Ženske MŽ čveka 2
http://www.menarebetterthanwomen.com/women-are-whores/
Kako lepo si se izognil vprašanju…. torej ali je tvoja mati z možgani, miselnim procesom, rokami, očmi, nogami karkoli kar se drži njenega telesa uporabljala za pridobitev denarja?
Če je odgovor da, potem je kurba… ker kurbe delajo za keš in uporabljajo dele svojega telesa (ni važno kateri del)
No saj moški smo pa kurbirji da nebo pomote….
ko ti kaj ne paše in veš da ne zmoreš kontrirat ignoriraš 🙂 to je višek tvoje inteligence ker veš da nimaš dobrega argumenta ob mojem vprašanju se ga izogibaš odgovorit!
Hahahahahahahaha, rolam se po tleh od smeha. Ej Matkić, brez zamere, ampak ta tip, ki se je spomnil izdelat to stran ( Dick Masterson ) in potem še izdal knjigo z naslovom Men are better than women je poročen. Enkrat je bil celo gost v Dr. Phil showu. Vse za medijsko prepoznavnost !
Je pa tale video še zmer svetovn :
Saj ni nihče reko da nesme bit poročen da lahko tak misli 🙂
To je resnica…. vsi ki dajemo dele telesa (kateregakoli) in naš ČAS v zameno da dobimo denar (plačo itd.) smo prostituti/prostituke ali kurbe/kurbirji….
Razlika je samo v tem da smo tako prepričani in naučeni da roko, noge, možgane, oči itd. dajat za denar je ok a kurca, vagino itd. pa kao ne… in zato ker se mamo za nekaj več ker mi dajemo roke noge itd. one pa vagino ali oni kurce itd. jih kličemo poniževalno v resnici pa smo na istem 🙂
naš point of view je tako ozkogleden ker smo vkalupirani da je tako ok da če daješ to, pa to za keš drugo pa je kao slabšalno… čeprav ultimativno ni razlike ko pogledaš celotno gledano.
to je vse…. vsak ki se počuti užaljen nad tem dejstvom je verjetno živel v pravljici!
Kako lepo si se izognil vprašanju…. torej ali je tvoja mati z možgani, miselnim procesom, rokami, očmi, nogami karkoli kar se drži njenega telesa uporabljala za pridobitev denarja?[/quote]
Ne tako lepo, kot si se ti slovenskemu pomenu tega izraza. Iz slovarja pa sklepam, da znaš brati. Le tvoje razumevanje je močno vprašljivo. Tega te bo pa že življenje naučilo. 😉
Kako lepo si se izognil vprašanju…. torej ali je tvoja mati z možgani, miselnim procesom, rokami, očmi, nogami karkoli kar se drži njenega telesa uporabljala za pridobitev denarja?[/quote]
Ne tako lepo, kot si se ti slovenskemu pomenu tega izraza. Iz slovarja pa sklepam, da znaš brati. Le tvoje razumevanje je močno vprašljivo. Tega te bo pa že življenje naučilo. ;)[/quote]
SSKJ je itak naredil ČLOVEK oz. ljudje… torej je tako omejen kot si omejen ti (torej zelo močno) če misliš da je resnica napisana v SSKJ 🙂
To je resnica…. vsi ki dajemo dele telesa (kateregakoli) in naš ČAS v zameno da dobimo denar (plačo itd.) smo prostituti/prostituke ali kurbe/kurbirji….
