ženske , ne več težit in ubijat romantiko
seveda mora skrbet za gospodinjska opravila, da kuha, pere, da je čisto, da imam, zjutraj čiste obleke za oblečt, pa da mi hrbet umije, seveda mora vse to naredit, jaz sem v službi celi dan, ne morem jaz pol še doma delat, razumeš? e, ne razumeš ti mene, tvoj mora sigurno vse delat, da lahk pol ti po službi kofetkaš?
ona ne hodi v službo, je doma, ker po naši navadi ženska skrbi za dom, jaz jo živim, ona skrbi za dom, plačana je, seveda, dobi denar za v trgovino in da si tu in tam kaj lepega kupi, kak parfumček, bombonijerco, ali kaj podobnega, ženske stvari, saj veš, ni ona neumna, če bi bla neumna bi hodila v službo ko ti, a ti mene razumeš?
Veš, ko zvečer, po tistem, ko sem za familijo skuhala večerjo in pospravila, oprala posodo, med tem pomagala otrokoma pri nalogi, jo vmes še preverila, dodala zraven še kak račun, posesala, pomila po tleh, zdrgnila WC in kad, oprala in obesila perilo, zlikala, pripravila vse za otroka in za naju za naslednji dan, ….. še kaj bi se našlo …. in če bi mi moj rekel: pridi, greva se onegavit ali pa če bi kar šlic odprl, bi se meni prav zagravžal in bi hitro našla dober izgovor, samo da mi ne bi bilo treba držat nog narazen.
Ker pa mi mož pomaga pri vseh zgoraj naštetih opravilih, se pa zvečer z največjim veseljem stisnem k njemu 🙂
da ima doma gospodarja – je mar sužnja? Vsekakor je v podrejenem položaju!
Ženska neumna, da je odvisan od moškega, in to od kakšnega! Največjega idi*ta daleč naokrog!!!
In to za kakšno ceno?! Za parfumček, bombonjero!
OMG pa še za jest dobi!!! (za v trgovino)
Katera ženska si želi biti odvisna od moškega?!
Nobena!
Res si poročil neumno žensko!
Nerazgledano, nazadnjaško,…….
nisam jaz njen gospodar, jaz sem gospodar u svoji hiši, lahk ona gre, ko ji brani? pa naj se vrne na kosovo, pa če videt, ve ona to dobro, ona je tu u raju, razumeš? a kera ženska si želi bit odvisna od moškega? slovenke vse, vse bi ble od moškega odvisna, imel sem jaz slovenke, a, vse su težile, si moj, si moj, sam pelji me tja, kupi mi to, ..a doma anarhija, vse je dobila a pol sem moral sam gate prat, ne gre to tako
Forum je zaprt za komentiranje.