Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske kopalke oz. nage riti

Ženske kopalke oz. nage riti

a smo vsi na glavo padli al kaj, “vse kar je novega je napredno” se včasih sliši, nak, pa ni tako!

se spomnim let , ko se je veselo “nosilo” zgoraj brez, pa nihče ni bil spolni objekt, pa babe niso skakale u luft, niti ni nihče jamral o spodobnosti in tn.

zdej leta 2023, pa, o groza, kaj se vse dohaja!??

za crknt, prej so bili bolj pametni in sproščeni kot danes, še malo pa bo “šeriat”, pa rjuhe!

kaj vse ene ne moti, le tisto kar je resnični problem ne, po navadi trajbajo to ravno taki ksihti.

So ko plahutajo s temi visecimi ritmi in posedajo okoli. Dost ogabn za vidt.

Odgovor na objavo uporabnika
anti Buhtl, 19.07.2023 ob 12:01

a smo vsi na glavo padli al kaj, “vse kar je novega je napredno” se včasih sliši, nak, pa ni tako!

se spomnim let , ko se je veselo “nosilo” zgoraj brez, pa nihče ni bil spolni objekt, pa babe niso skakale u luft, niti ni nihče jamral o spodobnosti in tn.

zdej leta 2023, pa, o groza, kaj se vse dohaja!??

za crknt, prej so bili bolj pametni in sproščeni kot danes, še malo pa bo “šeriat”, pa rjuhe!

kaj vse ene ne moti, le tisto kar je resnični problem ne, po navadi trajbajo to ravno taki ksihti.

Saj ni problem novo in napredno. Problem je, ker ima le redko katera lepo in čvrsto ritko.

Večina ima preveč špeha, celulit, visečo rit……in to ni ravno nekaj, na kar bi ženske bile ponosne. Zato raje skrivajo, ker jih je sram. Ob tem pa se zgražajo nad tistimi, ki jih ni sram in bi jih moralo biti.

robi9, 19.07.2023 ob 12:37

Saj ni problem novo in napredno. Problem je, ker ima le redko katera lepo in čvrsto ritko.

Večina ima preveč špeha, celulit, visečo rit……in to ni ravno nekaj, na kar bi ženske bile ponosne. Zato raje skrivajo, ker jih je sram. Ob tem pa se zgražajo nad tistimi, ki jih ni sram in bi jih moralo biti.

in ti, ki se imaš za neko luč sveta, in cele dneve zmerjaš ljudi z ovcami, si na stališču, da bi se morale ženske sramovati celulita in hoditi zavite okoli? Razen seveda tistih, na katere bi se tebi dvignil? Raje se poglej kdaj kritično o ogledalo.

mijav mijav, 19.07.2023 ob 13:02

in ti, ki se imaš za neko luč sveta, in cele dneve zmerjaš ljudi z ovcami, si na stališču, da bi se morale ženske sramovati celulita in hoditi zavite okoli? Razen seveda tistih, na katere bi se tebi dvignil? Raje se poglej kdaj kritično o ogledalo.

Meni bi se na tvojo silhueto dvigoval.

Tanga kopalke da cela rit ven gleda niso ravno za v javnost. Se mi kar dozdeva da bodo bazeni to kmalu prepovedali, res je preveč. Lepe so tiste ki niso čisto tanga ampak imajo podoben kroj le da niso tako cheeky.

Kako si lahko tako blesavo ?

Jaz nič ne omenjam, da bi se kdo moral česa sramovati, ampak samo povzemam dejstva.

Če tebe ni sram s svojo blesavostjo, potem je celulit še najmanjša skrb.

Eh, pusti Robija, on bo rekel, da fašistična oblast namenoma proizvaja debele ženske, da lahko potem njega na plaži bolijo oči.

Drugače pa škoda besed, vsaka naj se obleče tako, kot ji ustreza.

…nekje v Dalmaciji je bila velika večina Čehov in Poljakov. Že prvi dan sva oba z možem opazila eno očitno razliko do prejšnjih let, ko smo hodilo na lokacijo, kjer je bila večina Nemcev, Avstrijcev, Nizozemcev – res malo malo je bilo žensk (in moških), ki bi bili potetovirani, niti s kakšno malenkostjo.  Za preštet na prste ene roke.

O tangicah/brazlikah nisem niti razmišljala, dokler nista 4. dan našega dopusta prišli 2 slovenski družini. Ena mami vsa poslikana, druga skoz v brazilkah :).

