Ženske MŽ čveka 2
Mah entip ne vem jaz virtuale ne jemljem resno lahko pa postane, ce jo jemljes kot tako. Zame je to zajebancija zate pa se mi zdi da bolj kot ne tudi.
Bi me moral nekdo, ki ga ne poznam, ne vidim, ne slisim ze res fajn sprovocirat, da bi se kregal tle gor z virtualcem.
Že, že, ampak šala na tuj račun ni vedno vsem zabavna. Zaradi tistega, kar si ti napisal o najinih ZSjih, očitno v neki šali, sem jaz dobila tukaj servirano kako se gonim tukaj z vsakim, ki tipka moj nick in podobne komplimente z zelo sočnimi zapisi o recimo temu mojem reproduktivnem organu. Če je to smešno, potem sem rajši brez vsakega smisla za humor. Tebi se je pa očitno zdelo fajn in nevredno niti s pikico ali vejico reagirat na to. Pa dobro veš kakšna je realnost.
Moje potrpljenje je neskončno. Ne vem pa zakaj bi moral bilo kdo mirno ali nemirno gledat izpade kogarkoli ali pa celo zavoljoljubega miru raje oditi stran, še posebej, če ga kdo nenehno poziva k temu. Če ne bi šli določeni osebki tako daleč v poskusih, da “izginem”, da so še z mojim nickom začeli pisat po forumu, ga niti registrirala ne bi. Kaj šele da bi se šla neko ZSjanje. To, kar se tukaj dogaja je klasični flaming in nobenega razloga ni, da bi se to moralo tolerirat.
Kaj bi se sekiral, pritiski lobija niso nič v primerjavi s pritiski kakšnega troleka. 🙂
The Sad Truths of Internet Trolls:
Trolls are immune to criticism and logical arguments. True trolls cannot be reasoned with, regardless of how sound your logical argument is.
Trolls do not feel remorse like you and me. They have sociopathic tendencies, and accordingly, they delight in other people having hurt feelings.
Trolls consider themselves separate from the social order.
Trolls do not abide by etiquette or the rules of common courtesy.
Trolls consider themselves above social responsibility.
Trolls gain energy by you insulting them.
Trolls gain energy when you get angry.
The only way to deal with a troll is to ignore him, or take away his ability to post online.
Ja samo zraven računalnika pa krepavajo od smeha. Mi je pa pravcati čudež kako daleč so nekateri sposobni it. Recimo ni mi jasno kako se mu da celo stran napisat, samo da zatrolla osebo, ki je še pozna ne in vprašanje, če jo sploh kdaj bo. Tist Buda, ki ga na srečo ni več na forumu, je garant bil eden izmed njih.
Forum je zaprt za komentiranje.