Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženske, koliko vas je prevaralo partnerja?

ženske, koliko vas je prevaralo partnerja?

ne, ne bi!!
ker bi jo samo trenutno zapolnil[/quote]

Ampak noben mi ne bo rekel, da ne paše malo popestrit življenja, pa tudi me ne bo prepričal, da po desetletju ali dveh ostane ves tisti zalet, čustva, metuljčki….
Od viška glava ne boli 😉

Če si zihr, da se to ne bo nikoli razvedelo, potem naredi, kar te mika. A bodi racionalna in ne pusti, da bi po tem apetiti po ljubimcu zrasli v nedogled. Naredi tako, da boš na ta flirt imela prekrasen bisernat spominček.

ojla! Pred tremi meseci me je zadelo – naenkrat sva se začela s sodelavcem pecat- poročena oba.- jest 11 let- in veš kaj: seks z njim je fantastičen!! in tudi jest sem razmišljala al se spustit in probat ali biti zvesta enemu tepcu, ki ne ceni nič več kar ga čaka doma. In zaenkrat mi je z ljubimcem prekrasno, spet so metuljči, vroča kolena, zaljubljeni pogledi- in ja: seks!! Probaj – to je moj nasvet!!

samo ne pozabi poročat ali si in kako je bilo.

LP

Če se poročena ženska redi, jo fuka samo mož.

Če se ne redi, ima ljubimca.

ne vem// …. pomoej ti manjka ta zaljublenost, zato razmišljaš o tem…lahko pa da si tako predstavljaš kako bi bilo, če bi bilo drugače….pomisli, kaj bi bilo, če bi ga prevarala? – pomoje nič kaj dobrega

jaz pa diete sprobavam, pa kalorije seštevan,…………….zato sem še vedno debela :(:-(

eh si se vprašala da boš tud ti enkrat siva in zgubana?kdo te bo hotel pol,ko boš hiv pozitivna in z glivicami med nogami?

Tudi jaz… poročena 21 let, dva otroka odrasla, dva še osnovnošolca… Doma stanje nevzdržno – moža daje neka psihoza, ne pristane na zdravljenje, razmišljala sem celo o ločitvi, vendar se mi to ne zdi prava rešitev… Trpim, vsak dan psihično nasilje, seks z možem se mi upira… A pred meseci sem preko fb spoznala moškega, tudi vezan, ima družino, z ženo podobne probleme kot jaz… Iz občasnih klepetov preko msn so nastala srečanja ob kavi, sledilo je nekaj poljubov… Zelo sva se navezala drug na drugega, potoživa si težave, drug drugega spodbujava… A mislim, da je prišlo že do zaljubljenosti, oba si želiva bližine drug drugega… Razum na obeh straneh seveda govori proti, a oba misliva, da se bo zgodilo… Zavedam se, da bi morala prekiniti z njim in se še naprej truditi rešiti zakon in družino, pa vendar… tako rada ga imam… Povejte svoje mnenje…

Ma ne kompliciraj in sprosti se, hvala bogu, da ti ratuje.

Živi in uživaj vsak trenutek, ki ti je dan. Nikoli ne veš kaj bo jutri.

Da tako čutiš je darilo, jaz bi sigurno, še posebno če doma ni briljantno.

A ve želite, da bi bilo doma briljantno? Komu pa je v današnjih časih briljantno? Pa ste pomislile, da ste tudi same krive za to, da doma ni “briljantno”? Najprej same ustvarite nevzdržno situacijo doma, potem pa iščete izgovore za ljubimca.

A ve želite, da bi bilo doma briljantno? Komu pa je v današnjih časih briljantno? Pa ste pomislile, da ste tudi same krive za to, da doma ni “briljantno”? Najprej same ustvarite nevzdržno situacijo doma, potem pa iščete izgovore za ljubimca.[/quote]
Antilopa, si me pa presenetila z odgovorom. V pozitivnem smislu, seveda. 🙂

vsi bogovi in jaz odpuščamo grehe … za neumnosti pa trpite v peklu

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Robi, saj to je splošno znano dejstvo. Pa ne gre za to, da bi bile te radodajke tako strastne, da jih mož ne more zadovoljiti, gre za to, da imajo s sabo cel kup težav in potem se na tak način želijo potolažiti. Ampak to je kot pri kupovanju oblek – tisti trenutek, ko ženska kupi novo obleko, je vsa presrečna, vzhičena, komaj čaka, da jo bo pokazala sodelavkam, nato pa se zave, da je denarnica tanjša in da zaradi nove obleke ni čisto nič lepša od morebitne konkurentke. :)))

Mogoče se bo vseeno zaradi nove obleke počutila lepšo, če sodelavkam in ostalemu svetu pokaže, da nekaj da nase 🙂 Ni splošnega pravila, kako ženske lastno nošenje nove oleke doživljajo znotraj sebe in kako kot zunanje opazovalke drugih novo oblečenih “konkurentk”.

