Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske, moški, koliko vam je pomemben poklic M/Ž?

Ženske, moški, koliko vam je pomemben poklic M/Ž?

Zanimivo. Mene poklici kot je natakarica niti najmanj ne motijo. Me pa motijo poklici, kjer je oseba več mesecev z doma. Razen, če se to zgodi vsake par let enkrat. Ne moti me pa, če so občasna službena potovanja za nekaj dni, tudi večkrat na leto.

Za ženo mi ni sprejemljiv noben poklic, pri katerem bi bila mati-žena odsotna od doma več kot 8 ur.

Zakaj?

Ne zaradi mene, zaradi otrok.

A imajo tako zanič očeta, da brez mame ne preživijo? O_o

Uboga deca!…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Drugače povedano, sme delati samo v službi, ki je meter stran od njenega doma, da ne porabi nič časa za pot. ALi pa sme delati le tam, kjer ima možnost 4urnega delovnika.
8 urni delovnik in prevoz tja in nazaj ponavadi nanese vsaj 9 ur.

Drugače je pa že on vse napisal.

Uboga deca!…..[/quote]

Pišeš, razmišljaš in provociraš dovolj glupo, očitno imaš probleme z delom, časom in zaslužkom.

Se strinjam. Sex mora biti, zjutraj, opoldne in zvečer:). Red mora bit:).[/quote]

za vaju so potem seks profesionake/ci ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To utegne komu postati celo zaželjeno šele po nekajletnem zakonskem stažu. Velja za oba spola.

Različno (kar se tiče točno določenih ur), se pa držim ustaljenega urnika…zjutraj, opoldne in zvečer:). Fouš?:) Saj ti itak ne bi sfolgal, tko da:))).[/quote]
100 % ti verjamem, da je to res kar si napisala.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Saj veš kako to gre: če jo ljubi, se bo spremenil in se vsemu odrekel, njo pa sprejemal točno tako kot je in kakršna je :-)))

… in čez par let ugotovil, da je zamudil življenje :)))))))))

Mene odsotnost ne moti, če je veza taka kot mora biti in je dovolj zaupanja. Je pa res, da ko so otroci majhni je odsotnost lahko kar problem.

Če pa spet gledam mojega, bi se pa strinjal z -moja zahteva- ne bi pristal na večdnevno odsotnost mene, predvsem zaradi otrok. Vsaj dokler so majhni.

Ok, sem ugotovil kakšen poklic bi me lahko zmotil. Delo od doma. Pred tako nimaš nikoli miru, slej kot prej bi se je naveličal.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Različno (kar se tiče točno določenih ur), se pa držim ustaljenega urnika…zjutraj, opoldne in zvečer:). Fouš?:) Saj ti itak ne bi sfolgal, tko da:))).[/quote]

Ribica, a ob nedeljah tudi al daš kak dan odmora? 🙂

Nikoli nisem delal v poklicu, za katerega imam papirje! Ko so zahtevalo formalno izobrazbo, sem že imel opravljene “smučarsko- pijanske” tečaje za tisto kar sem počel. Najslabši v branži so bili tisti, ki so imeli opravljeno uradno šolo (izobrazbo)!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Uboga deca!…..[/quote]

Pišeš, razmišljaš in provociraš dovolj glupo, očitno imaš probleme z delom, časom in zaslužkom.[/quote]Sam da mi nasedejo….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pišeš, razmišljaš in provociraš dovolj glupo, očitno imaš probleme z delom, časom in zaslužkom.[/quote]Sam da mi nasedejo….. :D[/quote]
Pa da nasede še njemu žena, sta oba na konju. 😀 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

100 % ti verjamem, da je to res kar si napisala.[/quote]

Lepo. To pomeni, da mi že zaupaš:))).

Ribica, a ob nedeljah tudi al daš kak dan odmora? :)[/quote]

Zakaj bi imela odmor?:)

Ribica, a ob nedeljah tudi al daš kak dan odmora? :)[/quote]

Zakaj bi imela odmor?:)[/quote]

Da ti ne pride v rutino… 🙂 saj veš. da nam sex ne bude navika 🙂

Zakaj bi imela odmor?:)[/quote]

Da ti ne pride v rutino… 🙂 saj veš. da nam sex ne bude navika :)[/quote]

Nimam teh bojazni kot ti:).

Da ti ne pride v rutino… 🙂 saj veš. da nam sex ne bude navika :)[/quote]

Nimam teh bojazni kot ti:).[/quote]

Je rekla in vzela vibrator …. 🙂
Kaj se kurčiš tam daleč… pridi in pokaži kaj zmoreš, kaj nudiš, koliko zdržiš… I dare you 🙂

Nimam teh bojazni kot ti:).[/quote]

Kaj se kurčiš tam daleč… pridi in pokaži kaj zmoreš, kaj nudiš, koliko zdržiš… I dare you :)[/quote]

Zakaj bi ti morala to dokazovati?:) Smešen si:).

Več mesecev je ni doma ? ? ?[/quote]

Saj veš, RTV ima novinarje po svetu, tudi v kriznih žariščih. Tam ostanejo par mesecev. Ne hodijo vsak teden domov :).[/quote]

Preveč filmov gledaš. Tega v Sloveniji ni. Tista ena in edina, ki hodi naokrog, pa je to postala prav zaradi njenega moža.

Kaj se kurčiš tam daleč… pridi in pokaži kaj zmoreš, kaj nudiš, koliko zdržiš… I dare you :)[/quote]

Zakaj bi ti morala to dokazovati?:) Smešen si:).[/quote]

Beri prosim… 🙂

Zakaj bi ti morala to dokazovati?:) Smešen si:).[/quote]

Beri prosim… :)[/quote]

Sem, zaradi tebe dvakrat:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close