Ženske MŽ čveka 3
Morda pa ima Poet za seboj podobne izkušnje in ve, kako še od “košaric” kaj imeti :-)[/quote]
No, kdo jo pa nima…važno, da te en neuspeh ne ustavi. Kadar me je kakšna zavrnila sem si razlagal, da ženska pač nima dobrega okusa…ali pa, da je lezbijka..:)[/quote]
Hahaha poet odlična taktika morda imaš zaradi tega tako se zdi srečen zakon.
Se strinjam, če ne vidi moške lepote in nas zavrne potem je bržkone res lezbijka haha 😀
Seba, globoko v sebi ji celo godi, da ima takega vernika….samo ne bo priznala…Ženske itak rabijo potrditev, težko priznajo, da jim paše žvižganje prešvicanih cestnih delavcev, problem bo, ko bo za njimi žvižgal le še ekonom lonec….ali čajnik…:)[/quote]
Poet malo se bojim da mi je NM3W ne spelje, osreči zapelje.
No včasih pa je z mano srečna bila sedaj pa ljubezen moja me več ne pozna.
Morda pa ima Poet za seboj podobne izkušnje in ve, kako še od “košaric” kaj imeti :-)[/quote]
No, kdo jo pa nima…važno, da te en neuspeh ne ustavi. Kadar me je kakšna zavrnila sem si razlagal, da ženska pač nima dobrega okusa…ali pa, da je lezbijka..:)[/quote]
Poznam to, že nekajkrat označena za lezbo in da nimam dobrega okusa; a o okusih se ne da razpravljati 🙂
Seba, globoko v sebi ji celo godi, da ima takega vernika….samo ne bo priznala…Ženske itak rabijo potrditev, težko priznajo, da jim paše žvižganje prešvicanih cestnih delavcev, problem bo, ko bo za njimi žvižgal le še ekonom lonec….ali čajnik…:)[/quote]
Ne godi mi. Predvsem zato ne, ker vem da se dela mal norca iz mene.
Pa tudi drugače me moti, če me ima kdo za svoj objekt poželenja. Nisem na svetu zato, da bi se razkazovala, niti ne potrebujem takšnih vernikov ali oboževalcev za svojo eksistenco.
S “poezijo” se je pa tudi že kdo pred njim matral, pa pri meni ni prišel daleč. Glede tega imam jaz zelo visoke kriterije. 🙂
Poznam to, že nekajkrat označena za lezbo in da nimam dobrega okusa; a o okusih se ne da razpravljati :)[/quote]
lezba, frigidna, itd … been there, done that 🙂
Pa tudi drugače me moti, če me ima kdo za svoj objekt poželenja. Nisem na svetu zato, da bi se razkazovala, niti ne potrebujem takšnih vernikov ali oboževalcev za svojo eksistenco.
S “poezijo” se je pa tudi že kdo pred njim matral, pa pri meni ni prišel daleč. Glede tega imam jaz zelo visoke kriterije. :)[/quote]
Bikini sori ampak jaz se iz ljudi nje delam norca. Iz tebe se ne delam norca!!
No, če se ne, potem pa malce pobrskaj po ZSjih, če jih še imaš. Pa primerjaj kaj si tam napisal in kaj pišeš tukaj. Ne vem kakšne namene imaš s tem vsem skupaj, sem pa zelo razočarana nad tabo.
S “poezijo” se je pa tudi že kdo pred njim matral, pa pri meni ni prišel daleč. Glede tega imam jaz zelo visoke kriterije. :)[/quote]
Bikini sori ampak jaz se iz ljudi nje delam norca. Iz tebe se ne delam norca!![/quote]
Avanti prossimo!
Ja da si moja simpatija res nisem nikoli napisala. In v danih okoliščinah bi se boljše počutila, če tudi ti tega ne bi nikoli napisal. Kot da premoreš niti malo spoštovanja do žensk, ki so v nekih resnih zvezah.[/quote]
Joj no zdej človek še virtualne simpatije ne more več imeti.
Avanti prossimo!
http://www.youtube.com/watch?v=o9m8WKQIt-c%5B/quote%5D
[youtube]t-KLFXz_d0E[/youtube]
Ja da si moja simpatija res nisem nikoli napisala. In v danih okoliščinah bi se boljše počutila, če tudi ti tega ne bi nikoli napisal. Kot da premoreš niti malo spoštovanja do žensk, ki so v nekih resnih zvezah.[/quote]
Joj no zdej človek še virtualne simpatije ne more več imeti.[/quote]
A nisi imel razpisa za novo simpatijo? Morda je čas, da obrneš nov virtualni list in pozabiš na neusojeno virtualno ljubezen….saj bo…glavo pokonci…mislim zgornjo…:))
Forum je zaprt za komentiranje.