Moj zaključek: daleč od tega, da bi me karkoli motilo, je pa dejstvo, da je lepo telo lepo že samo po sebi, zato ne rabi poslikav, pirsingov, napihnjenih ustnic in – razkazovanja nagih ritnic.

Kdor se tako obleče (ali namaže, našminka, nafila ustnice, joške itd itd) govori drugim “poglejte me”. Zato se potem ne zgražati nad pogledi (halo, pogledam tudi jaz, saj zato pa se je tako napravil-a, da bomo opazili, torej glejmo!) ker je bil tak prvotni namen. Če te pa tako motijo tiste gate ali naramnice, pa pojdi na nudistično plažo.

Letos na morju, 19.07.2023 ob 14:10

…nekje v Dalmaciji je bila velika večina Čehov in Poljakov. Že prvi dan sva oba z možem opazila eno očitno razliko do prejšnjih let, ko smo hodilo na lokacijo, kjer je bila večina Nemcev, Avstrijcev, Nizozemcev – res malo malo je bilo žensk (in moških), ki bi bili potetovirani, niti s kakšno malenkostjo.  Za preštet na prste ene roke.

O tangicah/brazlikah nisem niti razmišljala, dokler nista 4. dan našega dopusta prišli 2 slovenski družini. Ena mami vsa poslikana, druga skoz v brazilkah :).

Moj zaključek: daleč od tega, da bi me karkoli motilo, je pa dejstvo, da je lepo telo lepo že samo po sebi, zato ne rabi poslikav, pirsingov, napihnjenih ustnic in – razkazovanja nagih ritnic.

Kdor se tako obleče (ali namaže, našminka, nafila ustnice, joške itd itd) govori drugim “poglejte me”. Zato se potem ne zgražati nad pogledi (halo, pogledam tudi jaz, saj zato pa se je tako napravil-a, da bomo opazili, torej glejmo!) ker je bil tak prvotni namen. Če te pa tako motijo tiste gate ali naramnice, pa pojdi na nudistično plažo.

dobro povedano @letos na morju. Bravo!

Jst pridem na plazo v puliju in skornjih pa nimam tangic gor ampak dolge mamastw gate pa me spet cukasto gledajo.. nikol prov ejjj ?

Folk ne bodte tok zategnjeni, raje se naucite sprejwmat sebe in poedicno druge.. ni sveta v kateeih so samo lepe brhke in MLADE zenskice breskvastih cvrstih riti in lubenicnih pokoncnih josk.. glih tko ne nabildanih 0,o mascobnim moskih..

Briga me kaj kdo ima ali nima na plazi, nism zaradi njih tam.

Anonimno 8195, 18.07.2023 ob 11:17

Kopalke… Letos očitno zelo moderne tangice oz. cele riti zunaj.. ne glede na starost, dimenzijo itd.

Nisem neka zavrta ljubosumna stara ženska, bi imela tudi sama kaj za pokazat v takih kopalkah ampak se mi ne zdi najbolj primerno. Enim stvarem treba pustit malo domišlije, kaj lahko pa tudi samo za partnerja ostane da si pogleda in se poigra.

Mnenja?

NE GLEJ JIH V RIT, PA BO OK IN TE NE BO MOTILO!!!!!!!!!

mijav mijav, 19.07.2023 ob 11:58

Mijav mijav ne lomi ga, 19.07.2023 ob 10:23

mijav mijav, 19.07.2023 ob 09:03

Mijav mijav ne lomi ga, 18.07.2023 ob 22:25

mijav mijav, 18.07.2023 ob 21:55

Mijav mijav ne lomi ga, 18.07.2023 ob 17:25

mijav mijav, 18.07.2023 ob 14:44

el Murid, 18.07.2023 ob 14:33

Jaz sem ljubitelj vahabitsko-alavitskega stila: ženske ovita v rjuhe se tudi kopajo ovite.

Ne morem naložiti fotografij. Gugl pa pokaže precej materiala: albanske plaže so kar polne takih žensk. Turška obala, maroko, Tunis, Egipt…

Šalo na stran: včasih so bile kopalke bolj klasičnega videza in so ženskam zakrile intimne predele. Ko je človek na morju, naj bo na dopustu. Celulitis jeena skrjnost, druga pa tiste vrvice, ki gredo mladenkam v rit in bojda nič ne pokrijejo. Ženska mora imeti dostojanstvo. Tiste puhoglave tik-tokerke in fejbukarke se same dehumanizirajo.

