Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske, kje kupujete modrce?

Ženske, kje kupujete modrce?

Seveda buljijo, ne vidiš vsak dan tako zanikrne ženske, da si kar dolge pušča.[/quote]

Po novejših raziskavah so ugotovili, da se tistim, ki nosijo modrce hitreje povesijo.[/quote]

Jaaa, spet nova raziskava…. Pomembno je, da se pri teh, ki nosijo modrce, tega ne vidi!

Trenutno si ogledujem izbiro v KiK-u 🙂 v letaku izgledajo res lepi, moram videti še, kako so mi v živo 🙂 sem pa tam včasih kupila kakšne športne, in so res super, še vedno nosim ljub temu da se izredno pogosto perejo 🙂 aktualna ponudba[/url], če katero zanima slučajno ! LP

Imam velike prsi in kupujem samo še v Lisci. Moja zlata prodajalka mi prinese pet modelov, vsi so mi prav, kupim vedno dva do tri in stvar je končana.
Vsa čast in pohvale Liscinim prodajalkam, ki se res potrudijo maksimalno.

Jaz jih kupujem pri privatniku v Zalogu,se odlično prilegajo na prsa in na daljinca za openjat,narejeni so povhovih kož.Cena je malo višja zaradi priložene baterije.Moderc ima vgrajeno masažo na dotik moške roke.Garancija ima 10 let na vibrator-v času reklam.popravila ima zagantiran nadomestnega mladega fantiča.

Po novejših raziskavah so ugotovili, da se tistim, ki nosijo modrce hitreje povesijo.
[/quote]

Afričanke te nekako postavljajo na laž. V kulturah, kjer ne poznajo modrčkov, imajo ženske prsi do popka. Ve pa kar verjemite tem, ki pišejo članke za naklado. 🙂

Do sedaj sem kupovala v Mani, za kakih 8-10€, sedaj pa ne več. Naročam pri Lisci preko spleta. Lisca ima v redu zaponke in se mi zdijo res kvalitetni. Sem pa prvič naročila pri Lisci, upam, da bodo še naprej tako dobri, kot zgledajo.
V Mani pa imajo samo še nekvalitno ali nezanimivo robo. Kupila sem nogavice, ki jih pridno mečem stran, saj so se po 1 mesecu že začele trgati.

Kupujem samo še prek spleta v tujini. Imam pač smolo, da imam velike prsi, za katere ne dobim modrca pri nas. Lisca si jih lahko nekam zatakne s tistimi košaricami, ki so katastrofalne za večje prsi.

http://www.brastop.com

Tudi jaz sem z Lisce prešla najprej na Brastop, potem pa na Aliexpress, nosim 75F in v Kiku ali C&A ne dobim modrcov, Lisca je nesramno predraga za svojo kvaliteto, pa tudi nočem nosit samo enega modrca, tako da sem najprej spoznala Brastop, zdaj pa že kaki 2 leti nakupujem na Aliexpressu in sem zadovoljna.

Kje pa najdeš kaj lepega na aliexpresu? Gledam, pa ni nič uporabnega, kaj šele lepega.

Kje pa najdeš kaj lepega na aliexpresu? Gledam, pa ni nič uporabnega, kaj šele lepega.
[/quote]

Za 5€ res ne, za 8€ sem pa ze kupila spodoben modrc 36F, za 15-20 jih imas pa cuda.

V Primarku, 3€, peri-nosi, ne morš verjet !!

Triumph
Ker niso po Jusu, moram vsak nederček probat, tudi od iste znamke niso vsi modeli ok
Nama ima veliko izbiro raznoraznih znamk in če imaš čas se tam lahko pozabavaš

Za 5€ res ne, za 8€ sem pa ze kupila spodoben modrc 36F, za 15-20 jih imas pa cuda.
[/quote]

To, da obstajajo še ne pomeni, da so res lepi in sploh za kaj. Gledala sem 34F, pa je revščina. Kaj šele moja številka 34G… Ne vem no, ni vsak pa res dober, sploh ti mamsti s čipko so kar nekaj. Sem kar razočarana nad ponudbo na aliexpresu. Ostajam pri angleških in poljskih trgovinah.

