Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ženske izkoriščam za seks

Ženske izkoriščam za seks

Verjeti v ljubezen?
Kaj pa odgovornost do družine, do sebe? A to je pa imaginarna marsovska kategorija.

Cilj? Kakor za koga. Če je cilj le namočiti ga, potem je cilj dosežen in vedno gre za subjektovne ocene, ki so le in samo v posameznikovi glavi. Temu tipu je pač to, da seksa vsevprek, življenjski cilj.
Briffault je reč zadel v piko. Če ženska ni za, se tip lahko še tako ovija okoli nje pa ne bo dosegel svojega.
Jep… najtežje je, ko ugotoviš, da te je nekdo dobil na limanice in da bi se z malo truda lahko sam ognil težavam. 😉
[/quote]
Ni zadel v piko, ker ni upošteval dejstva, da tipi ala avtor varjanta, dosegajo cilj, če ga že, z lažmi, ker drugače ga v večini ne bi. In s takimi cilji se hvalit kaže le na bebavost tega, ki ne zmore z resnico priti do cilja. Koliko časa truda, da bi prišel z lažmi do enga sexa hahaha….
Ne vem ali govoriš na splošno ali meni namenjeno, še povem, da me na limanice ni noben ujel, ker laži takoj zavoham. To je lahko dar lahko pa tudi križ.. haha…

Zartrose, dobro si napisala. Je pa škoda truda za moške, ki enostavno niso na nivoju, takšnem in drugačnem.
[/quote]
Ja..
Tip ala avtor so tako odvisni od ženske, da sploh ne doumejo ironije svojega početja pol se gredo pa s tem še hvalit.

Ni zadel v piko, ker ni upošteval dejstva, da tipi ala avtor varjanta, dosegajo cilj, če ga že, z lažmi, ker drugače ga v večini ne bi. In s takimi cilji se hvalit kaže le na bebavost tega, ki ne zmore z resnico priti do cilja. Koliko časa truda, da bi prišel z lažmi do enga sexa hahaha….
Ne vem ali govoriš na splošno ali meni namenjeno, še povem, da me na limanice ni noben ujel, ker laži takoj zavoham. To je lahko dar lahko pa tudi križ.. haha…
[/quote]

[/quote]

Jah, si pač malo drugačna… imaš nek nabor vrednot in se tega držiš. Sicer sem pisal na splošno, ne o tebi in zate.
Glej, za tega tipa je to pač šport tako kot zame smučarija ali ribolov. Tudi laganje je svojevrstna umetnost in sposobnost.
Briffault pa je to svojo izjavo utemeljil na obširni študiji. Brez skrbi in dvoma – izjava stoji še danes. 😉

Ja..
Tip ala avtor so tako odvisni od ženske, da sploh ne doumejo ironije svojega početja pol se gredo pa s tem še hvalit.
[/quote]

Lahko se pohvali, če je njegov namen (in šport) laganje in po-laganje.
Sicer pa “it takes two to tango”! 😉

Jah, si pač malo drugačna… imaš nek nabor vrednot in se tega držiš. Sicer sem pisal na splošno, ne o tebi in zate.
Glej, za tega tipa je to pač šport tako kot zame smučarija ali ribolov. Tudi laganje je svojevrstna umetnost in sposobnost.
Briffault pa je to svojo izjavo utemeljil na obširni študiji. Brez skrbi in dvoma – izjava stoji še danes. 😉
[/quote]
Obširni študiji kjer ni upošteval dejstva laži- da cilj ne bi bil dosežen če bi rekli direktno po resnici o svojih namenih. Takrat bi bili rezultati drugačni a zares resnični.
Za tipa je to odvisnost, odvisnost od ženske pa se bebavo tega niti ne zaveda

Lahko se pohvali, če je njegov namen (in šport) laganje in po-laganje.
Sicer pa “it takes two to tango”! 😉
[/quote]
A ta tango bi bil drugačen, ga ne vi bilo, če bi bila podana realna dejsta in ne laži na katere lovi sex, ki se jih poslužuje ravno zato ker ve da z golimi dejsti, torej resnico, ne bi dobil nič. In o tem jaz govorim.

Tipi k tko razmislajo so po izkusnjah in videnem grdi in povprecni.
To je dejstvo da te postavim na realna tla.
V vseh 34 letih vidim po spletu kasni moski lajkajo fotke in se slinijo na joske in riti pa ceprav je grda baba,premalo si bil podojen kot otrok jbg. Skratka taki moski so bili v vseh teh letih po komentarjih grdi ali povprecni. Dobri lepi tipi,puni ampak ne iz slovenije se ve kasne bejbe majo okol sebe
lep obraz vitka postava naravna
tega ni pri zenskah v sloveniji skoraj nic ne izpolnjujejo standardev,glede moskih pa nebi kasni grdunci ste po vecini taki kmetavzarji k gledate na zensko kot na lukno za filanje..
odvrat od odvrata 🙂

Prava ženska?
Ženske imate malce drugačne poglede na to kaj “prava ženska” sploh je.
Pri večini moških to pomeni, nič več in nič manj, da ima fejst joške, fejst rit in da obraz ni tak, da te med seksom prime, da bi ji dal povšter čez glavo.
[/quote]

Nic hudega, ti kar podiraj kar se da podreti. Vsaka zenska zna precenit koliko jo nek moski spostuje, to se lahko prepozna ze po energiji. Zato kolikor casa se lahko, pocni to, ker bo kmalu prisel tudi tvoj cas, ko bos moral pri sebi poravnat racune. Srecno kekec 😉

[img]https://maglaj.info/images/b9cbc44d78ff8eb244ba1977c551701c.jpg[/img]

[img]https://i0.wp.com/sexgifs.me/wp-content/uploads/2019/09/img_9774.gif?fit=328{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2C540&ssl=1[/img]

Že celo večnost sem samska in nedolžna. Nekomu sem neskončno zvesta. V svetu mene ni. V pravljici živim.