ženska, ki je npr. čisto naga na plaži in nikomur nič noče in ne počne nič intimnega z drugim ali s samim seboj, ima čisto vse dostojanstvo, kar ga človeštvo premore. Dostojanstvo izgubi samo v očeh moškega, ki je v svoji duši in v svojih mislih posiljevalec, ki v ženskah vidi samo brezdušen predmet za zadovoljitev svojih bolj kot ne sprevrženih želja.

A daj daj. Če ti razkazuješ rit, joške itd. v javnosti, počneš to z namenom “poglejte me”. To je razkazovanje, nič drugega. In tu ni nič dostojanstvenega. Če se predstavljaš kot spolni objekt, te bodo (moški) tako tudi jemali in niso zato nič pokvarjeni, ampak povsem normalni. Pokvarjena je tu nastavljačica.

ja moraš biti karakter, pa zanalašč ne gledat:) ženska je v vsakem primeru človek in ne (spolni) ali kakršenkoli drug objekt. TAko mislite samo potencialni posiljevalci in kozojebci, ki vam je vseeno kam ga rinete. ker so drugi samo objekti za zadovoljevanje vaših (bolj ali manj sprevrženih) želja. Kdo pa je dal moškm pravico, da bodo določali, kdaj je ženska objekt in kdaj ni? A si že žensko slišala govoriti, aha ker je moški zgoraj brez, se mi gotovo nastavlja in ni več človek?

Sem ženska. In ja, sem že slišala ženske, kako se naslajajo nad postavnim moškim. Moški pa ima vso pravico čutiti in misliti kar hoče. Res je, nima ženske kaj tikat, a čuti lahko kar hoče. Kdo pa si ti, da boš komurkoli ukazovala, kaj naj misli, čuti in kam naj gleda? Navsezadnje kažeš rit zato, da se jo vidi. Kaj ti potem ni prav?

seveda lahko misliš in čutiš kar hočeš in česar si sposobna v svoji omejeni glavi. Saj to obremenjuje samo tebe in če s tem lažje živiš (da žališ in obsojaš druge ženske), potem ti naj tekne. Pomembno pa je, da se zavedaš, da se je pokvarjenost rodila v tvoji glavi in ne  na riti neke ženske, ki fura pavijanski stil oblačenja. In da nimaš nobene pravice in svojih bolnih misli izpeljevati akcij in ravnanj, ki bi lahko škodile drugim.

Torej:

– grem na plažo in nalašč bom v tangicah kazala rit. (ni pokvarjeno)

– gremo na plažo in ker nismo  slepi, opazimo, da ena kaže rit. (smo pokvarjeni)

Zanimiva logika. Lej, odločila si se izpostaviti na ogled del telesa, za katerega točno veš, da bo zbudil pozornost drugače kakor razgaljena kolena. Tudi dobro veš, kaj bo to prebudilo v marsikateri moški glavi, da se bodo nekateri tudi zgražali, bodo ocenjevali videz in tako dalje. Pa si se kljub temu odločila rit vsem pokazat. Torej šuti in se sprijazni. Kaj se zdaj pizdiš?

nič ne pizdim, ampak ti samo razlagam, odkod pride vse gorje na svetu. Sicer vidim, da si razumela, da rit ni sama po sebi nič pokvarjena, če pa ti misliš, ali pa misliš, da kar vsi moški mislijo, da jim je nekaj gole kože pa kar na razpolago, si pa pokvarjena. pa to ne pomeni, da hodiš slepa po svetu in da nič ne vidiš. Moraš pa imeti svoje misli pod nadzorom in se malo zamisliti, če hodiš na plažo predvsem zato, da boš opazovala druge, jih ocenjevala in se zgražala.

Pa da ti malo še obrazložim stvari. Tebi gre v nos pač odkrita ritnica na plaži trenutno. v Iranu pa so mlado punco pretepli do smrti, ker je iz rute štrlelo nekaj las in so bili zgroženi in ogorčeni in ženska je žalila njihova čustva ali ne vem kaj, v moških pa je par las menda vzbudilo nenadzorovano poželenje, ker so očitno čisto navadne živali. To je tvoj način razmišljanja, samo količina blaga je druga.

Kaj bi ti šele doživela na nudistični plaži haha.

Iran primerjaš z Evropo? Pramen las z ritjo? Reci da se hecaš. Torej po tvoje bi lahko bile ginekološke ordinacije urejene tako, kot frizeraki saloni – tri ginekološke mize ali več v enem prostoru, ena poleg druge, na njih več pacientk hkrati, zraven njih pa nekaj stolov, kjer bi čakale druge pacientke. Bi šlo? Še enkrat, če se igraš z ognjem, tvegaš opekline. Dejstvo. Če kažeš rit, lahko pričakuješ temu primerne odzive. V nasprotnem primeru se pač ne razkazuj. Si tako obupana, da ne bi šlo v enih normalnih kopalkah?

