ne zanima, če bom linčana, ampak če bi spoznala človeka, ki je v resnici debel zaradi npr. bolezni ščitnice, se ne bi NIKOLI spustila v razmerje z njim. tak človek mi ni fizično privlačen, pa ima zaradi mene lahko nevem kakšen karakter. je pa verjetno drugače in bi drugače odreagirala, če se to zgodi že z obstoječim partnerjem, s katerim si že xy let skupaj (pa upam, da ne bom imela priložnosti dokazovat).
Domišljava naduta lepolasa punčka, nikomur ne privoščim bolezni, ampak nič mi ne bi bilo hudo, če bi ti zbolela zaradi ščitnice. Takrat bi ti z veseljem pod nos porinila tvoje pisanje. Samo takrat bi se pa ti cmerila kako so vsi zlobni do tebe, da ne razumejo, da si ti bolana, da se ne nažiraš. Res me je sram, da so med ženskami tudi take tupe kot si ti. Sram, da je moj spol lahko tako nerazgledan, nadut, samovšečen.
pa od kod si in ostali…. kdaj se boste zbudili in pogruntali, da svet ni pravičen. ko zboliš te noben ne mara. v službi ti prekinejo pogodbo. moški zapuščajo ženske, ker jim odrežejo dojke. meni je kristalno jasno, da če bi imela 150 kil, me ne bi NOBEN moški pogledal. ja, tudi sama sebi bi se gnusila. tudi moj zdajšnji me absolutno ne bi pogledal, ker bi bla opravilno nesposobna. babe lahko sadite rožice in rišete rožnate oblačke kolikor vam paše. realnost je pra.sica.
kdo misliš, da se zaljubi v zašpehano žensko, ki jo matra ščitnica? noben. vzrok, zakaj je taka, sploh nima veze.
no, pa politika, doktorja filozofije al pa diplomata. ni bistveno.
smešno je v bistvu to, kako nesposobni tipi jokajo, kako so ženske pr.asice, ker izberejo po svojih kriterijih najboljšega in so zaradi tega plehke – še posebej, ker tista najboljša, ki so si jo izbrali zase, nima o njih enakega mnenja in jih niti povohat noče :)))))
fakt je, da VSI izbreremo zase kar se nam zdi, da je najboljše. noben zavestno ne bi izbral slabšega partnerja. kar zna bit problem, če se precenjuješ, kot je opazit pri frutolinčku. :)))) da nekdo trdi, da je ženska bolj plehka od njih, ker so ji všeč bmw-ji, medtem ko sami zase iščejo eno izključno za kuhat in gate prat, je pa absurd :)[/quote]
Za zacetek, ne ti meni pridigat o moji nesposobnosti. Ali zazeljenosti. Ker si celo tarco falila, lol.
Drugace si pa tako le potrdila kar sem napisal. Zenske iscete najboljse za svojo KORIST. Od tod KORISTOLOVKE.
Tl za gate prat je tvoja izmisljotina, nepoznavanje moskih. To nam NI prioriteta. Pa ceprav so vas polna usta. Prioriteta je izgled. Slabse, ko so nam dosegljive, boljsmo ga pripravljeni zanemariti, in vec dati na prijetnost, zenstvenost, kooperantnost, itd. Denar pa nam postane pomembnejsi sele z leti. Pa se takrt je bolj postranskega pomena.
S tem, da vedi , da ne pisem o jebacki, friends with benefits “vezah”. Ampak o kao rasnem partnerstvu. Tako da nihce ne govori o tvoji “vezi”.
Ce kaj, je to da sta le sport/sex buddy-a, in ne vec, dokaz, da imam tudi pri tebi prav. Tip ima premalo, je premalo, da bi te zanimal za kaj vec. Ko se omenjas sebe… 😉
Nobena se ne zredi kar čez noč na 150 kil. Če si že celo življenje športnica, ti bo težko kaj takega uspelo. Drugo je, če si že prej bla žogica, potem pa ja, samo še vprašanje časa kdaj boš prišla nazaj, v svojo “pravo” obliko.
Dedication, zapomni si to besedo. Najbolj predani športniki so ponavadi tudi na ostalih področjih življenja uspešni.
In razlog je ?
Ker ne zadostite pretirani želji po ljubezni. 🙂
Vse to že n-tič dokazano.
Ljudje smo še predobri, da poskušamo takšni osebi zadostiti, ki ji pravzparav ni možno zadostiti.[/quote]
Potreba po ljubezni?
Hm.
Jaz bi prej rekla pomanjkanje socialnih veščin…kot otroku mu nihče ni pokazal, kako se
pravilno komunicira….
če se fajn nažiraš, ti pomoje rata v pol leta. sem športnica od malega, vedno med bolj suhimi, ampak če bi žrla tako kot sem pri 15-ih pri 4-ih treningih na dan, bi zdaj SIGURNO imela 100 kil… pa bi lahko imela 100 izgovorov, pol manj treniram, sedeče delo, bla bla… v resnici pa se gre za pomanjkanje samonadzora v kombinaciji z lenobo.
to misliš zato, ker si še preveč zelen :)[/quote]
Morda le premalo posran. In ne na 3/4 impotenten. 😉
Samo to ti povem. Ce bi tvoj tip bil bolje, bomo rekli, “preskrbljen” ali situiran, bi tu jokala zakaj noce vec kot sport&sex. Ker pa ti nima kaj vec za DATI, (koristoljubje?) kot sport&sex pa vzdrzujes distanco.
In ko ze vztrajas pri pranju usranih gat kot prioriteti moskih, kako to da niti tvoj vec kot ocitno tega nima za prioriteto? Raje sporta in neobvezno seksa.jej, jej, …
vsak ima svoje razloge 🙂 imam recimo 2 kolegici, ena je blizu 60, 1x poročena, nikoli si ni želela otrok, druga 3 leta mlajša, pa še poročena ni bila. obe postavni, sta od vedno imele neke RES hude tipe – in jih imata pri svojih letih še vedno. in obe bi lahko imele družino in otroke, pa si nobena ni tega želela.
povprečen z razmerjem obseden človek tega pač ne more razumet, ne se niti trudit, ker ti ne bo ratalo. če je nekomu v življenju cilj dobit partnerja “za vedno” in naštepat 3 otroke, hišo in psa ti nikakor ne more bit jasno zakaj nekateri ljudje raje izberejo smučanje, počitnice v egiptu, kariero in življenje brez skrbi za 3 otroke. s tem vas fopa družba in večina sprejme to kot edino sprejemljivo obliko bivanja.
Forum je zaprt za komentiranje.