Ženske ki se ličijo, namesto da bi nekaj naredile zase
To je zgodba izpred večih let o dekletu s katerim sem bil v zvezi kar nekaj časa na faksu in malo po faksu. Torej bila je lepa na pogled. Dolgi temni lasje, lušten obraz. Kakšen kg preveč ampak na splošno bi rekel, da je zelo privlačna.
Nedolgo po tem ko sva začela hodit sem jo videl brez ličil. In bila je povsem druga oseba. Njena koža je bila nekako lisasta (pač tudi sam sem imel akne in to hujše od njenih ampak sem jemal tablete zanje in se nisem mazal s pudrom), svetlejše obrvi, delovala je neprespana. Skoraj je ne bi prepoznal, če bi jo srečal na ulici. Ven iz hiše pa namazana skoraj ni hodila.
Pa to še ni vse! Zelo mi je šlo na živce, kako se je vedno pritoževala nad svojo postavo, sicer ok lahko bi shujšala ampak namesto tega je kupovala neke push up modrce in nosila perilo za ravnanje trebuha. Ni pa nikoli hotela v hribe ali v fitnes z mano in ni nič pazila na to, kaj je jedla. In povem vam bil sem šokiran, ko sem izvedel koliko denarja pušča v salonih za nohte in pri frizerju. Vsaj stil nohtov je imela večinoma v meri dobrega okusa, namesto krempljev.
Bil sem v čudnem položaju. počutil sem se, kot da hodim z dvema različnima ženskama. Eno, ki jo vidim, ko je urejena in naličena, in drugo, ko je povsem naravna. Pa tudi toliko je dajala na svoj videz ampak po drugi strani pa nič ni naredila zase.
Nekpob
najboljši make up za ženske je majn špeha in več mišič v zgornjem delu telesa.
kar se tebe tiče. zakaj pa si bil znjo skupi? pa bi jo pofukal , ko bi se naveličal bi jo menjal. v čem je problem? zakaj je treba govorit o tem. saj ni edina. večina samic je takih ugabnih kuzl. karakterno ugabnih in telesno zanemarjenih. večina. to so toxične feminsitke. mogoče pa je bila lezbača.
zakaj se sploh ukvarjaš z takimi kuzlami , ki ti niso všeč. zakaj? debelih, grdih, ločenih, samskih z froci, SE NE SME NITI FUKAT. ampak simpekov vas je dovolj, ki boste fse naredili za tisto pohcano pizdo, za tisto debelo posrano rit.
ker ste pač luzuerji. ki drugače ne morete pizd dobit, ker vam nobena ne da druga.
ti moraš sam odrast in zrast v moškega, ki bo dobil pizdo od take kot si želi. ne pa se ukvarjat z takimi ki ti niso všeč.
In kaj lahko narediš če imaš razbarvano kožo, tak ten da izgledaš na pol mrtev, svetle obrvi….
In btw….moški ki bevskajo čez ženske, namesto da bi si izbrali takšno ki je menda popolna za njih… Če ti ni všečna pač ni zate. Čemu bevskanje čez njo in žalitve? Ne moreš dobiti takšne kot si želiš in misliš zaslužiš? Jah…mogoč nared kaj na sebi 😀
Ok, v salone za nohte, trepalnice, obrvi… ne hodim, pa priznam, da barvico za oči in maskaro redno uporabljam.
Spada v isto kategorijo kot jutranje umivanje zob.
Brez nje sem videti kot zaspana in objokana.
V hribe ne hodim, v fitnes prav tako ne, mi pa ni težava se s kolesom peljati 60, 70 km (z navadnim, ne na elektriko), tudi če so vmes klanci in je makadam.
Nekpob, 27.08.2025 ob 15:12
To je zgodba izpred večih let o dekletu s katerim sem bil v zvezi kar nekaj časa na faksu in malo po faksu. Torej bila je lepa na pogled. Dolgi temni lasje, lušten obraz. Kakšen kg preveč ampak na splošno bi rekel, da je zelo privlačna.
Nedolgo po tem ko sva začela hodit sem jo videl brez ličil. In bila je povsem druga oseba. Njena koža je bila nekako lisasta (pač tudi sam sem imel akne in to hujše od njenih ampak sem jemal tablete zanje in se nisem mazal s pudrom), svetlejše obrvi, delovala je neprespana. Skoraj je ne bi prepoznal, če bi jo srečal na ulici. Ven iz hiše pa namazana skoraj ni hodila.
Pa to še ni vse! Zelo mi je šlo na živce, kako se je vedno pritoževala nad svojo postavo, sicer ok lahko bi shujšala ampak namesto tega je kupovala neke push up modrce in nosila perilo za ravnanje trebuha. Ni pa nikoli hotela v hribe ali v fitnes z mano in ni nič pazila na to, kaj je jedla. In povem vam bil sem šokiran, ko sem izvedel koliko denarja pušča v salonih za nohte in pri frizerju. Vsaj stil nohtov je imela večinoma v meri dobrega okusa, namesto krempljev.
