Ženske, koliko vam je pomembna privlačnost moškega?
Jih štejem 32 in se že zelo dolgo sprašujem to vprašanje. Ali je ženskam pomemben videz moškega? Dajte bit iskrene? Z ženskami nimam nekih problemov ampak to mi je zelo nepojasnjeno vprašanje.
Sam nimam ravno neke velike samozavesti, a se zavedam, da sem privlačen, do sem spoznal po letih pogovorov z različnimi ženskami. Sem visok, imam lep obraz, dobre postave in imam zapeljive oči. To sedaj zgleda zelo egocentrično a je pač resnica, ne mečem tega ven ampak izgledam pač tako.
Tudi ko se sprehajam po ulici, trgovinah ali kjerkoli, vidim, da se ženskam zapelje pogled po meni (če veste kaj mislim). Zdaj ne vem a se to vsem dogaja (pač ženske gledajo okrog), ali se to samo nekaterim.
Predvsem me zanima koliko so si ženske podobne z moškimi v tem smislu. Saj vemo, moškim je videz zelo pomemben (in se kar zaljubijo vanj). Ampak kako je pri temu z ženskami?
Ok, saj vem da so ostale lastnosti zelo pomembne, ampak probajte ženske odgovorit tako, če odmislite ostalo, koliko vam videz moškega predstavlja?
Meni je pomembno vse, se zunanjost in notranjost medsebojno prepletata.
Torej-lahko je fizično lep a če je po srcu grd mi je tudi fizično neprivlačen, enostavno mi ne potegne.
In če mi je fizično neprivlačen mu njegovo lepo srce za partnerstvo ne pomaga.
Pač mora mi biti lep tako po srcu kot po videzu. In ta videz ne pomeni, da veljajo splošne smernice lepote ampak da je meni lep tak kot je. 🙂
Pač celota-telo, um, srce, duša. Eno brez drugega pri meni ne gre čez.
Bahaha, 18.07.2021 ob 15:58
A si ti malo sam sebi všeč? ???
To je un, ki piše v eni drugi temi, da po zajčje obdeluje in misli, da je bog seksa 🙂
Avtor – ne videz, ker “obleka in napihnjen fitnes purman videz še ne naredi človeka”; feromoni so tisti, ki žensko privlačijo – naravni njegov vonj, ki pa nikakor ne sme biti prekrit s parfumom, ne sem bit kisel, zatohel, niti po cigaretah, … To je pr meni No. 1. Od vedno bil in vedno bo. Pa moške frcam dol lahko s svojih ramen, da ne bo pomote – da sem inmoram bit plen moških – nikakor; ravno obratno je.
Forum je zaprt za komentiranje.