Ženske, kupite si majhne avte, ker velikih niste sposobne vozit!
Hja, teh kibl tudi moški ne znajo vozit. Sploh, ko greš na AC, vidiš kako zanič šoferji so moški. Vožnja za ritjo, prehitevanje cik cak. Na navadni cestah prehitevanje v škarje. Kolesarjev itak ne znajo pravilno prehiteti. V glavnem ogromno psihotov za volanov in pretežno moški. Zanimivo a ne.
Pa, ko pijane voznike lovijo, pretežno moški.
Mene pa zanima zakaj ljudje kupujejo take velike ladje za na cesto?
Recimo prešnjič pri vulkanizerju. Tip pred mano nabavljal gume in kar naprej stokal in jokal kako so drage. Jaz pa morala čakat tega tepca, ki je kupil eno ogromno ladjo, potem pa tak jok ob gumah. Sem mu želela reči, da naj drugič kupi mali avto, da bo imel za gume in da ne bo delal zastojev z jokanjem prodajalcu.
Aja, ja, imel je enega takega ogromnega terenca. Revež.
Kako lahko nekoga, o tem kako vozi, ocenjuješ glede na spol?
Še en mačist na forumu, ki polni svoj ego s seksističnimi opazkami. Poba, kaj res tako težko razumeš, da so dame dandanes vedno bolj neodvisne. Ne boš verjel, imajo svojo voljo, razmišljajo s svojo glavo in ne rabijo nasvetov prepotentnih izkušenih voznikov, ki že dolga leta vozijo, kot si se izrazil marcine, hkrati pa za njih velja rek: LEV Z MAJHNIM TIČEM SE MORA ZADOVOLJITI Z MOGOČNIM RJOVENJEM!
izkušen voznik, 29.07.2021 ob 18:37
Vidim en kup žensk z raznoraznimi športnimi terenci, ki še naravnost niso sposobne vozit, kaj šele parkirat. Ali je res tak problem kupit manjši avto (precej bolj prijazen denarnici), kot pa se važit z nevem kakšno mrcino, ki je niste sposobne obvladovat?!
Lisica ni mogla doseči grozdja, pa se je tolažila: “Itak je to grozdje kislo in grozno zanič!” ???
Babe res nimaju smisla za prostorsko orientacijo. Zato velike aute slabo voziju, parkirati pa jih itak ne znaju. Ni šans. Res pa je da ob teh poskusih opazovalcem omogućuju zastonj ogled komedije.
Sploh pa so auti moška domena. Ženske naj pazijo da se poročiju in ne ostaneju samske – pa suhe veje. Kasneje pa naj dobro kuhaju in se brine za otroke. To je njihov domet in to naj bo tudi njihov fokus!
namen teh ladij, 29.07.2021 ob 19:55
Mene pa zanima zakaj ljudje kupujejo take velike ladje za na cesto?
Recimo prešnjič pri vulkanizerju. Tip pred mano nabavljal gume in kar naprej stokal in jokal kako so drage. Jaz pa morala čakat tega tepca, ki je kupil eno ogromno ladjo, potem pa tak jok ob gumah. Sem mu želela reči, da naj drugič kupi mali avto, da bo imel za gume in da ne bo delal zastojev z jokanjem prodajalcu.
Aja, ja, imel je enega takega ogromnega terenca. Revež.
Ojoj, uboga revica, a kar čakat si morala?
Hahahahahaha, 29.07.2021 ob 22:04
Ojoj, uboga revica, a kar čakat si morala?
Ja, čakat, da je ubogi revež z veliko ladjo zjokal svoje težave kako ne more kupit gum za svojo gajbo. Pa koga to zanima, da se je za avto do kraja zapufal? Naj joka kje drugje, ne pa, da dela gužvo. Taki tepci so res adijo. Najpre zabit kot štanga v poden, da kupi avto, ki ga ne more vzdrževati. POtem pa še svojo bebavost z jokcanjem razlaga vsem okrog in okrog.
Tipično za marsikaterega voznika teh velikih krip. Zapufani do vratu in čez in potem jok in stok, ko je treba gume kupit.
Pri tem, da so zdaj avti res glomazni.
Ce imas 4 otroke in tri pse, ja ok, pac vozis garo, ce si pa sam al pa dva, je pa nonsens se pelat v malo manj kot avtobusu.
Zanc sva vidla ta starga amija na ac , nisva mogla verjet, kok je to bil en mejcken avtocek, pocasi res izgubljamo merilo. Kar cliota poglejte, pred xx leti, pa danes, kolk so ga napumpali.
Pol pa mim amija prileti kaksen x6 , pa izgleda kot kamion v primerjavi ?
Da pa zenske ze bi znale vozit elikih avtov, je pa bedna – ogromno suvejev pokupijo ravno zenske. Aja, ce si jim pa fous, pa ne morem pomagat.
Jaz videvam cel kup možakov s predimenzioniranimi avti, ki niti svojega pasu ne znajo zadeti, kaj šele parkirnega boksa. V resnici ne razumem, zakaj si kdorkoli kupi toliko pleha, ki je povsem neuporaben za vsakdan in ga objektivno gledano 99,9% ne rabi. Se da skurit keš, če te že žuli, za kaj bistveno bolj obvladljivega, pa še vedno hudega. Ker ti kombajni od raznih SUV-ov in še huje, hibridnih SUVov, so samo nagravžno grdi, nepraktični in ovirajo cestno varnost, ker zamnjšujejo vidljivost voznikom za njimi.
Forum je zaprt za komentiranje.