Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske MŽ čveka 2

Ženske MŽ čveka 2

Ne hvali se preveč s tem. Če boš komu rekel, da si nub, ki je včeraj dobil internet, ti bo vsaj oprostil pol neumnosti. Za neko dolgoletno IT legendo si pa forumska katastrofa.[/quote]

pa kaka IT legenda Bikini no…. tip pomoje ne zna zamenjat kondenazatorov na matični plošči al pa spucat par virosov s PCja …. To je ena taka opica od starih ki mi nosijo PC na popravilo pa rečejo

Gospodič jaz ne morem na net kar šteka mi vse… pol pa jaz 15 min brišem neptorebne toolbare in viruse pa 100 stvari ki jih majo pod /run da se jim zaganjajo na 6 let starem laptopu z win Xpji![/quote]

za mene je računalnik in osnovno programlje (WIN, Office, net, RSA kartica, … tako pomemno kot za bife kozarec – če se zdrajsa, razbije … vzamem pač drugega

znam pa za 7 držav naštrikati par programskih orodij, da firme npr. pravilno prenesejo svoje DDV-Obrazce, tudi knjige … v svoje nacionalne davčne organe.
verjamem, da pojma nimaš, kaj si prebral

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

pa kaka IT legenda Bikini no…. tip pomoje ne zna zamenjat kondenazatorov na matični plošči al pa spucat par virosov s PCja …. To je ena taka opica od starih ki mi nosijo PC na popravilo pa rečejo

Gospodič jaz ne morem na net kar šteka mi vse… pol pa jaz 15 min brišem neptorebne toolbare in viruse pa 100 stvari ki jih majo pod /run da se jim zaganjajo na 6 let starem laptopu z win Xpji![/quote]

za mene je računalnik in osnovno programlje (WIN, Office, net, RSA kartica, … tako pomemno kot za bife kozarec – če se zdrajsa, razbije … vzamem pač drugega

znam pa za 7 držav naštrikati par programskih orodij, da firme npr. pravilno prenesejo svoje DDV-Obrazce, tudi knjige … v svoje nacionalne davčne organe.
verjamem, da pojma nimaš, kaj si prebral[/quote]

Če si ti imel kaj prste zraven Silvestra Peliasa in Fineusa, sem te že zdavnaj dovolj preklela.

verjamem, da pojma nimaš, kaj si prebral[/quote]

Če si ti imel kaj prste zraven Silvestra Peliasa in Fineusa, sem te že zdavnaj dovolj preklela.[/quote]

nope … delam z programljem z mednarodnimi certifikati o usklajenosti programlja, verificiranih postopkih izdelave in testiranja … skratka WC (world class) kategorija

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tud zame je zajebancija, ne govorim zase.
Se pa poskušam vživet v koži Bikini, GF… in ju prav občudujem, kako lahko, kljub takemu zmerjanju še vedno odgovorita v dokaj normalnem tonu. Jaz bi, priznam, vrnil v enaki meri…. :)[/quote]

Ja pa ravno nasprotno, ne vidim za občudovanje vredno dialektiko z NM-jem. 😀
Ampak se sprašujem, kaj je s temi ljudmi narobe, da mu sploh odpisujejo. ;)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se pa poskušam vživet v koži Bikini, GF… in ju prav občudujem, kako lahko, kljub takemu zmerjanju še vedno odgovorita v dokaj normalnem tonu. Jaz bi, priznam, vrnil v enaki meri…. :)[/quote]

Ampak se sprašujem, kaj je s temi ljudmi narobe, da mu sploh odpisujejo. ;)))[/quote]

najprej se vprašaj o sebi … koliko sploh doumeš.
ti si na nivoju seštevanja, odštevanja s svinčnikom na papirju
tisti, ki mi odpisujejo so na nivoju množenja, deljanje na pamet
Margot-, Paco, enTip, Seba111 … obvladajo potenciranje in korenjenje na pamet
jaz pa logaritme računam na pamet

si doumel, kje je kdo ☺

Ampak se sprašujem, kaj je s temi ljudmi narobe, da mu sploh odpisujejo. ;)))[/quote]

To se tudi jaz sprašujem. Sem se pa to spraševala tudi takrat, ko sem odpisovala tebi na tvoje provokacije. Nihče ni popoln, pa niti jaz. Kaj morem.

Največja ironija tu pa je, da mu tudi matjazko dostikrat odpiše nazaj. Kok se ta folk laže…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni, a tle si mi zdaj spizdil … kje imaš zdaj tiste svoje “owne”, kozle, kozoroge in druge parkljarje ?
A veš, da te imam dost za danes .

