Ženske MŽ čveka IV
Takšne študentke kot opisuješ, so v manjšini. Mislim, da bi se z njimi bolj skladal zgornji opis, saj pojedo preveč študentske hrane v menzah in McDonaldsu, tudi pijančevanje in dopoldansko spanje ne delata usluge postavi. Po spanju pa je treba z mastnimi cigaretnimi lasmi in strganimi all starkami odhiteti na predavanja. Denarja za lepe obleke tudi ni, pa še tisto, kar ga je, je bolje dati za alkohol in kebab. Študentsko življenje sem preveč spoznala, da bi mi lahko oporekal.
Roko na srce, najbolje izgledajo ženske med 25 in 45 letom (seveda ne vse), s solidno službo, spucanim podstrešjem (ki ne vključuje samo žuranja) in urejenim ritmom življenja. Takšna ženska ima dovolj sredstev, da si lahko privošči nego, zdravo prehrano in kvalitetne obleke. Tako pač je in nič drugače, vaš problem je, če ženske nad 22 let vidite kot stare.
Enka: http://med.over.net/forum5/read.php?124,8988455,page=1
Dvojka: http://med.over.net/forum5/read.php?124,9107663,page=1
Trojka: http://med.over.net/forum5/read.php?124,9175974
Napredek pri spoznavanju žensk je zelo očiten. :)[/quote]
Prav dobro dene, če je človek neopazen. Še zlasti takrat, ko vidiš, kako se ljudje osredotočajo na manj pomembne drobtinice, ob tem pa spregledajo bistveno.
Punce, vsaka je unikaten svet zase in prav je tako.[/quote]
Ni problem v tem, da je vsaka svoj svet, ampak da vsaka živi v svojem vesolju:-))
Enka: http://med.over.net/forum5/read.php?124,8988455,page=1
Dvojka: http://med.over.net/forum5/read.php?124,9107663,page=1
Trojka: http://med.over.net/forum5/read.php?124,9175974
Napredek pri spoznavanju žensk je zelo očiten. :)[/quote]
Že berem;-))
Iz čiste nagonske perspektive moškega, ki mu pri ženski ni pomembno ničesar drugega kot videz in spolni dražljaji, ki jih poskuša uresničiti v mesu, je jasno, zakaj ne spadajo v to starostno skupino manekenke, plesalke v nočnih klubih, takšne in drugačne spremljevalke, animatorke, natakarice, ki delajo v okoljih z moško druščino… 😀
Matjažko, ne vem sicer, zakaj daješ v isti koš te vse te poklice, pa ok. Natakaric pa je precej nad 30 let tudi pri nas pa moški še vedno hodijo tja na pir. Pa popravek: Adriana Lima, Dita von Teese (stripitizeta), Gisele in še precej bi jih še našlo spadajo vse v to starostno skupino, Dita ima celo 44 let, če se ne motim. Tudi Severina na Hrvaškem (pustimo kvaliteto glasbe) bi lahko imela mlajšo konkurenco, pa je nima.
Kdaj si ti nazadnje napecal kakšno natakarico, spremljevalko, animatorko, plesalko v nočnih kljubih, pa sam najbolje veš.
Gola nagonsko-razplojevalna računica matere narave skozi moške oči za spolno privlačnost ženske je selekcionirana glede na starost žensk: mlajša je ženska, več otrok lahko rodi. In ta fakt izkoriščajo lastniki nočnih klubov, medijski oglaševalci, zvodniki, lastniki lokalov, razni promotorji izdelkov za moške itd…
Ne Dita, ne Gisele in ne Severina nima niti približne možnosti lepotnega tekmovanja s povprečno naključno 20-letnico, ker z leti pač ne izgledamo vizualno boljše, ampak se staramo pričenši s končanjem rasti. 😀 Seveda to velja le za moške, ki izbirajo na podlagi nagonske usmeritve, ki si želijo zgolj neobveznega seksa.
Nisi ekonomistka, da bi slišala za pospeševanje prodaje? 🙂
Iz prve roke ti lahko povem, koliko moških hodi v bližnji lokal po alkoholne osvežilne napitke, ker dela ena mlada komunikativna srnica, morda kakšnih 18, 19 – samski, poročeni, mladi, stari, lepi, grdi, očetje in sinovi…. 😀
Torej lastniku se splača takšna investicija v mladost ženske, ker pospešuje prodajo. ;))
Hudo. Za nekoga, k pride na vsake kvatre mal pod.jebat folk, pardon podkurit, sem si zaslužila častitljiv opis XD Za oni dugi nick, ki ga imam, si pa spisal same hvalnice, kako to?
Ker sem zahtevna alphabitch pričakujem dopolnjeno izdajo s konkretnejšimi opisi dotičnih deklet. Recimo kolikokrat s(m)o ti dale, te zavrnile, kako dolgo si se matral z osvajanjem, koliko denarja zmetal za pijačke in kosilca in seveda najpomembnejše katero bi vzel za ženo, če bi te seveda želela. Ostale trivialnosti (barve spodnjih hlačk, jutranji videz d dej after) shrani za svoje pivske kolege.
