Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske in iskrenost

Ženske in iskrenost

To mislijo, da lahko odpirajo usta kokr čjo, in ne bo nobenih posledic. Jst tako babo slam dunkam, k Scottie Pippen v 90ih, ponižam te k prasico, potem si pa poišči drugega jebača, briga me, kaj.

Biti prizanesljiv do nekoga, samo zato, ker je nežnejšega spola, se mi zdi neumno. Briga mene za te ranljive, nežne, čustvene rožice, ki ves čas mislijo samo nase. Pa se ne gre zdaj zato, da bi moški, tok pogumni in jebivetrski, kot smo, zarad tega morali požret dol vsako neumestno pripombo. Ni nobenmu treba trpet tako babo ob sebi. I’m out.

A sem prav razumel, da bi žensko udaril ?

Si siguren?[/quote]

Ne, ker lohk da ji smrdi k gnojna jama, sem bil par metrov stran, je kr rizik, priznam. 40+ je 40+. Važna je NOTRANJOST, haha!

A sem prav razumel, da bi žensko udaril ?[/quote]
Uuu žensk se pa ne tepe, to pa ne. Kaj se bomo spravljal na šibkejše, a ne ?

Tudi, ko ti pobere vso premoženje, te 20 let vara in ti nič ne veš o tem. Uboga reva, taka si sploh ne zasluži šamar.

One in a milion!

Večina ima računico zadaj, vedno…

Broad changed, things went wrong, shit happend, life goes on and I'm happy again.

Sej ta Banana jo ma tud. Ena od pogostih lastnosti žensk, je tudi ta, da želijo izstopat, se razlikovat od ostalih. “Jst pa že nisem taka, a-a”. Če ji verjameš…

V bistvu so glih take še najhujše. Samo stran od njih.

Da bi druge fukal (mlade, stare, kurbe, vse) za šport, če bi bli prepričani, da se ne bo razvedlo oz. bo dovolila 🙂
Samo če je “prava” ženska, ni variante, da to povem, nikol nisem fukal nič preveč, pa tudi ne bi, mi je ena dovolj… 🙂 Beri: ni vredno tvegati za dobro žensko, da bo štala, ker ženske nikol ne boste razumele, da nam je moškim fuk lahko isto kot da bi si ga vrgli, vam pa je vedno nekaj več. Nobenga kurca ne pozabite.

Ne bi priznal, da bi njeno legalno hčerko porinil ob prvi priliki, če bi se vsi strinjali. Pa še njeno kolegico, njeno mamo, sosedo, tajnico, vse bi pofukal kar se da.. Samo se ne splača tvegat dobre žene, tiste travme pa kako bo po MONu pisala analize pa kaj je blo narobe, pa zakaj ona ni dost. Kdo bo to prenašal ? Če je lepa in urejena se bolj splača biti zvest, mroda v drugi družbi, kjer bo to bol normalno, do takrat pa počakajmo.

Aja pa ANA ko lih sprašuješ, nikol ne smeš omenjat, da imajo ženske kakšno omejitev pri letih, da je kdaj za karkoli prepozno, si nora, al pa da so mlajše bolj privlačne, si nora. To je NO GO ZONE.

Čeprav si vse želite resnico, kao! Moramo biti moški tok pametni, da se zavedamo, da si je ne želite 🙂

Tole se je treba zavedat

00:43:42 Absolute honesty isn’t always the most diplomatic…

00:43:46 …nor the safest form of communication with emotional beings. – Okay!

http://www.subzin.com/search.php?title=Interstellar&title_id=M163179880a&q=Absolute+honesty+isn%27t+always+the+most+diplomatic&search_sort=Popularity&genre=-1&type=All

Enkrat me je ena nategnila, da mi kao dovoli.. in sem nasedel, haha… KAkšne je počela, sem mislu da bom nagrajen za iskrenost, sem povedal, da mi je bil zgolj fuk, aha… good luck 🙂

Pa to smo dali že vsi v življenju skozi … :))

Ja nič, kaj … iskren si bil, ne? ;)))
Ona pa … drama queen. :))))))))))))

Jah maš 3 tipe bab. Ene boš prevaral, si jo zlomil za ta življenje, bo imela večno strti smeh, zdej kdo je kriv je drugo, al družba k jih hipnotizira s pravljiami kjer ga princ 50let v isto namaka, ne glede na to kako ona dela na sebi al tip k si vzame svežega mesa, saj ženske rade zapeljujejo.

Druge boš ti prevaral sicer oz. bo ODPRT odnos, sam se bo ona zgonila zraven še z vsem turom družbe zraven, boš mel STD žrebanje vsak večer. Kdo si kurbe želi ?

Pol tretje, boš prevaral, bolje da takoj greš, ker nima smisla. Tvegaš sam, da ti bo kurca odrezala ponoč, ločila se bo v vsakem primeru, za mastne denarce. BOl ta ji daš takoj čimveč, arbitrarno, al pa kar vse, pa si srečen da si se živ zmazal, začneš iz 0.

Tko da, druge fukat je že slastno, samo cena je pa *.*, v tej družbi.

Tu ste vsi tako (kao) zaverovani vsak vase, da ste ne vem, neko utelešeno božje darilo za ženske, da sploh ne opazite, da sami sebi kontrirate. :))

Lepo vam povem svoje osebno stališče, pa ga seveda ne sprejmete. Banana pač nabija. Kdo vam je kriv, če se palite na glupače in si ne znate provajdat nekih normalnih odnosov? Enkrat bo treba malo pri sebi generalke nardit … od random udrihanja po ženskah vam ne bo nič boljše v lajfu.