To se tudi jaz sprašujem. Sem se pa to spraševala tudi takrat, ko sem odpisovala tebi na tvoje provokacije. Nihče ni popoln, pa niti jaz. Kaj morem.[/quote]

@matjazko
: ker ti niti mučna/zoprna driska nisi

a lahko doumeš, da se kdo vozi z avtom vrednosti 1000.000€+ poleg tebe v Golfu 1. generacije??
Oba se peljeta enako hitro, vozita po isti ulici …

in to je TO, komunicirati z NM-3w ☺ voziti se v avtu 100.00€+ napram Golfu I.

To se tudi jaz sprašujem. Sem se pa to spraševala tudi takrat, ko sem odpisovala tebi na tvoje provokacije. Nihče ni popoln, pa niti jaz. Kaj morem.[/quote]

Bikinka, neko prizemljeno bitje si mi ti, kot Sadni, vse resno vzameš. 🙂
Malo ti manjka zračne nagajivosti, igrivosti in sproščenosti. Jaz sem po horoskopu dvojček, se bi morda lahko vzajemno dopolnejvala, jaz imam, kar ti rabiš, in ti imaš, kar jaz rabim. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Malo ti manjka zračne nagajivosti, igrivosti in sproščenosti. Jaz sem po horoskopu dvojček, se bi morda lahko vzajemno dopolnejvala, jaz imam, kar ti rabiš, in ti imaš, kar jaz rabim. :)))[/quote]

@matjazko
: kavelj je v tem, da kar ti imaš in naj bi Bikinka_ rabila … nateguješ proti lastni riti
Oba ostaneta nevtaknjena ☺

Malo ti manjka zračne nagajivosti, igrivosti in sproščenosti. Jaz sem po horoskopu dvojček, se bi morda lahko vzajemno dopolnejvala, jaz imam, kar ti rabiš, in ti imaš, kar jaz rabim. :)))[/quote]

haha, to bi bila šele astrološka katastrofa. Na internetu za najini znamenji piše “Hard to handle vs. Hard to keep”. Jaz sem tisto prvo. 🙂

si doumel, kje je kdo ☺[/quote]

dodajam:
Bikini_ , DoSadni, GoldFish obvladajo štetje na prste do “tli”
Calypso, Misonkka štetje na 10 prstov
IT in Robi se znata podpisati in pravilno napisati znesek na računu
WYWH obvlada abakus (leseno računalo)

če kdo manjka -> naj se postavi v ustrezno kategorijo računstva

Ful dobr , zdaj štekam zakaj ljudje tako navaljujejo na Apple – abakus iz jabolčnega lesa …

dodajam:
Bikini_ , DoSadni, GoldFish obvladajo štetje na prste do “tli”
Calypso, Misonkka štetje na 10 prstov
IT in Robi se znata podpisati in pravilno napisati znesek na računu
WYWH obvlada abakus (leseno računalo)

če kdo manjka -> naj se postavi v ustrezno kategorijo računstva[/quote]

haha, zdaj vsaj razumem zakaj se najraje igraš z nami igro štetja do “tli”.
Nočko. Pa še enkrat, ne pozabi se namakat skupaj z račko. Veš, če jo močno stisneš, zacvili in celo špricne…

Ful dobr , zdaj štekam zakaj ljudje tako navaljujejo na Apple – abakus iz jabolčnega lesa …[/quote]
bizgec: kuglice so iz kamenja
dej … skidej se z mojih komentarjev … nisi kader niti, da se te pomotoma poščije

Ti sam si rekel “leseno računalo” , ne pa jaz.
Kar se kuglic tiče – one so procesor ( kamenčki, silicij – to ti je vse isti kurac ), lesen geštel je pa ohišje računal-a ( računalnika) – a štima ?

Hahahaha

Zaradi velikega uspeha teme najavljam, da bo tretji in hkrati zadnji del trilogije ženske MŽ čveka predvidoma izšel meseca novembra.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Hvala, NM-3w.

Torej mi zaupaš, če rečem, da oba z Bikini pretiravata na [sup]n[/sup] potenco???

Ker… po mojih izračunih sta si bot! [sub]tako da lahko prenehata[/sub]

♥♥

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Hvala, NM-3w.

Torej mi zaupaš, če rečem, da oba z Bikini pretiravata na [sup]n[/sup] potenco???

Ker… po mojih izračunih sta si bot! [sub]tako da lahko prenehata[/sub]

♥♥[/quote]
če odnehava … kaj boste potem brali ☺ … aja neke že stokrat prežvečene in posrane psihoanalize ☺☺

OK ti si ti, če tako gledaš na stvar… čestitam.
Hotel sem bolj povdarit dejstvo, da je preveč zmerjanja! Samo to…
To ni več forum ampak bolj …. ma nekak niti ne najdem besede. Seveda se bo nekdo obregnil in rekel, če ti ne paše lahko pritisneš X… lahko seveda, najmanjši problem…[/quote]
Peskovnik?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

kje so objavice od onega govna od Bikini-, ki svojemu možeku prinese račko v banjo, ko ga namaka

sem rabil 24 ur, da sem doumel, kaj mi je sporočala

Kasno paljenje!?!?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close