Jaz varanja ne odobravam. Če je nekomu nevzdržno v neki zvezi, če je ne zna ali ne zmore rešit, naj gre. Vseeno pa si pod besedo radodajka ne predstavljam nujno žensko, ki vara. Saj marsikatera, ki vara “da” samo enemu, ljubimcu. 🙂
Mi je pa zanimivo, da ste ponovno obudili k življenju to temo. Naj si jo preberejo tudi tisti moški na forumu, ki se spravljajo na poročene ženske! In s kakšno predpostavko? Če sklepam po navedbah antilope, da so radodajke?? Kaj je šele potem takšen moški.

Mogoče se bo vseeno zaradi nove obleke počutila lepšo, če sodelavkam in ostalemu svetu pokaže, da nekaj da nase 🙂 Ni splošnega pravila, kako ženske lastno nošenje nove oleke doživljajo znotraj sebe in kako kot zunanje opazovalke drugih novo oblečenih “konkurentk”.[/quote]Tista/tisti, ki si kupuje nove obleke zgolj zato, da se bo vseeno zaradi nove obleke počutila lepšo, če sodelavkam in ostalemu svetu pokaže, da nekaj da nase bo to obleko nosila točno tako dolgo dokler ji bo ta obleka dajala ta občutek večvrednosti, ko tega občutka ne bo več postane še tako draga nova obleka, ničvredna cota.
Njena denarnica jo ne skrbi, ker jo itak nihče ne vidi, si pač najame kredit za novo obleko ali karkoli drugega kar ji daje ta občutek večvrednosti. Lahko je to tudi (nov) ljubimec, ki ji na uho gruli kako je oh in sploh…. ko tovrstno gruljenje potihne enostavno zamenja objekt z novim, takim, ki ji spet (za enčas) zagotovi občutek, ki ga nujno potrebuje….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mogoče se bo vseeno zaradi nove obleke počutila lepšo, če sodelavkam in ostalemu svetu pokaže, da nekaj da nase 🙂 Ni splošnega pravila, kako ženske lastno nošenje nove oleke doživljajo znotraj sebe in kako kot zunanje opazovalke drugih novo oblečenih “konkurentk”.[/quote]

Ne vem, ne gledam na oblačila na tak način in upam, da mi ne bo potrebno nikoli.

Tudi varala še nisem, tako da težko povežem tanjšo denarnico z ljubimci/i. Konec koncev, ljudje smo si sami krivi za vse tisto, kar nam baje daje občutek večvrednosti, bolje se je spraševati, zakaj ga moramo imeti, no že do te točke, da se to vprašamo ni vsakemu dano priti.

Calypso, ne razumeš mojega “pointa” v zvezi z obleko. Normalno je, da si ženske kupimo kdaj kaj novega, ker nekaj damo nase. Saj se tudi naličimo zaradi tega (v razumnih mejah). Gre za to, da za nekatere ženske pretirano nakupovanje pomeni emocionalno potešitev, trenutno zadovoljstvo. Ko obleče nekaj novega, misli, da je center vesolja in da vsi samo njo gledajo.

Tudi pri varanju je tako, da je tisti trenutek varajoča ženska vzhičena, meni da je “dobra roba”, če še kdo drug z njo spi poleg moža. Meni, da je lepša in privlačnejša od tistih žensk, ki ne varajo. Torej, ne gre le za trenutno rešitev situacije (ko doma vse ne klapa), ampak gre tudi za njen občutek, da je bolj “fejst” od drugih žensk, da je še vedno “greha vredna”.

Ne farbat samo sebe! Če daš nam (moškemu plemenu) dol vis kako zgledaš, sam da ni una zoprna gravža iz domače postelje, kuhinje, kopalnice…………. !
Tako preprosto je to.

Imaš prav, ne premorem smislov, da bi se oblačila zaradi drugih, se zaradi sebe…da bi bila center vesolja pa raje umrem…torej bo precej resnice na mojem pomanjakanju razumevanja tvojega pointa.

To mi je še manj domače, takšno razmišljanje, celo moteno mi deluje. Le kaj ima ženska od tega, če v svoji glavi goji zaključek, da je bolj fejst od drugih babetin? Temu bi posmehljivo rekla monotekma, saj se verjetno odvija le v njeni glavi, res vrhunska poraba časa, energije 🙂

Imaš prav, ne premorem smislov, da bi se oblačila zaradi drugih, se zaradi sebe…da bi bila center vesolja pa raje umrem…torej bo precej resnice na mojem pomanjakanju razumevanja tvojega pointa.

To mi je še manj domače, takšno razmišljanje, celo moteno mi deluje. Le kaj ima ženska od tega, če v svoji glavi goji zaključek, da je bolj fejst od drugih babetin? Temu bi posmehljivo rekla monotekma, saj se verjetno odvija le v njeni glavi, res vrhunska poraba časa, energije :-)[/quote]

Calypso, super, že govoriva isti jezik. :)) Tudi meni tako obnašanje ni blizu, ampak verjemi, da se to dogaja. Morda ti tega ne opaziš, ker sama nisi takšna.

same/i maloposestnice/ki

ki jih je strah, da ostanete brez seksa tudi doma, če bi se zvedeleo, da bi pa mogoče pomislile/i, da “dale/i” še kakšnemu plemenjaku/inji ☺

zdriz

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close