Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske MŽ čveka IV

Ženske MŽ čveka IV

Svojo sago ženske MŽ čveka nadaljujem s četrtim delom.

1. Goldfish Sama sebe bi ocenila kot prijetno, mlado in izobražena blondinko. Mirno lahko rečemo, da je prva manipulatorka MŽ čveka. Zato ima res izreden talent. Kot je sama omenila so ji blizu psihološke igrice z ostalimi udeleženci na internetu in morda jo je tega pripeljala njena izredna nezauplivost do tujcev tako v reali kot v virtuali. Njena prva ljubezen Enostavno Bog oz. Sadni je zanjo nedosegljiv in zdi se, da se je s tem sprijaznila. V dobro ji lahko štejemo njeno naklonjenost do moških.

2. Antilopa Samo sebe bi ocenila kot žensko v zrelih letih. Kot veliko žensk je tudi ona zaposlena v JS katere bonitete tudi s pridom izkorišča. Zdi se da je njeno srce zapečateno. V privatnih sporočilih pa ne pozabi omeniti vso grenkobo poraza v ljubezni in dejstva da ne bo nikoli mati. A tako je življenje.

3. Margot Verjetno bi zase rekla da je simpatična dama v 40ih letih poročena in mati dveh otrok. Gotovo ena najbolj simpatičnih dam na MŽ čveku, ki pa ji tale čvek ne pomeni prav veliko. Za njo je to le popestritev. Naj omenim še njen talent za pisanje zgodb.

4. Senza Brez dvoma prvi cinik MŽ čveka in hkrati visoka in vitka ženska. A še celo njen glasbeni izbor je ciničen, kar kaže na njeno nezadovoljstvo v partnerstvu. Lani se je zagrela za uporabnika NM3W, ki pa jo je hitro postavil na realna tla. Logično je postala bolj previdna a glej ga zlomka nato se je zagrela zame, kar lahko potrdim z ustrezno privatno korespondenco. No nedolgo nazaj je zopet naletela na mino v podobi uporabnika marihuance, ki pa ji spet ni bil usojen. Pohvali se lahko s številnimi poznanstvi iz sveta politike.

5. Skela Izredno destruktivna oseba. Če citiram uporabnika daterja je militantna feministka. Moške sovraži v dno duše in je seveda obsojena na samskost. Zase pravi da je bila luštna ko je bila mlada. Morda gre v tem iskati njeno sovraštvo do nasprotnega spola. Brez slabe vesti ji lahko očitamo da je najbolj prepirljiva in razdiralna oseba MŽ čveka oz. za odstrel.

6 It. Pred kratkim ločena ženska s veliko otroki, ki išče novo upanje. Podaja izredno realna mnenja in odgovore. Zaradi zasedenosti ni veliko prisotna a ko je je zelo aktivna.

7. Calypso Ženski intelekt MŽ čveka in brez dvoma prva intelektualka čveka. Problem pri nji je le ta da se v odnosu do drugih žensk počuti inferiorno in to tudi jasno pokaže. Močno ji primanjkuje samozavesti a to nadomesti z smislom za humor in intelektom. Želim ji da končno premaga to zlo v sebi, ki se mu reče pretirana sramežljivost.

8. 1Raglja Izredno pozitivna ženska, ki gleda na svet z oblico humorja. Vedno pripravljena na zabavo in akcijo. Na kratko bi lahko rekli da je izredno senzualna ženska z visokim libidom. Želim ji visoko zavarovalnino. Ona bo že vedela za kaj gre.

9. Krivokljun Izredno destruktivna in nejevoljna feministka. Moškim očita vse od A pa do Ž. Zna se pohvalit da včasih pa tudi kaj poflirta kot da to ni vsakdanja stvar. No za njo očitno ni. Opaziti je močan manko samozavesti. Obsojena na večno samskost ji ne preostane drugega kot popoln napad na moške. Za kar seveda plačuje tudi visoko ceno.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

pa res zelo potrudil 😉

Seba, vsa čast. Marsikaj je res. Vse pa še zaenkrat ne. 🙂

Seba care!!!! Polepšal si mi že tako lep dan. :))))
Vse drži, kar si napisal. Še najbolj pa tisto, da bi zase rekla, da sem simpatična ….Veš da bi :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Meni se zdi, da je EB-ju še vedno nevoščljiva zaradi njegovega popolnega telesa. 🙂

Ma nevoščljive so mi že samo zaradi let. Vse postarane, zapuščene, z vampom čez pas…