Razlika je samo v tem da smo tako prepričani in naučeni da roko, noge, možgane, oči itd. dajat za denar je ok a kurca, vagino itd. pa kao ne… in zato ker se mamo za nekaj več ker mi dajemo roke noge itd. one pa vagino ali oni kurce itd. jih kličemo poniževalno v resnici pa smo na istem 🙂
naš point of view je tako ozkogleden ker smo vkalupirani da je tako ok da če daješ to, pa to za keš drugo pa je kao slabšalno… čeprav ultimativno ni razlike ko pogledaš celotno gledano.
to je vse…. vsak ki se počuti užaljen nad tem dejstvom je verjetno živel v pravljici![/quote]
Jst samo vem, da obstajajo ženske s katerimi se da delit stroške. Za primer : Ženska, ki ti ne bo zamerila, če mora ona dvakrat zaporedoma častit pijačo. Je pa res, da jih ni veliko, nekaj pa jih vseeno je. Pomoje ti na napačne naletiš, mene tiste finočice že po izgledu odbijajo, kaj šele, da bi jih šel osvajat. Ja hude joškite, napeta ritka, it’s all good, še vedno pa to ni girlfriend material.
Druga stvar. Se strinjam s tabo, ni razlike, če ti ženski kar naprej kupuješ darilca, mobitele, oblekce, zapravljaš za njo v luksuznih restavracijah,… Isti drek je kot če bi si najel ku*bo in ji plačal za seks. Pa vem kaj bodo zdaj nekateri rekli, češ, saj si je sam kriv, nobena ga ne sili v to, da zapravlja na vsakem koraku. Fora je, da nobena kul, ajde da uporabim izraz “poštena punca”, se ne bo strinjala s tem, da vedno en in isti plača, njej pa ni treba niti enga centa dat na mizo, pač ne bo se ji zdelo fer in počutila se bo dolžno, na vsak način ti bo želela vrnit ves ta denar. Pišem seveda vse iz izkušenj.
Pri ženskah se ponavadi zalomi na drugem koraku. Jaz, če bi že izbral eno besedo, s katero bi poskušal zajeti vse, ali pa kar večino, bi raje napisal “preračunljivke”. Ženske so kače, en dan te ima rada, ti govori kaj vse bi naredila zate, potem ti pa že naslednji dan vrže take stvari v obraz, da te srat prime. Pač ni jim za zaupat, za to imam jaz raje prijatelje.
Jaz vem samo nekaj, iz izkušenj. :)) Da nezaupljivost sproža nezaupljivost. V nezaupanju pa se ljduje borijo (le) za svoj prav, “življenje” tako rekoč, kar pa ne prinese nič zabavnega v nekem odnosu. Če eden tega začaranega kroga ni sposoben ustaviti, tudi zabave ne bo.
to je vse…. vsak ki se počuti užaljen nad tem dejstvom je verjetno živel v pravljici![/quote]
Jst samo vem, da obstajajo ženske s katerimi se da delit stroške. Za primer : Ženska, ki ti ne bo zamerila, če mora ona dvakrat zaporedoma častit pijačo. Je pa res, da jih ni veliko, nekaj pa jih vseeno je. Pomoje ti na napačne naletiš, mene tiste finočice že po izgledu odbijajo, kaj šele, da bi jih šel osvajat. Ja hude joškite, napeta ritka, it’s all good, še vedno pa to ni girlfriend material.
Druga stvar. Se strinjam s tabo, ni razlike, če ti ženski kar naprej kupuješ darilca, mobitele, oblekce, zapravljaš za njo v luksuznih restavracijah,… Isti drek je kot če bi si najel ku*bo in ji plačal za seks. Pa vem kaj bodo zdaj nekateri rekli, češ, saj si je sam kriv, nobena ga ne sili v to, da zapravlja na vsakem koraku. Fora je, da nobena kul, ajde da uporabim izraz “poštena punca”, se ne bo strinjala s tem, da vedno en in isti plača, njej pa ni treba niti enga centa dat na mizo, pač ne bo se ji zdelo fer in počutila se bo dolžno, na vsak način ti bo želela vrnit ves ta denar. Pišem seveda vse iz izkušenj.
