Ženske kopalke oz. nage riti
Zartrose, 18.07.2023 ob 15:25
joj ste zapeli na krpo blaga.. kopalke so pač ktake in drugačne, ene so v enodelnih, druge v dvodelnih večjih ali manjših krojev.. tko da vaše misli v glavi dajo kopalkam predznak ne sama krpica na riti.. tangice je imet praktično če nočeš belo rit, jaz sem jih kot malad nosila, od kar sem mama pa jih za na plažo nimam več, čeprav tangice obožujem na ritki, tako svobodo dajo hlebčkoma ko čvrsto migata pod krilom recimo ?
A te rajca, ko te čoha blago po tazadnji? 😉
jaz pravim tako, 18.07.2023 ob 15:34
Vsaka, ko se obleče v kopalke, naj se postavi pred ogledalo in se pogleda z vseh strani. Če ji je všeč, kar vidi, naj gre na plažo. Ali pa, bog ji pomagaj. Vsake oči imajo……
Pa kaj še! Katerim standardom je treba zadovoljiti?
Vsaka ženska ima svoje telo, svoje življenje in nihče nikoli in nikdar nima pravice, da obsojamo in ocenjujemo!
Res je. Tega je zadnje čase ogromno. Tudi prav, mene ne moti, zakaj bi me? A če me kdo vpraša za mnenje, letos na dopustu na zelo obiskani destinaciji in je bilo res veliko ljudi, ni bilo niti ene, ki bi ji to res pristajalo. Celulit, mlahave in ploščate riti, strije, da o odvečnih kg sploh ne govorim. To je lepo videt na res popolni postavi. Zanima me, ali se te ženske zavedajo, kako v resnici izgledajo, ali so dejansko prepričane, da imajo tako dobro rit. Marsikatera od teh bi v enih normalnih kopalkah izgledala dosti bolje.
mijav mijav, 18.07.2023 ob 14:44
el Murid, 18.07.2023 ob 14:33
Jaz sem ljubitelj vahabitsko-alavitskega stila: ženske ovita v rjuhe se tudi kopajo ovite.
Ne morem naložiti fotografij. Gugl pa pokaže precej materiala: albanske plaže so kar polne takih žensk. Turška obala, maroko, Tunis, Egipt…
Šalo na stran: včasih so bile kopalke bolj klasičnega videza in so ženskam zakrile intimne predele. Ko je človek na morju, naj bo na dopustu. Celulitis jeena skrjnost, druga pa tiste vrvice, ki gredo mladenkam v rit in bojda nič ne pokrijejo. Ženska mora imeti dostojanstvo. Tiste puhoglave tik-tokerke in fejbukarke se same dehumanizirajo.
ženska, ki je npr. čisto naga na plaži in nikomur nič noče in ne počne nič intimnega z drugim ali s samim seboj, ima čisto vse dostojanstvo, kar ga človeštvo premore. Dostojanstvo izgubi samo v očeh moškega, ki je v svoji duši in v svojih mislih posiljevalec, ki v ženskah vidi samo brezdušen predmet za zadovoljitev svojih bolj kot ne sprevrženih želja.
A daj daj. Če ti razkazuješ rit, joške itd. v javnosti, počneš to z namenom “poglejte me”. To je razkazovanje, nič drugega. In tu ni nič dostojanstvenega. Če se predstavljaš kot spolni objekt, te bodo (moški) tako tudi jemali in niso zato nič pokvarjeni, ampak povsem normalni. Pokvarjena je tu nastavljačica.
Mijav mijav ne lomi ga, 18.07.2023 ob 17:25
A daj daj. Če ti razkazuješ rit, joške itd. v javnosti, počneš to z namenom “poglejte me”. To je razkazovanje, nič drugega. In tu ni nič dostojanstvenega. Če se predstavljaš kot spolni objekt, te bodo (moški) tako tudi jemali in niso zato nič pokvarjeni, ampak povsem normalni. Pokvarjena je tu nastavljačica.
ja moraš biti karakter, pa zanalašč ne gledat:) ženska je v vsakem primeru človek in ne (spolni) ali kakršenkoli drug objekt. TAko mislite samo potencialni posiljevalci in kozojebci, ki vam je vseeno kam ga rinete. ker so drugi samo objekti za zadovoljevanje vaših (bolj ali manj sprevrženih) želja. Kdo pa je dal moškm pravico, da bodo določali, kdaj je ženska objekt in kdaj ni? A si že žensko slišala govoriti, aha ker je moški zgoraj brez, se mi gotovo nastavlja in ni več človek?
mijav mijav, 18.07.2023 ob 21:55
ja moraš biti karakter, pa zanalašč ne gledat:) ženska je v vsakem primeru človek in ne (spolni) ali kakršenkoli drug objekt. TAko mislite samo potencialni posiljevalci in kozojebci, ki vam je vseeno kam ga rinete. ker so drugi samo objekti za zadovoljevanje vaših (bolj ali manj sprevrženih) želja. Kdo pa je dal moškm pravico, da bodo določali, kdaj je ženska objekt in kdaj ni? A si že žensko slišala govoriti, aha ker je moški zgoraj brez, se mi gotovo nastavlja in ni več človek?
