Ženske nič prej ne dozorite od ns
Ženske samo fizično prej odrastete od ns, psihično bolj težko. Mogoče, če imate nižji strop, ga lahko hitrej dosežete…
Zame je otročje obnašanje, ko hodiš po svetu s plastično torbo na ramenih, šteješ na prste, si barvaš lase vsak mesec z drugo barvo, skačeš v zrak pa si ploskaš zraven, ko te partner nadere se razjokaš, ko te nekdo nagradi (npr dobiš zastonj karto v Gardaland) kričiš kot mali otrok, si greš kupit iste superge kot najboljša prijateljica, si narediš pirsing v jeziku, ustnici,…
Ampak takšne ste večinoma ženske, moški se ne obnašamo tako niti pri 10ih…
Še video :
razlog, da tko misliš je jasno v tem, da bedak pametnega ne razume… 🙂 kar tudi pojasni to, da se očitno družiš samo s kurami. od mojih kolegic ni nobena taka niti približno, ampak je hudič, ker sebe polni napihnjeni tipi, ki si ego v fitnesu filate, ne vidite nobene punce, če nima zlate torbice in 7 kil mejkapa na faci. in zato so pametne punce srečne 🙂
Če ne pa, meni je jasno, da je 35 letnica zrelejša od 20-25 letnice. Govorim vam za celoten proces, pri 20ih ste ženske še vedno razvajene smrklje. Večina se vas obnaša dosti bolj otročje, v primerjavi z isto generacijo moških. Tako da tista vaša teorija, kako nas vodite za 10 let in si potem zaradi tega iščete starejše moške, je mau mim…
Starejše moške si iščete, ker imajo keš, svoj avto, stanovanje,…To pa nima nobene veze z zrelostjo. Tudi tak moški se lahko obnaša precej nezrelo. Kako je prišel do keša, pa tudi vprašanje…
Te 20 letne smrklje se lepijo na kao zrele moške, ker želijo bit do konca življenja finančno priskrbljene. Samo, kaj pa potem njih naredi, da so zrele, če je recimo po vašem kriteriju zrel moški premožen in da živi na svojem ? Zakaj potem one ne živijo na svojem, ne furajo bmw-ja, so brez šihta,…
Dvojna merila ? 🙂
ne vem s kom se družiš (spet), ampak moje kolegice, so bile pri teh letih na faksih. in veliko njih je tudi (resno) študiralo, ker na medicini recimo nimaš časa še delat zraven, tako da bi lahko vozil bmw-ja – čeprav si ga nobena v resnici ni želela. in je res, večinoma so imele vse starejše fante – ampak tudi ti ne vozijo bmw-jev, ampak passate, polote, itd.
ker spadam tud jaz v kategorijo s starejšim lahko kar povem, kaj je razlog. moji vrstniki vozijo bmw-je, ja. take za +20k eur. ker živijo doma, se držijo mamice za krilo, jim ni treba plačevat položnic in prispevat za stanovanje in VSE dajo v avto in hlače od armanija. največji cilj tedna jim je, kako se ga bodo za vikend zadeli oz. zapili ko opice. jaz s takim moškim nimam kaj počet… moj starejši pa vozi 13 let star avto za 6 jurjev. denar vlaga drugam (pa ne vame, v moje obleke in nakit, kot si ti predstavljaš).
bistvo je, da se imam(o) s starejšimi kaj pogovarjat, ker so že ugotovili, da “guči za po kući in armani za po vani” in 300 konjev niso najbolj orgazmične stvari za ženske. v nasprotju z večino nedozorelih 30-letnikov.
Vse lepo in prav, kar si napisala. Ampajk po moje, to da imaš za ljubčka starejšega moškega ni ravno “odraslo”.
Jaz pa res ne vidim nobenega problema, če se pri 20 občasno obnašaš malce otročje. Ni ga lepšega ko se lahko s prijateljicami smejiš do solz zaradi neke brezvezne finte, zanimivo je ko bedasto odreagiraš na provokacijo, se včasih smešno obnašaš … pa saj vse to moraš dati skozi, da si lahko kasneje starejši in pametnejši. Nobene faze ni fajn preskočit, ker se potem vrne 😉 Vprašajte margot, ona je malo starejša in ima cel rokav modrih nasvetov.
odvisno od tega, kaj hočeš od življenja. če je cilj imet družino in 5 otrok… jasno v tem primeru tudi jaz ne bi izbrala nekoga pri 45-ih. ampak 25-letnice itak ne morejo razumet, da odrasla ženska pri mojih letih ne potrebuje več “očija” :)))) tudi ni moj “ljubček” ampak regularen partner, in ne skrbi zame, niti finančno, niti s stanovanjem, ker to že več kot 10 let počnem sama…
je pa tipično za tipe, ki ne morejo dobit normalne ženske da nonstop, ampak RES nonstop jokcajo, kako ženske rabijo samo sponzorje. v resnici si želijo pa samo normalne fante, ki ne bodo cele plače zagonili za videoigrice, alkohol, pimpanje avta in ostale bedarije.
Forum je zaprt za komentiranje.