Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženske, koliko vas je prevaralo partnerja?

ženske, koliko vas je prevaralo partnerja?

šmrc … pa si se mi zaklela na svoje dolge noge, da me nikoli ne boš zatajila

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

šmrc … pa si se mi zaklela na svoje dolge noge, da me nikoli ne boš zatajila[/quote]

Najino razmerje me ves čas spominja na ljubezensko zgodbo Moderato cantabile (Marguerite Duras), ko on njej v zadnjem dejanju reče: Rad bi videl, da bi bila mrtva …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

v 25-let zakona, nikoli ga nisem prevarala, mi je pa zdaj zelooooo žallll, ampak??????

Nikoli ni prepozno.

šmrc … pa si se mi zaklela na svoje dolge noge, da me nikoli ne boš zatajila[/quote]

Najino razmerje me ves čas spominja na ljubezensko zgodbo Moderato cantabile (Marguerite Duras), ko on njej v zadnjem dejanju reče: Rad bi videl, da bi bila mrtva[/quote]
jst ti lahko dam dober nasvet, da si … brez nekega bi_sek.sa ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Najino razmerje me ves čas spominja na ljubezensko zgodbo Moderato cantabile (Marguerite Duras), ko on njej v zadnjem dejanju reče: Rad bi videl, da bi bila mrtva[/quote]
jst ti lahko dam dober nasvet, da si … brez nekega bi_sek.sa ☺[/quote]

1.) to ni nasvet, kvečjemu mnenje, diagnoza
2.) pojdi hitro stran, kaj veš, mogoče je nalezljivo

☺ Marg

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close