Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske MŽ čveka 3

Ženske MŽ čveka 3

Ne razumeš, njega ravno ta nedostopnost privlači.[/quote]

Aja? ok vsak ima svoj fetiš 🙂

Fanta hvala za nasveta. Morda je res čas za novo simpatijo. Cenim vajini mnenji pa naj bo.

Popoldne bom tudi uradno objavil, da se ji odpovedujem.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ne razumeš, njega ravno ta nedostopnost privlači.[/quote]

Aja? ok vsak ima svoj fetiš :)[/quote]

Pravo žensko je težko osvojiti, ničvredna ponuja se sama…amen..:)

Aja? ok vsak ima svoj fetiš :)[/quote]

Pravo žensko je težko osvojiti, ničvredna ponuja se sama…amen..:)[/quote]

Poet, torej ti ni všeč, če ženska sama vzame stvar v roke in da pobudo? Zato je ničvredna? V katerem stoletju točno živimo?

Poet, torej ti ni všeč, če ženska sama vzame stvar v roke in da pobudo? Zato je ničvredna? V katerem stoletju točno živimo?[/quote]

glede na tipov nickname ”poet” bi rekel da tam v Mozartovem, Shakespearovem ipd….

Vsaj on.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Poet, torej ti ni všeč, če ženska sama vzame stvar v roke in da pobudo? Zato je ničvredna? V katerem stoletju točno živimo?[/quote]

Narobe si me razumela, velika razlika je med dajanjem pobude (pohvalno) in ponujanjem….imam izkušnje z obema vrstama…

Pusti, to je ena floskula. Saj smo enakovredni, zakaj tud ženska ne bi dala pobudo?

Pusti, to je ena floskula. Saj smo enakovredni, zakaj tud ženska ne bi dala pobudo?[/quote]

Ker je takoj kurba, zgleda, Se mi je prav kava zaletela, kako še vedno razmišljajo moderni moški.

Pusti, to je ena floskula. Saj smo enakovredni, zakaj tud ženska ne bi dala pobudo?[/quote]

Ker je takoj kurba, zgleda, Se mi je prav kava zaletela, kako še vedno razmišljajo moderni moški.[/quote]

poet je daleč od modernega moškega lol….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To nima sedaj pomena matko ali je poet moderen moški ali ni. Polizal je, liže in bo lizal precej več muck kot ti 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Joj, da vam je uspelo zapacati temo, ki je bila namenjena ženskam.

Fantje, zakaj se mi zdi, da je bowling edini teren, kjer kaj podirate ??? C,c,c,c….

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

a ti zraven stojiš pri obeh da veš 😀 ?

a ti zraven stojiš pri obeh da veš 😀 ?[/quote]

Eden jih mora držat, da ne pobegnejo…pred jamskim človekom kakršen sem:)

a ti zraven stojiš pri obeh da veš 😀 ?[/quote]

Eden jih mora držat, da ne pobegnejo…pred jamskim človekom kakršen sem:)[/quote]

haha ”jamski” človek nebi pisal takih besedil, nič bat nisi tako MOŠKI, si bolj renesančni lulček zasanjan v nevem kaj točno ampak nič moškega 😛

romantične dušice se ziher topijo pred tabo, samo take ti pustim(o) brez težav … opere in podobne fore niso moj ”foh”

Eden jih mora držat, da ne pobegnejo…pred jamskim človekom kakršen sem:)[/quote]

haha ”jamski” človek nebi pisal takih besedil, nič bat nisi tako MOŠKI, si bolj renesančni lulček zasanjan v nevem kaj točno ampak nič moškega 😛

romantične dušice se ziher topijo pred tabo, samo take ti pustim(o) brez težav … opere in podobne fore niso moj ”foh”[/quote]

renesančni lulček…hahahahahhaaa….ta je dobra…:) Kakorkoli, živi v svojem prepričanju, jaz pa bom v svojem…očitno je obema prav udobno:)

lulčkov boj… bejbe navalite, nekaj kart se še da dobit.. prva vrsta 🙂

Matkič, ti si en navaden seronja in za svoje predstave nikoli ne boš karte prodal.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Hahahaha….končno je en pameten post 🙂

kake predstave…

Tezko karte prodat če niso na voljo opica stara 😀

romantične dušice se ziher topijo pred tabo, samo take ti pustim(o) brez težav … opere in podobne fore niso moj ”foh”[/quote]

Zdaj si mi pa vse upe podrl … obožujem opero 🙂

Ja da si moja simpatija res nisem nikoli napisala. In v danih okoliščinah bi se boljše počutila, če tudi ti tega ne bi nikoli napisal. Kot da premoreš niti malo spoštovanja do žensk, ki so v nekih resnih zvezah.[/quote]

Joj no zdej človek še virtualne simpatije ne more več imeti.[/quote]

Imej jo, ampak ne mene. Lahko jih imaš tudi sto.

No, le daj, pa še pri notarju overi, da ne bo kakšnih naknadnih komplikacij. 🙂

Drugače pa punce, ne me razumet narobe, Seba je čisto ok fant, vam ga priporočam za virtualno “simpatiranje”. 🙂

Ampak moje srce je oddano in bije za drugega. In jaz proti temu nič ne morem. Pa še pred Bogom sem se zaobljubila, da bom zvesta in ljubeča žena, združena v eno s svojo sorodno dušo. In kar je Bog združil, naj človek ne ločuje! Amen. Aleluja. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close