Jst pa v najboljših letih, v izjemni fizični kondiciji, za nameček pa še karizmatična persona in mojster zapeljevanja. Takih kur jst še pogledam ne, ne vidim vas, moj pogled je usmerjen v mlade študentke, v mini krilcih, z napetimi ritkami, našobljenimi ustnicami in obilnim oprsjem. Te Monovke so ena sama žalost. Prej, ko se bodo sprijaznile s starostjo, lažje jim bo. Sploh pa, kot da ima katera izmed njih zanimiv karakter, realno no…

Lp

Našopirjen Pav

Aja, pa na mladih svet stoji, stare pa se naj kaznuje z nizkimi penzijami. Kaj boste vlekli to kurčevo delovno dobo do 90. leta, možganske celice vam izumirajo, samo še ponavljate se ko papagaji. Kako bo lahko 80 letnik še inovativen, kaj lahko tak človek sploh še prispeva k ekonomiji in gospodarstvu, ko pa še razmišljat ni več sposoben. Ko konča s šihtom se lahko samo še v dekco zavije in čaka na smrt. Mislim, nehajte se smešit no. Mladi imamo tok znanja, da smo lahko ekonomisti, programerji, zdravniki, kar ti na pamet pade smo lahko. Tu zraven prebiram strokovne članke, študije sem že kar sam začel pisat. V bistvu sem že blizu doktorata, pa še vedno nimam 5000 eur neto, na teden.

Seba111, vem, da se ti je težko sprijazniti s tem, samo meni so všeč inteligentni moški, s tabo se ne bi imela o čem pogovarjat. :))

Kaj ga serješ Bog, Antilopa pa ima ja lepo postavo v obliki peščene ure.

Kaj ga serješ Bog, Antilopa pa ima ja lepo postavo v obliki peščene ure.[/quote]

Tako je, samo ne tega naokoli govorit. 😉

seba, seba… :-))))

Ko bo čas, ti obljubim, da boš lahko spredaj….. pa nč šlatat….. tipke … ostalo pa ….. aaaahhhhh .-))))

Joj joj:). Sploh ne bom nič rekla, ker bi par človečkov skočilo v luft. Kdor me pozna, me je že videl, ve koliko je ura:). Za vse ostale bom pa še naprej najbolj prijazno bitje pod soncem:).

To se zdaj tako bere, da si ali boš prijazna le za tiste, ki te ne poznajo. Za ostale pa si neprijazna. 🙂

To se zdaj tako bere, da si ali boš prijazna le za tiste, ki te ne poznajo. Za ostale pa si neprijazna. :)[/quote]

Drgač sem prijazna, za vas virtualce bom pa najbolj prijazna:)). To se samo še stopnjuje, a veš:).

Seba, dobro zadel… bravo

Prav zanimivo kako se skozi sporočanej vseeno na koncu na nek način poznate, čeprav se z nekaterimi niste videli. Zanimivo zapisano.

To se zdaj tako bere, da si ali boš prijazna le za tiste, ki te ne poznajo. Za ostale pa si neprijazna. :)[/quote]

Drgač sem prijazna, za vas virtualce bom pa najbolj prijazna:)). To se samo še stopnjuje, a veš:).[/quote]
Si probam predstavljati. 🙂

Drgač sem prijazna, za vas virtualce bom pa najbolj prijazna:)). To se samo še stopnjuje, a veš:).[/quote]
Si probam predstavljati. :)[/quote]

Si kar začni ja.

Rekel je, da bo probal… močno pa dvomim, da mu bo uspelo, ker tako izprijene domišlije najbrž nima…

Hehe, seba…moram priznati, da me vsakokrat razveselijo in vznemirijo nove nadaljevanke – sage o ženskah ŽM čveka. Res je, kar si napisal – sem sramežljiva, a te lastnosti ne doživljam kot slabe, negativne prej +. Inferiornost? Hm – nekaj žensk tu gor je tako bolestno popolnih, da je že prav nadležno, bolje da priznaš da jim ne pariraš, je tako vsaj mir “pri hiši” 🙂

Mislm…Calypso, če je ta bolestna popolnost slučajno letela name, mi prosim povej, ker ti takoj pošljem excellovo tabelo vseh mojih slabosti:).

To pride iz ust največjega izprijenca.

To pride iz ust največjega izprijenca.[/quote]
Tvoje mnenje mi je pa tako malo pomembno, kot planetu Jupiter pomeni tvoj prdec

Se vidi ja, ker še vedno izvajaš tehniko lajanja. Tolk ti je vseeno, da moraš komentirati. Koga farbaš.

Razlagaj si, kakor ti ljubo, samo da tvoj EGO ne bo trpel. Ne bi rad da se započiš od jeze, kdo bo tvoj smrdljivi drob praskal z ekranov…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close