Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske MŽ čveka IV

Ženske MŽ čveka IV

To pride iz ust največjega izprijenca.[/quote]
Tvoje mnenje mi je pa tako malo pomembno, kot planetu Jupiter pomeni tvoj prdec[/quote]
Ampak Jupiter ne bi niti mrdnil, tebe je pa kar začelo vrteti v drugo stran. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tvoje mnenje mi je pa tako malo pomembno, kot planetu Jupiter pomeni tvoj prdec[/quote]
Ampak Jupiter ne bi niti mrdnil, tebe je pa kar začelo vrteti v drugo stran. :))[/quote]
Ne vem po čem sklepaš za svojo trditev. Zakaj pa si se ti privrtel semkaj? Te je kdo klical. Te je GF klicala na pomoč? Sem te jaz? Torej??? Zakaj si se privrtel sem? Očitno tole bolj vpliva nate kot name, zatorej ne sklepaj po sebi in ne podtikaj drugim… Prav? A bo šlo? Retorično vprašanje…

En je pa ful jezen:).

Ti bi lahko bila malo bolj nežna z njim, bo nam vsem lepše. Verjetno tudi za moške velja isto, kot za ženske, če se navežem na Pušenjakovo trditev. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Morda bi tudi tudi zate veljalo, kar tako rada pišeš drugim. Ne sklepaj po sebi….

Ne rabim nikogaršnje excel tabele. Sem mnenja, da osebe, ki cele dneve preživljajo čas po forumih za lastno samopromocijo in občutke, da so živi, posredno izražajo s tem kronično pomanjkanje lastnega socialnega in duševnega zdravja.

Ojoj, a potem sem asocialna, s slabim duševnim zdravjem?:))) Hudooo:).

Vidiš, lastnost, ki je še nimaš v tabeli. 🙂

Vidiš, lastnost, ki je še nimaš v tabeli. :)[/quote]

Saj nimam namena dodajati nebuloz forumašev:).

Vidiš, lastnost, ki je še nimaš v tabeli. :)[/quote]

Saj nimam namena dodajati nebuloz forumašev:).[/quote]
Premalo ceniš dobronamerne in brezplačne nasvete. 🙂

Saj nimam namena dodajati nebuloz forumašev:).[/quote]
Premalo ceniš dobronamerne in brezplačne nasvete. :)[/quote]

Ne, ampak selekcioniram. Kar je meni všeč sprejmem, kar mi ni, zavrnem:))). Če pogledaš realno…tukaj smo v virtuali, mnenja drugih o meni, pri meni ne štejejo.

Premalo ceniš dobronamerne in brezplačne nasvete. :)[/quote]

Ne, ampak selekcioniram. Kar je meni všeč sprejmem, kar mi ni, zavrnem:))). Če pogledaš realno…tukaj smo v virtuali, mnenja drugih o meni, pri meni ne štejejo.[/quote]Samo tvoje mnenje o drugih? To je nekaj vredno ane? Če verjameš…

Saj ne mislim o nikomer nič strašnega, zato lahko ostali komot vse moje opazke jemljejo brezpredmetno…razen tebe enTip:))).

Jaz se za tvoje opazke ne zmenim, razen kot podlago za zabavo. Res si smešna na svoj žalosten način 🙂

Ajoj:))).

Samo to boš izdavila? Upam da se nisi razpočila?

Imam visok prag tolerance:). Ne boš doživel mojega poka:).

Škoda. Sem mislil, da bi se za čiščenje tvojih ostankov enkrat prelevil v “prostovoljca”. To bi z veseljem in radostjo opravil

Posveti se komu drugemu, svojo energijo usmerjaj tam, kjer boš imel kaj izplena. Obdrži žogico, je ne rabim.

Ta Goldfish cele dneve seksa. na netu seveda. Bolj jo virtualni tipi j.ebejo v glavo, bolj ji pride.

Ločujem virtualo od reale, nč bat zame:).

Naj ti pojasnim… nič nočem od tebe. Ne osvajam te, ne želim si te spoznat, ne želim te niti slučajno srečat… Ne dajem ti žogice in ne pričakujem izplena… Samo pišem in se zabavam, če te moti se pa spravi stran.

Že zdavnaj si rekel, da te to moti in se me boš izogibal. Zato sem presenečena, ko si spet v polnem zagonu lastnih frustracij.

Saj je znano, da orgazem nastane v glavi. :))

A zabava je zate frustracija? Ja lej kaj ti naj jaz zdaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close