Pri ženskah se ponavadi zalomi na drugem koraku. Jaz, če bi že izbral eno besedo, s katero bi poskušal zajeti vse, ali pa kar večino, bi raje napisal “preračunljivke”. Ženske so kače, en dan te ima rada, ti govori kaj vse bi naredila zate, potem ti pa že naslednji dan vrže take stvari v obraz, da te srat prime. Pač ni jim za zaupat, za to imam jaz raje prijatelje.[/quote]
mislim da si malo na napačni breg debate stopo 🙂
jaz ne govorim o tem da so vse ženske kurbe v smislu da jim plačujemo tipi…. ampak govorim o tem da smo kurbe(ali kurbirji) vbistvu vsi ki (tako kot tiste ki jih mi označimo za prostitutke/kurbe) damo svoj čas in dele telesa za denar 😀
Ženska je lahko čist fajn punca in vse samo še vedno je kurba, moški je lahko čist vredu in vse kot bi naj bil za neko punco pa je še vedno kurbir….
Je pa problem ker vsi pomislijo da daje kurca potem drugim ker smo si tak zapisali dol in ker so nas tako učili….
jaz pa hočem prikazat tukaj da ni razlike če daš kurac al pa roko ker oboje je DEL TEBE kajne? v obeh primerih pa daš čas….
med delavcem v tovarni in med prostituko ni toliko razlike kot eni mislijo ali pa nenehno poskušajo prikazovat 😉
Zame je. Delavec v tovarni se bo rabu pošteno namatrat za tistih 700 eur na mesec, cipa pa samo razširi noge in je že to to. Easy money, neki tazga. Za vse to smo si pa krivi moški. Namreč, stvar bi lahko bila tudi obratna, lahko bi tudi ženske plačevale nam za spolne usluge. Ampak ne, ker pač vejo, kok obupanih osamljenih modelov tava po svetu, se jih pa izkorišča na vse možne načine. Moški bo vedno težje dobil žensko, kot lahko ženska dobi moškega.
Pa saj znaš razmišljat. Dejstvo je, da pričakujem enakopravnost. Torej tudi takrat, ko gre ta enakopravnost v prid moških. Torej plačevanje pijač in podobnega približno vsak pol. S tem se s tabo močno strinjam.
S tipom pa ne bi hodila po luksuznih restavracijah. Sama ne hodim, ker mi je predrago, torej tudi s tipom ne bi hodila. Hodim na stvari primerne mojemu žepu. Plačevanje približno vsak pol. Oblekce si kar sama kupujem, edina poznam svoj okus :). Mobitel imam pa službeni. Ne da se me kupit.
Tudi glede daril za rojstne dni recimo – draga darila me odbijajo.
Tipi, ki zasipa z materialnimi dobrinami žensko, ona pa to seveda samo jemlje, vrača pa ne. Ja sam si je kriv. Pravemu moškemu ni treba kupovat ženske.
Zame je. Delavec v tovarni se bo rabu pošteno namatrat za tistih 700 eur na mesec, cipa pa samo razširi noge in je že to to. Easy money, neki tazga. Za vse to smo si pa krivi moški. Namreč, stvar bi lahko bila tudi obratna, lahko bi tudi ženske plačevale nam za spolne usluge. Ampak ne, ker pač vejo, kok obupanih osamljenih modelov tava po svetu, se jih pa izkorišča na vse možne načine. Moški bo vedno težje dobil žensko, kot lahko ženska dobi moškega.[/quote]
Če bi bilo to tako ”lahko” nebi bla nobena ženska brezposelna in revež 🙂
Kot zgleda ni….
Zame je. Delavec v tovarni se bo rabu pošteno namatrat za tistih 700 eur na mesec, cipa pa samo razširi noge in je že to to. Easy money, neki tazga. Za vse to smo si pa krivi moški. Namreč, stvar bi lahko bila tudi obratna, lahko bi tudi ženske plačevale nam za spolne usluge. Ampak ne, ker pač vejo, kok obupanih osamljenih modelov tava po svetu, se jih pa izkorišča na vse možne načine. Moški bo vedno težje dobil žensko, kot lahko ženska dobi moškega.[/quote]
Kot zgleda ni….[/quote]
O tem sem pisal že na drugem forumu. Hude pi*ke z lahkoto dobijo zaposlitev, grde / močnejše postave pa popušijo po celi črti, seveda v primeru, da si ne znajo gradit socialne mreže. Stvar je šla že tako daleč, da dejansko obstajajo primeri, ko ženska na CV prilepi svojo sliko, kjer na plaži pozira v bikiniju. Delodajalec seveda ne okleva dolgo :> Ja ok redki primeri še zaenkrat, se pa ne bi čudil, če bo tega v prihodnosti vedno več.
