Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske, moški, koliko vam je pomemben poklic M/Ž?

Ženske, moški, koliko vam je pomemben poklic M/Ž?

saj zato ker je virtuala… 🙂 halooo[/quote]

Celo kuhinjo si naredil:))). In zdaj sem največja osvajalka na monu:)).[/quote]

to ti laska ane? 🙂 Sicer pa, če me osvajaš, kdo bi ti zameril 🙂 pač znaš izbrat.. intuicija pa to 🙂

Celo kuhinjo si naredil:))). In zdaj sem največja osvajalka na monu:)).[/quote]

to ti laska ane? 🙂 Sicer pa, če me osvajaš, kdo bi ti zameril 🙂 pač znaš izbrat.. intuicija pa to :)[/quote]

Nbenga ne osvajam…zame ste vsi ena velika družina:).

to ti laska ane? 🙂 Sicer pa, če me osvajaš, kdo bi ti zameril 🙂 pač znaš izbrat.. intuicija pa to :)[/quote]

Nbenga ne osvajam…zame ste vsi ena velika družina:).[/quote]

A zdaj ti je pa malo nerodno? Zardevaš? ejej 🙂
VSI, DRUŽINA??? Daj o teh tvojih željah bova razpravljala potem… ko me boš, ČE me boš osvojila! Prav?

to vemo, da si ladra … da pa si tudi candra, je pa lepo od tebe, da sama poveš

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

to vemo, da si ladra … da pa si tudi candra, je pa lepo od tebe, da sama poveš[/quote]

Sem jo imel za eno malo bolj damsko žensko… pa si poglej kaj se skriva… kr z vsemi bi…

to vemo, da si ladra … da pa si tudi candra, je pa lepo od tebe, da sama poveš[/quote]

Sem jo imel za eno malo bolj damsko žensko… pa si poglej kaj se skriva… kr z vsemi bi…[/quote]

Nisi več duhovit:). Se umikam od tvojih komentarjev.

Sem jo imel za eno malo bolj damsko žensko… pa si poglej kaj se skriva… kr z vsemi bi…[/quote]

Nisi več duhovit:). Se umikam od tvojih komentarjev.[/quote]
🙂

Provocira te, vidiš, da se še vedno smeji zraven. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samo NMW-3w komentarji so lahko hujši od citiranja na citiranje na citiranje in potem 1 stavčni odgovor!

fak ….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Najvažnejša je ljubezen. Meni osebno ni važen poklic, sam da se imava rada.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close