Kaj bi ti šele doživela na nudistični plaži haha.

Tanga kopalke so kot tarča na riti. Gola rit se manj opazi. Na nudistični si pa tudi sam nag, tako da so vsi na istem. Upam da te tanga gate prepovejo vsaj na bazenih.

get a life!

zakaj se sploh obremenjujes z drugimi?? obleci kar ti pase, ostale pa pusti pri miru

sandra761, 19.07.2023 ob 18:00

get a life!

zakaj se sploh obremenjujes z drugimi?? obleci kar ti pase, ostale pa pusti pri miru

Če je tako, komaj čakam da jih tudi moški začnejo nosit.

mijav mijav, 18.07.2023 ob 11:23

me nič ne moti pri ženskah, pogrešam samo, da bi še čedni  moški hodili v takih kopalkah, ne pa da nase navlečejo spodnje gate, čez pa kozojebske hlamudrače.

BRAVO “MIJAV MIJAV”,

spet imaš najpametnejši komentar!

Ali kot sem napisal neki ženski, ki ima stalno homofobične pa šovinistične komentarje in se je zgražala glede tangic za moške, kako je to pedersko. Sem ji napisal tole:

…………………………………

“heri”,

A veš, da mlade ženske, punce znajo gledati moške kot seksualne objekte. Rade s prijateljico komentirajo, kateri tipček, ki je šel mimo ima boljšo ritko itd.

Torej postale so LOVCI in ne le PLEN kot ve odcvetele zagrenjene babnice srednjih let. Mlade punce znajo same pristopiti k fantu, znajo fantu ki ga prvič vidijo plačati pijačo.

SO ONE TISTE, KI IZBIRAJO, NAMESTO DA BI ČAKALE DA SO IZBRANE!

Zato si nikoli ne bojo dovolile, da jim moški počnejo vse to kar ste jim ve odcvetele odpisane babnice dovolile.

Če te je moški kdaj treščil, ali grdo delal s tabo je to se dogajalo zgolj zato, ker si si zaslužila!!! Dobila si zgolj to kar si iskala.

……………………………….

Mene je ena mlada punca v tanga kopalkah pred par leti, na pomolu, na centralni portoroški plaži tako zrajcala, da sem se kar ulegel nanjo. Pol sem pa dobil težke batine od njenega fanta in njegovih prijateljev. Več kot mesec dni je rabilo, da so se mi vse poškodbe zacelile.

?????????

??????????

Grdo na obeh spolih.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1583419135499220&set=gm.1231298944220393&idorvanity=498558367494458

Tangice ali ne celulit se vidi tudi v navadnih gatah…

Če ženska ni perfektna (nobena ni) in se počuti vredu v tangicah naj jih nosi.

Problem je ker v Sloveniji smo preveč zadrti da bi to sprejeli…

Eno je, ce ima zenska kakrsne koli kopalke in se “briga zase” se pravi je na plazi, se kopa, sonci. Drugo pa je, ce se nastavlja. Ze samo, da se fotka v raznih pozah, je ne vidi samo tisti, ki slika ampak cela plaza pa mogoce potem se cel splet.

Sploh pa preveč zadrti da bi jih moški nosili. Vraga, še navadnih kokpalk več ne upajo nosit! Plavajo v kargo dokolenskih hlačah.

moški še bolj zadrti, 20.07.2023 ob 11:41

Sploh pa preveč zadrti da bi jih moški nosili. Vraga, še navadnih kokpalk več ne upajo nosit! Plavajo v kargo dokolenskih hlačah.

Ej pa še mokre spodnje gate nosijo spodaj. 😀 😀 😀  Je bila nedolgo nazaj tema kjer se je debilnim mamicam čisto normalno in samoumevno, da njihovi sinovi to prakticirajo.

Pač politika današnjih časov, danes so ženske so fuk objekti, moški pa vladajo njihovim pičkam in zato, se mora vedeti, kdo je popredmeten predmet ali fuk objekt in kdo ni to!!! Tak da bojo moški na koncu še z majicami v morje hodili. 😀

Pač ista fora kot na BLIŽNJEM VZHODU; sam da tam držijo nadzor nad ženskami tako da jih skrivajo in zakrivajo, na zahodu pa so jih popredmetili na raven fuk predmetov. V osnovi ista zadeva. 🙂

hahaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close