Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženske, koliko vas je prevaralo partnerja?

ženske, koliko vas je prevaralo partnerja?

Jst sem spet tukaj. Priznam, potrebovala sem odmor od matjazka. Joj že ta pomanjševalnica od imena Matjaž me kar zmrazi. Ampak razumem, od kar vem, da se v ozadju ne skriva moški:)))).

Jst sem spet tukaj. Priznam, potrebovala sem odmor od matjazka. Joj že ta pomanjševalnica od imena Matjaž me kar zmrazi. Ampak razumem, od kar vem, da se v ozadju ne skriva moški:)))).[/quote]

očito ne zadosti, da prifuflaš sem … pa kje imaš ti samospoštovanje… v epicentru Zemlje ali na iz spiska izločenem Plutonu — ali še kje dlje ???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Točno to ti govorim…. mi govorimo o tem kot o nečem slabem ko bi v resnici bilo bolje to ”dovolit” in bi s tem rešili sebe negotovosti, sekiranja, sumničenja ipd…

To je enako kot marihuana… to da jo preganjamo in kriminaliziramo je neumnost prve klase, ker sami sebi USTVARJAMO dodatne probleme…

kontra logiki….[/quote]
Iz mojega vidika, je tvoje preganjanje monogamnosti enako kot preganjanje marihuane, tako da ne govori za vse, ampak govori zase. Če si ti sumničav in se sekiraš v monogamni zvezi, si ustvari poligamno. Gotovo je še kdo podobno sumničav, kot si ti. Nisi sam. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Piškotke pa kljub temu zelo rada omeniš tu in tam. 😉 Hladni so tudi dobri veš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Piškotke pa kljub temu zelo rada omeniš tu in tam. 😉 Hladni so tudi dobri veš. :))[/quote]
poznam eno, ki te po.fu.ka za 35€ … ti plačam, če nehaš tipkat tukaj … vse možne bolezni vključene v ceno

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Piškotke pa kljub temu zelo rada omeniš tu in tam. 😉 Hladni so tudi dobri veš. :))[/quote]
poznam eno, ki te po.fu.ka za 35€ … ti plačam, če nehaš tipkat tukaj … vse možne bolezni vključene v ceno[/quote]
Ko jo že ravno poznaš, tebi bi ziher dala popust. Jaz bom še namreč malo ostal, tebi je pa težko, vidim. :))

No vidiš, “gre pač za napačno interpretacijo”. 🙂
Jaz vse, kar je na internetu, jemljem z rezervo. In internet ni varno mesto. Se pa namerno odzovem kakor pač se. Mene redkokaj še lahko preseneti. Mon je pa itak v tem smislu en otroški vrtec. Sem že veliko hujše komentarje od tega bevskanja tukaj doživela, v reali in v virtuali. Anonimni splet je lahko še veliko bolj zloben in krut kot komentarji par izgubljenih dušic na ŽM čveku.

Zmeraj se pojavi “moška” dilema ali biti zvest ali ne. Ali biti zvest ženi, punci in zamuditi morda fantastično izkušnjo s fantastično žensko ali biti nezvest, se prepustiti nagonu in doživeti enkratno, poživljajočo izkušnjo a postaviti vse skupaj na kocko in lagati najdražjim :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Zakaj pa ne bi živel s fantastično punco in ne bi bilo potrebe po varanju ? 🙂

Robi mislim hipotetično včasih skupno življenje ni mogoče recimo če je moški vezan.

Z enkratno poživljajočo izkušnjo mislim na kaj takega:

http://www.rpp.com.pe/filecdn.php?f=/fotos/deportes/31052013melissasatta/5.jpg

http://www.rpp.com.pe/filecdn.php?f=/fotos/deportes/31052013melissasatta/5.jpg%5B/quote%5D
Ja, sanje vsakega moškega. 🙂
A to je le slika in na videz tako fantastična punca ponavadi sploh ni kompatibilna z nami ali pa sploh ni tako popolna, kot je videti na sliki. 🙂

Če bi bila kompatibilna, bi s takšno živeli. Bi živeli svoje sanje.