Bil sem v čudnem položaju. počutil sem se, kot da hodim z dvema različnima ženskama. Eno, ki jo vidim, ko je urejena in naličena, in drugo, ko je povsem naravna. Pa tudi toliko je dajala na svoj videz ampak po drugi strani pa nič ni naredila zase.
AH daj no, deci govorite kako zelite natur zensko a v isti sapi se vam cedijo sline ko vidite eno vso umetno. Se sami ne veste kaj bi radi. Govorite eno, delate drugo
Katarina607, 27.08.2025 ob 16:34
AH daj no, deci govorite kako zelite natur zensko a v isti sapi se vam cedijo sline ko vidite eno vso umetno. Se sami ne veste kaj bi radi. Govorite eno, delate drugo
mah ,samo ličenje ne pmaga dosti ,nekaj ličenja ,športna dekliška postavca in po možnosti lepo oblečena ,vse skupaj da nek rezultat…sami silikoni in rdečila ,verjemi ne pomenijo nič…
Oh, obozujem ko kaj takega preberem ???
makeup je pac makeup. tudi meni brez pudra nikoli ni bla koža vsec, pa sem probala manj pudra nosit, pa se je izboljsalo. res glupo, da mi ni bla vsec, ne? kako ti lahko neke slike popolnosti spremenijo percepcijo, “kaj je lepo in kaj kao ni”. koža je koža, obraz je obraz in vse ostalo. ne razumem kok se posebaj od mladih punc pricakuje neka popolnost, ki ne obstaja. ker jim mediji operejo mozak
vsaka bi morala bit sebi vsec, halo, pa to si ti. “perfect” as you are, ceprav ne obstaja perfect. z aknami ali cemerkoli drugim. pa vse te kreme in ostale brezvezne stvari. zdrava hrana in voda, samo to ti bo na daljsi rok izboljsalo kožo, ce to zelis
drugace je pa vsa poanta licil da ustvarjas. jaz z miljon razlicnimi makeupi drugacna izgledam, itak. ze da samo malo dodam barvice in recimo eyelinerja, me cisto spremeni. nekateri pa imajo tak obraz, da je tudi z licili podoben naravnemu. no saj ni spet nevem kaksna razlika, meni ni in za tiste, ki me v zivo poznajo. ampak pac realno vidim stvari
ce naredim recimo nek “pretty look” makeup pa izgledam like a popstar bičez ? pa sploh ne dodajam miljone licil. to je fora. ja, licila so da ustvarjas z njimi… lahko te polepsajo… ali pa so za cist nekaj drugega, kar pac zelis. ne pa to da vsi isto izgledamo ali pa zakrivamo neke “nepopolnosti” , smeh
bom rekla tako, glede na tvoj post, da ste tudi nekateri moski cist oprani s to popolnostjo (mislim tisti nesamozavestni), ki zelijo vse perfect, ker drugace se še slabse pocutijo, kar je zalostno. taki ljudje se mi v bistvu smilijo. zato vecina vas misli da mi zenske in neke zvezdnice, ki jih eni gledajo kot bogove, izgledajo isto z licili in brez in da so nasploh ne vem kaj (kakor mlajsi, ki imajo vzornike in podobno) ? vsak je cist normalen clovek no, haha. uredis se zato da lepse izgledas in se pocutis, vendar se rabis tudi brez vsega tega isto pocutit. ne pa da si tak vedno
“imperfections” are beautiful. natural je za mene perfect, ceprav se enkrat recem, ne verjamem v popolnost. vam nekaterim naj pa se naprej mediji televizije radia in ostali prodajajo bucke.
njihovo je da zacnes sovrazit takega kakor zares si, s prodajanjem pric o popolnosti. ali pa zasluzka, pri nekih proizvodih za izboljsanje tega in tretjega. potem lepotne operacuje ITD. ma kar se mene tice, kr neki
za punce pa, love yourself, pa lepse boste zgledale ce ne boste mele skoraj vse istega stila in mejkapa, ampak najdite nekaj svojega ?
no vsaj tam do pritozevanja glede njene postave, lahko bi pac nekaj naredila. ostalo kar si napisal pa je bullshit, tukaj gor ste res “posebni” , ne poznam moskih s takim nerealnim razmisljanjem. aja, pa upam da punce nikoli nespoznate takega moskega kot je avtor, saj boste imele celo zivljenje problem z njegovo nesamozavestjo in prepricanjem v popolnost ?
Forum je zaprt za komentiranje.