Se stirnjam glede modelov triangel – odlično so. So skorajda edini model, ki sem ga jaz našla in mi ne delajo maščobne gube pod pazduho.

Modr i ce.

http://bonprix.shop.si/perilo/perilo-perilo-zanjo/perilo-perilo-zanjo-nedrcki/nedrcek-2-kosa-8j912477.html

zakon.

Ne kupujem več modrcev od Lisce , ker so mi naramnice na njih prekratke in sem se držala preveč naprej .
Kupujem samo še od Truimpha . Je pa težko dobiti dober kroj modrca, ko ga pa dobiš, ga pa čež nekaj časa dajo ven iz proizvodnje ali pa ne dobiš več iste barve .

To, da obstajajo še ne pomeni, da so res lepi in sploh za kaj. Gledala sem 34F, pa je revščina. Kaj šele moja številka 34G… Ne vem no, ni vsak pa res dober, sploh ti mamsti s čipko so kar nekaj. Sem kar razočarana nad ponudbo na aliexpresu. Ostajam pri angleških in poljskih trgovinah.
[/quote]

imam dva s te prve strani, oba ok

https://www.aliexpress.com/w/wholesale-bras-for-women.html?spm=2114.search0104.0.0.4cff5bf6dJABlF&isrefine=y&site=glo&groupsort=1&SortType=total_tranpro_desc&g=y&SearchText=bras+for+women&initiative_id=AS_20180523054355&needQuery=n&pvId=289-200000355,200000246-100010481

Gledam po spletu in večkrat zasledim modrc 95 C?? Kakšne dojke mora to imet ženska, da rabi tak modrc??

Kupovala vse mogoče, od Lisce, Triumph, Intimissimi, raznimi Italijanskimi in francoskimi …
Neverjetno, a v C&A. Našla sem zase idealen modrc. Brez žic, ne-podložen, ne-pushup, gladek. A kljub temu dovolj kompakten in krasne, zelo naravne oblike, ki se prilega vsakemu oblačilu. Sem si nabavila več komadov, v kožni, črni in beli (zdaj še roza) barvi, v primeru, da bi opustili prodajo. 🙂

Če nosi modrc s podprsnim obsegom 95, mora biti konkretna (obilna).
Sicer pa je volumen prsi enak 95C=90D=85E=80F=75FF oz. naša G
NI malo, ampak na obilni ženski pač ne zgleda to veliko. Pri manjšem obsegu pa je to že kar veliko.

95 c je šunka. 75 c pa je luškana punca.

Lahko, da so francoske številke – 95C bi bila po naše 80C.

V Primark v bistvu hodim bolj ali manj samo po spodnje perilo. Ne da se mi probavat modrcev v štacunah, tako da kupim običajno po kakšnih deset ali dvajset hkrati, najdražji itak ni več kot 5 eur, na ena proti približno brez pomerjanja. Če mi kaj ni prav, poiščem za raztalat ustrezne joške med prijateljicami. Imajo pa z drotom ali brez, čipke vaki i onake, bombažne in manj bombažne, košarice in košarurine. Nosim, dokler ne odleti kakšna plastika, pol pa v kanto, nikoli ne popravljam, ne pošivavam ali kako drugače posebej negujem. Vržem v stroj na 40 – 60 in pol v sušilec. Dokler so, so, ko gre h koncu, pa po novo rundo. Ko še primarkov ni bilo tu doli, sem jih kupovala v angliji. Tam sem kdaj kupila tudi kakšno cunjo, zdaj pa se mi zdi, da je vse vedno bolj cafasto in razvlečeno, pa dosti šlampasto zašito. Z modrci sem pa do sedaj zadovoljna. Dražjih ne kupujem, ker ko gledam prijateljico, kako to vse na roke in s posebno nežnostjo pere, me mine do življenja, uizntregerov za 50+ eur pa tudi slučajno ne bi metala v sušilec.

V kateri trgovini pa so tako prijazne in zlate prodajalke?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close