Robi Robi.. .večina moških ki vidi tako sliko (ali žensko) ne misli kako bi oni živeli z njo… .vbistvu jim je kaj malo mar če bi živeli z njo…. kaj drugega pa bi jih večina delala z njo 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tiste pol ure bi nekaj delal z njo, potem bi pa šla stran…Pa se ti ne bi nič luštalo po njej, ker bi šla ? 🙂

Mislim, da se gre bolj za to, ker večina moških ve, da lahko le sanja o takšni ženski. 🙂
Prav tako ženske s katero živimo, nimamo le za seks, ampak na splošno za druženje in preživljanje skupnega časa.

Tiste pol ure bi nekaj delal z njo, potem bi pa šla stran…Pa se ti ne bi nič luštalo po njej, ker bi šla ? 🙂

Mislim, da se gre bolj za to, ker večina moških ve, da lahko le sanja o takšni ženski. 🙂
Prav tako ženske s katero živimo, nimamo le za seks, ampak na splošno za druženje in preživljanje skupnega časa.[/quote]

Ja saj če tak gledam skoraj nimam časa delat karkoli z žensko oziroma kaj dosti več kot 1-2 uri na dan… pa še to samo ob predpogoju da ni fuzbal tekme ali ni kartanja/šahiranja ali poelti košarke/nogometa odzunaj….

govorim za med tednom seveda…. čez vikend mam pa rad 1 dan mir pred SVETOM da sem na easy brez da bi mi kdorkoli kaj razlagal pol pa ostane še samo sobota 😀 …. aja takrat pa so Evropske lige 😛 pa še kosilo moram skuhat, porihtat cote itd 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

kolk si pa ti dobro padel notri v temico ☺ … ajd, po nicku nisi frača … po pisanju pa pravi pič.ke.ž ☺ ki lahko vara partnerja ☺

Jaz lahko povem, da v vezi nisem nikoli varal pa mi je bilo potem zmeraj žal kajti vedno sem na koncu jaz čustveno najeba.bal.

No, sej si zadel Matkičevo bistvo. Večina moških ve, da lahko o taki ženski le sanja, tudi samo o seksu z njo. Zato gre v nadaljevanju za samoprepričevanje “eh, sej je itak brezveze”. Kislo grozdje pač.

“Nisem kompatibilen z njo” = take ženske me itak ne šmirglajo.

jaz nikoli – ponavljam – NIKOLI nisem varal tako, da bi drugi nesel oprati gate, ker s pranjem ene/prve nebi bil zadovoljen … vedno sem zahteval, da jih prva opere še enkrat – na roke ☺

No, sej si zadel Matkičevo bistvo. Večina moških ve, da lahko o taki ženski le sanja, tudi samo o seksu z njo. Zato gre v nadaljevanju za samoprepričevanje “eh, sej je itak brezveze”. Kislo grozdje pač.

“Nisem kompatibilen z njo” = take ženske me itak ne šmirglajo.[/quote]

Ne sodi drugih po svojih zmožnostih 🙂

Hvala!

babnice varajo že, ko so z drugo babnico na kofetu in jo sprašojejo, če zgleda, da bi jo oni za njenim hrbtom rad nategnil ☺

http://www.rpp.com.pe/filecdn.php?f=/fotos/deportes/31052013melissasatta/5.jpg%5B/quote%5D

Potem si lahko večina moških oddahne, da bi bili nezvesti, a žal hkrati tudi prikrajšani za “poživljajočo izkušnjo”. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Robi, mislim, da sploh nima smisla razpravljati o kompatibilnosti, saj ne boš nikoli imel stvarne priložnosti, da bi o tem razmišljal. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne varas, ce imas za to zelo dober razlog. Varas, ce tega razloga nimas, imas pa moznost/priloznost. Najbolj zalostno pa je, da je zelo dober razlog za marsikoga le ta, da nima moznosti/priloznosti, lol.

Jaz še nikoli.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close