Ženske, kje kupujete modrce?
Jaz jih kupujem pri privatniku v Zalogu,se odlično prilegajo na prsa in na daljinca za openjat,narejeni so povhovih kož.Cena je malo višja zaradi priložene baterije.Moderc ima vgrajeno masažo na dotik moške roke.Garancija ima 10 let na vibrator-v času reklam.popravila ima zagantiran nadomestnega mladega fantiča.
Do sedaj sem kupovala v Mani, za kakih 8-10€, sedaj pa ne več. Naročam pri Lisci preko spleta. Lisca ima v redu zaponke in se mi zdijo res kvalitetni. Sem pa prvič naročila pri Lisci, upam, da bodo še naprej tako dobri, kot zgledajo.
V Mani pa imajo samo še nekvalitno ali nezanimivo robo. Kupila sem nogavice, ki jih pridno mečem stran, saj so se po 1 mesecu že začele trgati.
Kupujem samo še prek spleta v tujini. Imam pač smolo, da imam velike prsi, za katere ne dobim modrca pri nas. Lisca si jih lahko nekam zatakne s tistimi košaricami, ki so katastrofalne za večje prsi.
Tudi jaz sem z Lisce prešla najprej na Brastop, potem pa na Aliexpress, nosim 75F in v Kiku ali C&A ne dobim modrcov, Lisca je nesramno predraga za svojo kvaliteto, pa tudi nočem nosit samo enega modrca, tako da sem najprej spoznala Brastop, zdaj pa že kaki 2 leti nakupujem na Aliexpressu in sem zadovoljna.
Za 5€ res ne, za 8€ sem pa ze kupila spodoben modrc 36F, za 15-20 jih imas pa cuda.
[/quote]
To, da obstajajo še ne pomeni, da so res lepi in sploh za kaj. Gledala sem 34F, pa je revščina. Kaj šele moja številka 34G… Ne vem no, ni vsak pa res dober, sploh ti mamsti s čipko so kar nekaj. Sem kar razočarana nad ponudbo na aliexpresu. Ostajam pri angleških in poljskih trgovinah.
To, da obstajajo še ne pomeni, da so res lepi in sploh za kaj. Gledala sem 34F, pa je revščina. Kaj šele moja številka 34G… Ne vem no, ni vsak pa res dober, sploh ti mamsti s čipko so kar nekaj. Sem kar razočarana nad ponudbo na aliexpresu. Ostajam pri angleških in poljskih trgovinah.
[/quote]
imam dva s te prve strani, oba ok
Kupovala vse mogoče, od Lisce, Triumph, Intimissimi, raznimi Italijanskimi in francoskimi …
Neverjetno, a v C&A. Našla sem zase idealen modrc. Brez žic, ne-podložen, ne-pushup, gladek. A kljub temu dovolj kompakten in krasne, zelo naravne oblike, ki se prilega vsakemu oblačilu. Sem si nabavila več komadov, v kožni, črni in beli (zdaj še roza) barvi, v primeru, da bi opustili prodajo. 🙂
V Primark v bistvu hodim bolj ali manj samo po spodnje perilo. Ne da se mi probavat modrcev v štacunah, tako da kupim običajno po kakšnih deset ali dvajset hkrati, najdražji itak ni več kot 5 eur, na ena proti približno brez pomerjanja. Če mi kaj ni prav, poiščem za raztalat ustrezne joške med prijateljicami. Imajo pa z drotom ali brez, čipke vaki i onake, bombažne in manj bombažne, košarice in košarurine. Nosim, dokler ne odleti kakšna plastika, pol pa v kanto, nikoli ne popravljam, ne pošivavam ali kako drugače posebej negujem. Vržem v stroj na 40 – 60 in pol v sušilec. Dokler so, so, ko gre h koncu, pa po novo rundo. Ko še primarkov ni bilo tu doli, sem jih kupovala v angliji. Tam sem kdaj kupila tudi kakšno cunjo, zdaj pa se mi zdi, da je vse vedno bolj cafasto in razvlečeno, pa dosti šlampasto zašito. Z modrci sem pa do sedaj zadovoljna. Dražjih ne kupujem, ker ko gledam prijateljico, kako to vse na roke in s posebno nežnostjo pere, me mine do življenja, uizntregerov za 50+ eur pa tudi slučajno ne bi metala v sušilec.
Forum je zaprt za komentiranje.