Kot zgleda ni….[/quote]
O tem sem pisal že na drugem forumu. Hude pi*ke z lahkoto dobijo zaposlitev, grde / močnejše postave pa popušijo po celi črti, seveda v primeru, da si ne znajo gradit socialne mreže. Stvar je šla že tako daleč, da dejansko obstajajo primeri, ko ženska na CV prilepi svojo sliko, kjer na plaži pozira v bikiniju. Delodajalec seveda ne okleva dolgo :> Ja ok redki primeri še zaenkrat, se pa ne bi čudil, če bo tega v prihodnosti vedno več.[/quote]
ma v SLO je tako da že hude pičke ne dobijo zaposlitve takoj ali z lahkoto 😀 ….. poznam kar nekaj dobrih žensk ki so brezposelne, je pa res da prevladujejo podpovrečno lepe na zavodih….
Me prav zanima kako bo v Slo pozimi pa naslednje leto ko se samo vse slabša iz meseca v mesec!
Pa saj znaš razmišljat. Dejstvo je, da pričakujem enakopravnost. Torej tudi takrat, ko gre ta enakopravnost v prid moških. Torej plačevanje pijač in podobnega približno vsak pol. S tem se s tabo močno strinjam.
S tipom pa ne bi hodila po luksuznih restavracijah. Sama ne hodim, ker mi je predrago, torej tudi s tipom ne bi hodila. Hodim na stvari primerne mojemu žepu. Plačevanje približno vsak pol. Oblekce si kar sama kupujem, edina poznam svoj okus :). Mobitel imam pa službeni. Ne da se me kupit.
Tipi, ki zasipa z materialnimi dobrinami žensko, ona pa to seveda samo jemlje, vrača pa ne. Ja sam si je kriv. Pravemu moškemu ni treba kupovat ženske.[/quote]
Vse to je krasna stvar. V Sloveniji celo zelo razsirjeno. Vendar bolj ko je punca atraktivna, vecja je verjetnost, da je VAJENA, da moski daje vec. Zakaj vajena? Zato, ker se za njo ze celo zivljenje slini armada tipov, ki so za kancek njene naklonjenosti pripravljena dati vse. In scasoma se nauci, da lahko to PRICAKUJE.
Tema ima ze cez 270 postov, kar kaze, da je provokacija uspela. Sem zelo zadovoljen ceprav si je zenski lobi z njeno predsednico na celu obupno prizadeval, da bi temo umaknili z MONa.
Hvala tudi vsem, ki ste mi izrekli podporo na ZS ni vas bilo malo.
Tretji in zadnji del trilogije zenske MŽ cveka sledi…
Tipi, ki zasipa z materialnimi dobrinami žensko, ona pa to seveda samo jemlje, vrača pa ne. Ja sam si je kriv. Pravemu moškemu ni treba kupovat ženske.[/quote]
Vse to je krasna stvar. V Sloveniji celo zelo razsirjeno. Vendar bolj ko je punca atraktivna, vecja je verjetnost, da je VAJENA, da moski daje vec. Zakaj vajena? Zato, ker se za njo ze celo zivljenje slini armada tipov, ki so za kancek njene naklonjenosti pripravljena dati vse. In scasoma se nauci, da lahko to PRICAKUJE.[/quote]
Samozavesten moški ve, da je dovolj dober, dovolj atraktiven brez tega, da je copatek, ki ustreže vsaki ženski muhi. Pravi dedec ne kupuje ženske. Taki dobi žensko, ki ga je vredna. Pravo žensko. Prava ženska pa ni na prodaj.