1. Goldfish = #$&%#
2. Antilopa = Eh kaj bi levi brez nje?
3. Margot = A bi se poročila z mano???
4. Senza = senzualno cinična
5. Skela = splav, ki pušča vodo
6 It. = kraljica SLO tržnic
7. Calypso = vsi ostali smo pa butlni
8. 1Raglja = veliko reglanja, včasih uščipne
9. Krivokljun = 25 le stara driska, ki misli, da je ženska
Matjažko, ti ga serješ. 30-letnica ali starejša, ki izgleda nekaj let mlajša, bo ravno tako pospeševala prodajo kot mlajša. Običajno se moški, ki vidijo privlačno žensko, niti ne sprašujejo, koliko let ima, kot tudi ne o kilogramih in drugih številkah.
Kot da je vsako ženski glavni življenjski cilj biti seksualni objekt čim večjemu številu moških, pa ni. Je toliko pomembnejših stvari v življenju kot biti najlepši. Delno imaš prav glede poklicev, ki si jih naštel, ampak po drugi strani pa je večina poklicev, ki jih lahko opravljaš vse življenje, na strani izkušenj, zrelosti in je celo zaželeno, da si star čez cca 25 let, saj te ljudje bolj resno jemljejo, bolj ti zaupajo in si laho v krajšem času nabereš veliko referenc, ki si jih kot mlajši nisi mogel, ker te v kolektivu niso resno jemali. Glede nabiranja izkušej, kariere in osebnostne rasti je to obdobje najlepše v življenju. V tem obdobju so ženske (ne govorim o luzerkah različnih vrst, ker te so to tako bile tudi v mlajših letih) že dovolj izkušene, zrele, močne, samostojne, zvite (v pozitivnem smislu) ne potolče jih vsaka stvar, znebijo se nadvlade staršev itd. To obdobje je zelo lepo, vsaj jaz ga tako vidim.
Pa dajmo za primerjavo privlačno 20-letnico in isto 30-letnico, ki vsa leta skrbi zase. Kaj se bo v 10 letih tako pogršalo na njej? Nič bistvenega. Gub še ni, rit se bo mogoče premaknila za nekaj mm, malo drugačne bodo obrazne poteze in obraz bo postal zrelejši. Manevrskega prostora pa ima slednja precej več zaradi izkušenj.
Ok, to je moje skromno razmišljanje. Večina je tako ujeta v svojih okvirjih. Ampak zapomnite si: tudi vi se starate in 20-letnice ne bodo komaj čakala na vas, mo boste vi 60, saj vas večina nima dovolj denarja. Matjažko, ti boš pri teh letih še vesel 40-letne kelnarice.
27-letnica
Baje s staranjem oz. z leti postajamo samo pametnejši in modrejši, če pa tudi lepši, pa sem malo v dvomih… :))
Ne ženski, ampak prodajalcu storitve ali produktov: trži se mladost in seks.
Lepo, lepo, ampak zakaj to meni razlagaš? Razloži to (bogatim) moškim, zakaj si izbirajo tudi 20 in več let mlajše ženske. 😀
Vprašaj lastnike lokalov, direktorje, zvodnike, velikane sveta mode itd., zakaj zaposlujejo raje mlajša dekleta?
Ker …, odgovor sem napisal zgoraj. 🙂
Dvomim, redko zaidem v gostilne, jaz ti govorim fakte, ki so točno takšni, kakršni pač so, neolepšani. 😉
Zakaj je tako na “globalni ravni”, po moje ne rabiš skrbeti, če si najdeš ustreznega moškega, ki imata podobne vrednote. 🙂
Takšne študentke kot opisuješ, so v manjšini. Mislim, da bi se z njimi bolj skladal zgornji opis, saj pojedo preveč študentske hrane v menzah in McDonaldsu, tudi pijančevanje in dopoldansko spanje ne delata usluge postavi. Po spanju pa je treba z mastnimi cigaretnimi lasmi in strganimi all starkami odhiteti na predavanja. Denarja za lepe obleke tudi ni, pa še tisto, kar ga je, je bolje dati za alkohol in kebab. Študentsko življenje sem preveč spoznala, da bi mi lahko oporekal.
Roko na srce, najbolje izgledajo ženske med 25 in 45 letom (seveda ne vse), s solidno službo, spucanim podstrešjem (ki ne vključuje samo žuranja) in urejenim ritmom življenja. Takšna ženska ima dovolj sredstev, da si lahko privošči nego, zdravo prehrano in kvalitetne obleke. Tako pač je in nič drugače, vaš problem je, če ženske nad 22 let vidite kot stare.[/quote]
mmmm torej boš ti še zeloooo dolgo dobro (najbolje) izgledala…. 🙂
Misonkka površna si zadnje čase. Preberi temo Moški ŽM čveka – revanš, pa boš videla kako se jim tresejo hlače :)))[/quote]
No ja, tako prestrašeni pa tudi nismo 🙂
Bolj kot to mi pride na misel, da je za žensko najbolje, da se drži doma, ker kamorkol bi šla tam bi bilo nekaj narobe…. :))
Misonkka površna si zadnje čase. Preberi temo Moški ŽM čveka – revanš, pa boš videla kako se jim tresejo hlače :)))[/quote]
No ja, tako prestrašeni pa tudi nismo 🙂
Bolj kot to mi pride na misel, da je za žensko najbolje, da se drži doma, ker kamorkol bi šla tam bi bilo nekaj narobe…. :))[/quote]
Ja ja, to je tisto: ne pritožuj se baba, lahko bi bilo še slabše!
Ccc… zakaj se vedno primerjate s slabšimi :)))
Forum je zaprt za komentiranje.