Vem, da to počne xrobe, navkljub vsemu ga imam rada.

Hvala vam princeska, tudi jaz vas imam rad.

Vse je animacija, tudi vi ki spremljate temo ste animacija, vrhunska animacija. Erotične fantazije so najmočnejše. Globoko znotraj vas je neskončno močna želja po ljubezni in nežnosti.

Ja..
[/quote]

Se strinjam. Pa še misli, da ženske izkorišča in se kot Tarzan v đungli tolče s tem po prsih. Saj nimamo kaj, če ne vidijdlje od svojega nosu in svojega spolnega organa.

Obširni študiji kjer ni upošteval dejstva laži- da cilj ne bi bil dosežen če bi rekli direktno po resnici o svojih namenih. Takrat bi bili rezultati drugačni a zares resnični.
Za tipa je to odvisnost, odvisnost od ženske pa se bebavo tega niti ne zaveda
[/quote]

Eh.. isti k**** je. Eni lažejo, drugi se kitijo, na koncu pa je prav ženska tista, ki se odloči in ne moški in iz leta v leto so to bolj potrjuje.
100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk se poteguje za tistih 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ali celo manj najbolj uspešnih moških in v takih razmerah bodo vedno uspevali tudi lažnjivci. Jbg… kvalitet ni moški so iskana roba. :)))))

A ta tango bi bil drugačen, ga ne vi bilo, če bi bila podana realna dejsta in ne laži na katere lovi sex, ki se jih poslužuje ravno zato ker ve da z golimi dejsti, torej resnico, ne bi dobil nič. In o tem jaz govorim.
[/quote]

Glej, jaz osebno tudi skrivanje brazgotin, ki ostanejo po aknah, pod kozmetiko smatram za neke vrste laž. Ali pa umetno povečane prsi, ali pa z liposukcijo zmanjšana podkožna količina sala. Če se torej odmakenš tistih nekaj korakov, da vidiš gozd, ne le enega drevesa, hitro ugotoviš, da se okoli nas odvija konstanta tekma za vpliv, prevlado in dobre gene in ljubezen, oz. tisto kar pod tem terminom razumete, je le del te tekme in Briffault je pravila te tekme dojel do potankosti.

Vsake pravljice je enkrat konec. Pazi na zobe, če te žena dobi, da ne boš na koncu brez zob in še žene. In se česa drugega.

😆🤣😂😅😅😅😅😅

[/quote]

Igzekli!
100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk se podi za slabih 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških, 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških pa je bolj ali manj nevidnih ženski populaciji. 😉

Glej, jaz osebno tudi skrivanje brazgotin, ki ostanejo po aknah, pod kozmetiko smatram za neke vrste laž. Ali pa umetno povečane prsi, ali pa z liposukcijo zmanjšana podkožna količina sala. Če se torej odmakenš tistih nekaj korakov, da vidiš gozd, ne le enega drevesa, hitro ugotoviš, da se okoli nas odvija konstanta tekma za vpliv, prevlado in dobre gene in ljubezen, oz. tisto kar pod tem terminom razumete, je le del te tekme in Briffault je pravila te tekme dojel do potankosti.
[/quote]
Seveda je tudi to laž in ravno tako bi bili rezulatati drugačni, če bi se naravne kazale pred moškimi. Saj pa tule dostikrat beremo ko tipi pihajo čez te fejk ženake fasade. Enako je pa z besednimi lažmi, ko z njimi lovijo sex. Obojega ne bi bilo če bi bilo povedano in pokazano iskreno kot je.
Take smo pa redke (ne skrivamo naraven videz plus povemo kako pri nas je) in take ne padamo na isto na kar padajo te ki niso iskrene.

Eh.. isti k**** je. Eni lažejo, drugi se kitijo, na koncu pa je prav ženska tista, ki se odloči in ne moški in iz leta v leto so to bolj potrjuje.
100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk se poteguje za tistih 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ali celo manj najbolj uspešnih moških in v takih razmerah bodo vedno uspevali tudi lažnjivci. Jbg… kvalitet ni moški so iskana roba. :)))))
[/quote]
Meni je kvaliteta nekaj drugega kot to na kar sodobne ženske padajo, zato ne meči vseh v teh 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk.

Se strinjam. Pa še misli, da ženske izkorišča in se kot Tarzan v đungli tolče s tem po prsih. Saj nimamo kaj, če ne vidijdlje od svojega nosu in svojega spolnega organa.
[/quote]
Ujetniki svojega lulčka in potrebe uma po sexu.. ker spnost ni potreba telesa ampak je potreba uma, kjer ni pomembno v katero bo samo da bo ali želja srca po točno določenem človeku in te samo ta zanima v spolni komunikaciji.

Dve uri si moral lagati skozi zobe?
Kako pa sicer lažeš? Skozi ušesa? Skozi nos?
[/quote]

To je isto men najbolj padl v oči da je moral lagati skozi zobe 😃😃 Kaj tuki vse na monu preberemo 😂😂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close