Pravzaprav sem opazila, da najbolj skušajo kupovat ženske razni luzerji. Nič prida ni pa misli, da bo žensko dobil, če ji bo kupoval vse mogoče. S takimi se nima smisla ukvarjat. Je dosti atraktivnih moških.
Vse to je krasna stvar. V Sloveniji celo zelo razsirjeno. Vendar bolj ko je punca atraktivna, vecja je verjetnost, da je VAJENA, da moski daje vec. Zakaj vajena? Zato, ker se za njo ze celo zivljenje slini armada tipov, ki so za kancek njene naklonjenosti pripravljena dati vse. In scasoma se nauci, da lahko to PRICAKUJE.[/quote]
Samozavesten moški ve, da je dovolj dober, dovolj atraktiven brez tega, da je copatek, ki ustreže vsaki ženski muhi. Pravi dedec ne kupuje ženske. Taki dobi žensko, ki ga je vredna. Pravo žensko. Prava ženska pa ni na prodaj.
Pravzaprav sem opazila, da najbolj skušajo kupovat ženske razni luzerji. Nič prida ni pa misli, da bo žensko dobil, če ji bo kupoval vse mogoče. S takimi se nima smisla ukvarjat. Je dosti atraktivnih moških.[/quote]
Morda res. Luzerji kupujuje. “Bogati” pa placujejo vec, ker je to edini nacin, da skupaj funkcionirata. Scasoma pa se punca razvadi. Navadi na nekaj, ker je morda vecini tuje, njej pa normalno.
V tej temi je vsaj 200 postov klasika. Prerekanja med uporabniki, kakršna so tudi v vseh ostalih temah in se niti ne navezujejo na tvojo uvodno temo.
Tretji del pa kar napiši. Se ga že veselim. Mogoče pa potem jaz napišem svoj prvi in zadnji Mon “roman”, če bo tvoje delo dovolj navdihujoče. Naj ti bodo muze umetnosti naklonjene! 🙂
V tej temi je vsaj 200 postov klasika. Prerekanja med uporabniki, kakršna so tudi v vseh ostalih temah in se niti ne navezujejo na tvojo uvodno temo.
Tretji del pa kar napiši. Se ga že veselim. Mogoče pa potem jaz napišem svoj prvi in zadnji Mon “roman”, če bo tvoje delo dovolj navdihujoče. Naj ti bodo muze umetnosti naklonjene! :)[/quote]
Hmm ja pričakoval sem tvoj odziv glede na to kako si se trudila s pritiski na uredništvo in tudi name naj se tema umakne in naj tretjega dela sage sploh ne objavim.
Veseli me, da si se premislila in tudi jaz se veselim tvojega prvega MON romana 🙂
Tretji del pa kar napiši. Se ga že veselim. Mogoče pa potem jaz napišem svoj prvi in zadnji Mon “roman”, če bo tvoje delo dovolj navdihujoče. Naj ti bodo muze umetnosti naklonjene! :)[/quote]
Hmm ja pričakoval sem tvoj odziv glede na to kako si se trudila s pritiski na uredništvo in tudi name naj se tema umakne in naj tretjega dela sage sploh ne objavim.
Veseli me, da si se premislila in tudi jaz se veselim tvojega prvega MON romana :)[/quote]
Kakšno uredništvo?? Niti tega ne vem kje se najde to uredništvo. Moderatorjev pa tukaj itak ni.:)
Daj nehaj s temi pritiski, da te ne bo kdo še resno vzel. Tukaj bi vsi radi brali neke šale in vice, ko se kdo poheca, pa vse vzamejo še bolj resno kot jaz.
Drugače pa jaz podpiram vse ustvarjalne ljudi, pa tudi tebe. Je pa dobro upoštevat meje dobrega okusa pri tem. Mene ne moti, če se kdo pošali na moj račun. Če me bo kdo zmerjal in pisal laži, pa seveda ne bom mirno gledala tega.
Forum je zaprt za komentiranje.