Ženske MŽ čveka IV
A zabava je zate frustracija? Ja lej kaj ti naj jaz zdaj?[/quote]
Saj samo pravi, da je presenečena, ne pa, da se zabava. Ti si pa itak sam trdil, da tebe vse to zabava in da se hecaš. Ne vidim nobenega problema, razloga za razburjanje. Ali pa si se spet šalil? 🙂
A zabava je zate frustracija? Ja lej kaj ti naj jaz zdaj?[/quote]
Saj samo pravi, da je presenečena, ne pa, da se zabava. Ti si pa itak sam trdil, da tebe vse to zabava in da se hecaš. Ne vidim nobenega problema, razloga za razburjanje. Ali pa si se spet šalil? :)[/quote]Kdo pa se razburja? A to je spet ena tvoja dogma? In spet si zraven? In drugim pridigaš o razburjanju. Če te je najina debata z GF razburila, zakaj to potem meni praviš? Kako ti lahko pomagam?
Saj samo pravi, da je presenečena, ne pa, da se zabava. Ti si pa itak sam trdil, da tebe vse to zabava in da se hecaš. Ne vidim nobenega problema, razloga za razburjanje. Ali pa si se spet šalil? :)[/quote]Kdo pa se razburja? A to je spet ena tvoja dogma? In spet si zraven? In drugim pridigaš o razburjanju. Če te je najina debata z GF razburila, zakaj to potem meni praviš? Kako ti lahko pomagam?[/quote]
Ti, lejga. Jaz te vprašam, če se šališ, ti me pa obtužuješ neke dogme o razburjanju. :))
Kdo pa se razburja? A to je spet ena tvoja dogma? In spet si zraven? In drugim pridigaš o razburjanju. Če te je najina debata z GF razburila, zakaj to potem meni praviš? Kako ti lahko pomagam?[/quote]
Ti, lejga. Jaz te vprašam, če se šališ, ti me pa obtužuješ neke dogme o razburjanju. :))[/quote]
Tudi to si me vprašal, res je. Pred tem pa si nedefinirano govoril o razburjanju. Seveda z razlogom, da lahko nepozornemu bralcu preusmeriš pozornost. Tipično zate Marko. Prav zabavno predvidljiv si…
Mon za telebane;-))) Kul:-))[/quote]
Ne nasedaj wd40. To je zapis užaljenega in zavrnjenega moškega. ;)))[/quote]
Kje pa, zametki enciklopedijie:-) Sploh pa, kako lahko užališ inteligentnega človeka, saj bere žalujoče ostale, kot knjigo.
A ti si zavrnila sebota111, GF pa EnTip-a ? :)[/quote]
Pa mene. 🙁 Upam, da me tretira samo kot zavrnjenega moškega in ne sovražnika, kajti resničen njen sovražnik so ŽENSKE! :))
Seveda tiste, s katerimi mora zaradi poklicnih zahtev sodelovati v istem delovnem okolju – torej sodelavke, ki so, kot že vsi vemo, brez izjeme škodeželjne, nevoščljive, ljubosumne, nezveste in kot pes na kost čakajoče moškega morebitne prešuštnice. 😀 Zaskrbljajoč je tudi čezmeren fokus na delo in odnose z ljudmi tam, ko bo prišla v penzijo, upam, da bo zapolnila svoj prosti čas še s čim drugim in ne zapadla v depresijo. 🙂
Mogoče jo bova s Sebo11 malo omehčala, da bo prizanesljivejša do žensk, ter s tem tudi odvalila skalo z njene “notranje ženske”, ki je povsem negibna za realne odnose z moškimi, saj je usmerjena le na najstniške pohvale, pa še to z distance interneta. 🙂
A ti si zavrnila sebota111, GF pa EnTip-a ? :)[/quote]
Pa mene. 🙁 Upam, da me tretira samo kot zavrnjenega moškega in ne sovražnika, kajti resničen njen sovražnik so ŽENSKE! :))
Seveda tiste, s katerimi mora zaradi poklicnih zahtev sodelovati v istem delovnem okolju – torej sodelavke, ki so, kot že vsi vemo, brez izjeme škodeželjne, nevoščljive, ljubosumne, nezveste in kot pes na kost čakajoče moškega morebitne prešuštnice. 😀 Zaskrbljajoč je tudi čezmeren fokus na delo in odnose z ljudmi tam, ko bo prišla v penzijo, upam, da bo zapolnila svoj prosti čas še s čim drugim in ne zapadla v depresijo. 🙂
Mogoče jo bova s Sebo11 malo omehčala, da bo prizanesljivejša do žensk, ter s tem tudi odvalila skalo z njene “notranje ženske”, ki je povsem negibna za realne odnose z moškimi, saj je usmerjena le na najstniške pohvale, pa še to z distance interneta. :)[/quote]
Ko bom šla v penzijo, se bom preselila k morju, v tople kraje. Pridelovala bom domače čajčke za živčke monovcev. :))
Forum je zaprt za komentiranje.