Sem ženska. In ja, sem že slišala ženske, kako se naslajajo nad postavnim moškim. Moški pa ima vso pravico čutiti in misliti kar hoče. Res je, nima ženske kaj tikat, a čuti lahko kar hoče. Kdo pa si ti, da boš komurkoli ukazovala, kaj naj misli, čuti in kam naj gleda? Navsezadnje kažeš rit zato, da se jo vidi. Kaj ti potem ni prav?
Mijav mijav ne lomi ga, 18.07.2023 ob 22:25
Sem ženska. In ja, sem že slišala ženske, kako se naslajajo nad postavnim moškim. Moški pa ima vso pravico čutiti in misliti kar hoče. Res je, nima ženske kaj tikat, a čuti lahko kar hoče. Kdo pa si ti, da boš komurkoli ukazovala, kaj naj misli, čuti in kam naj gleda? Navsezadnje kažeš rit zato, da se jo vidi. Kaj ti potem ni prav?
seveda lahko misliš in čutiš kar hočeš in česar si sposobna v svoji omejeni glavi. Saj to obremenjuje samo tebe in če s tem lažje živiš (da žališ in obsojaš druge ženske), potem ti naj tekne. Pomembno pa je, da se zavedaš, da se je pokvarjenost rodila v tvoji glavi in ne na riti neke ženske, ki fura pavijanski stil oblačenja. In da nimaš nobene pravice in svojih bolnih misli izpeljevati akcij in ravnanj, ki bi lahko škodile drugim.
mijav mijav, 19.07.2023 ob 09:03
seveda lahko misliš in čutiš kar hočeš in česar si sposobna v svoji omejeni glavi. Saj to obremenjuje samo tebe in če s tem lažje živiš (da žališ in obsojaš druge ženske), potem ti naj tekne. Pomembno pa je, da se zavedaš, da se je pokvarjenost rodila v tvoji glavi in ne na riti neke ženske, ki fura pavijanski stil oblačenja. In da nimaš nobene pravice in svojih bolnih misli izpeljevati akcij in ravnanj, ki bi lahko škodile drugim.
Torej:
– grem na plažo in nalašč bom v tangicah kazala rit. (ni pokvarjeno)
– gremo na plažo in ker nismo slepi, opazimo, da ena kaže rit. (smo pokvarjeni)
Zanimiva logika. Lej, odločila si se izpostaviti na ogled del telesa, za katerega točno veš, da bo zbudil pozornost drugače kakor razgaljena kolena. Tudi dobro veš, kaj bo to prebudilo v marsikateri moški glavi, da se bodo nekateri tudi zgražali, bodo ocenjevali videz in tako dalje. Pa si se kljub temu odločila rit vsem pokazat. Torej šuti in se sprijazni. Kaj se zdaj pizdiš?
Think again!, 19.07.2023 ob 11:02
Boli me k, kaj katera nosi na plaži. Me pa zanima, kje se da sploh še najti normalen kroj spodnjega dela kopalk, preden mi razpadejo stare ? Ženske, kje sploh še najdete normalni bikini, ki pokrije rit?
Dejansko je nemogoče najti normalne kose obleke, da ne bi o kratkih hlačah! Klinčevi trendi!
Kopalke, ki pokrijejo rit.
Mijav mijav ne lomi ga, 19.07.2023 ob 10:23
Torej:
– grem na plažo in nalašč bom v tangicah kazala rit. (ni pokvarjeno)
– gremo na plažo in ker nismo slepi, opazimo, da ena kaže rit. (smo pokvarjeni)
Zanimiva logika. Lej, odločila si se izpostaviti na ogled del telesa, za katerega točno veš, da bo zbudil pozornost drugače kakor razgaljena kolena. Tudi dobro veš, kaj bo to prebudilo v marsikateri moški glavi, da se bodo nekateri tudi zgražali, bodo ocenjevali videz in tako dalje. Pa si se kljub temu odločila rit vsem pokazat. Torej šuti in se sprijazni. Kaj se zdaj pizdiš?
nič ne pizdim, ampak ti samo razlagam, odkod pride vse gorje na svetu. Sicer vidim, da si razumela, da rit ni sama po sebi nič pokvarjena, če pa ti misliš, ali pa misliš, da kar vsi moški mislijo, da jim je nekaj gole kože pa kar na razpolago, si pa pokvarjena. pa to ne pomeni, da hodiš slepa po svetu in da nič ne vidiš. Moraš pa imeti svoje misli pod nadzorom in se malo zamisliti, če hodiš na plažo predvsem zato, da boš opazovala druge, jih ocenjevala in se zgražala.
Pa da ti malo še obrazložim stvari. Tebi gre v nos pač odkrita ritnica na plaži trenutno. v Iranu pa so mlado punco pretepli do smrti, ker je iz rute štrlelo nekaj las in so bili zgroženi in ogorčeni in ženska je žalila njihova čustva ali ne vem kaj, v moških pa je par las menda vzbudilo nenadzorovano poželenje, ker so očitno čisto navadne živali. To je tvoj način razmišljanja, samo količina blaga je druga.
Kaj bi ti šele doživela na nudistični plaži haha.
Forum je zaprt za komentiranje.