Kot sem že parkrat rekla, ma da mi je vas je vse na kupu videt v živo – vam mirno povem vse kar vam gre, z veseljem, vsakemu posebej. Pa se pol pejmo iskrenost … Sej skoz trobite o dokazih 🙂

Čuješ Ana, tip ti je povedal res polno realnih zadev ki jih ne bi iskreno povedal pa si ignorirala 🙂

Še enkrat za tebe in ostale ki tako ljubite iskrenost, kako fajn vam bi bilo da vam vaš dragi to pove kar on ne bi 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Haha si me spomnil na enega dalmatinskega jebača, k je štorije govoril, tok je bil zverziran, da je že takoj vedel katero bo žgal, predno je ona vedla. In vedno je rekel “jst nism taka” pa se je režal zraven, vsi smo se. Samo to je govoril “jst nism taka”, ko je hotel da se smejimo.

Žgal jih je pa v skretu, medtem k je robo razvažal, pa vse živo. Je rekel da, če reče “jst nism taka”, da je to to, kot da bi rekla “Fuck me in the ass stupid”.

Matkic, to je povsem neproblematicno.

Naj ima jajca in iskreno pove, da bi fukal mojo hci/sosedo/tajnico … in potem naj ima še muda iskreno sprejet, da se jaz poslovim in si poiščem boljšega. Saj je čisto preprosto, a ni? Saj govorimo o iskrenosti, a ne?

No a zdej razumeš ? Ne drezaj kjer te ne srbi. A vidš, že sam da bi priznal, da BI, četudi te toliko ceni/spoštuje/želi… da se je odločil, da temu ne bo podlegel… je KONC… Pol pa nadrkavate z resnico.

Seveda je, za tebe, zdaj pa pomisli še logično, zakaj bi se odpovedal fukanju tebe, ker si želi nekaj kar ne more dobit in tudi če dobi, zakaj bi izgubil to kar ima?

Ni nobenega PLUSA za njega ker bi bil iskren, razen da se sam kao boljše počuti ker je…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

MA matkič ne razumeš kaj Ana hoče povedat. Pravi, zrel moški NIMA nobene želje, da bi fukal karkol drugega, tič se mu niti dvignil ne bi, ker je programiran/zakodiran samo za eno, ostale ne samo da jih neb nikoli, ne more dobit al karkol, nima niti želje, še če bi mu ona sama predlagala in ga prosila, da naj pomaga kakšni, bi jo zavrnil oz. četudi bi ji hotel ustreči, se mu tič neb dvignil.

Komedija 🙂

One in a milion!

Večina ima računico zadaj, vedno…[/quote]

Računico?
Bolj verjetno je, da imajo že vnaprej izdelan odgovor, ki je del njihove podobe o tebi in ko se tvoj iskren odgovor preveč razlikuje od njene podobe o tebi, se jim svet podre in potem sledi “maščevanje”. To se dogaja pri takih, ki jih je AnaB. predhodno izločila, sanjačice in sanjači, ki živijo v svojem svetu, vse ostalo je sposobno prenest iskrenost, ker je odraslo, ker ne živijo v oblakih in dopuščajo možnost, da je resnica lahko drugačna od tega kar sami sanjajo.

Tudi avtor teme je obupal, že na prvi strani, ker ni prenesel, da so odgovori, ki jih je dobil tako različni od tega kar si je sam zamišljal. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ženske čist preveč naivno mislijo da bomo tipi povedali resnico kaj bi ali kaj mislimo in pustili da bodo one dale noge skup in odšle naprej mi pa zaradi iskrenosti ostali brez potešitve…..

In potem sem jaz idealist 🙂

Zato, ker je dedec. Tukaj je razlika med dedcem in preračunljivim, egoističnim papkom.

Da strnem:

Ene fejkajo, druge samo mislijo, da si tega želijo, tretje to resno mislijo.

No, jaz ne le, da jo cenim, ampak jo tudi aboslutno pričakujem. V skladu z vrednotami in osnovnim bontonom seveda.

Tu si verjetno namerno poudaril besedo primarno. Če bo men tip rekel, baba, men se kavsajo druge, bom rekla, lej, tam so vrata, izvoli. Če mi bo pa rekel, da ga zadnje čase neznosno privlačijo druge in si želi, da nekaj ukreneva v tej smeri (ker si sam želi, da bi ga to popustilo), lahko pa to sprejmem in se potrudim po svojih močeh vnesti popestritev in svežino v seks. Če mi bo rekel, ej, a mal bajsa ratuješ, bo dobil nogo, če bo rekel kaj miška, a bi midva mal pojačala trening, bo pa vse okej.

Pač, ni vse tako črno belo, kot skoz želite prikazat. In nismo vse pohojene rožice, ki ne bi bile sposobne slišat kritike nase.

Predvsem si pa ene nikdar ne bi dovolile življenja delit z moškim, ki nima osnovnega spoštovanja do partnerke. Ta del vam tudi ne gre v glavo. Vi tukaj s svojimi izjavami se (sami) kategorizirate v tretjerazredno robo …

Komedija :)[/quote]

Komedija za tretjerazrednike, ja.

Enim nam je pa v osnovi jasno, da se mu lahko dvigne tudi na marsikatero mimoidočo/sodelavko/znanko, ampak se pač ne bo podal v te vode. In taistim moškim je kristalno jasno tudi, da tudi njegovo drago zamika marsikater mimoidoči/sodelavec/znanec, še več, da se ji tudi odkrito ponuja marsikateri mimoidoči/sodelavec/znanec, pa se pač ne bo podala v te vode.

K lahko pridemo tut eden po eden? :)))
Če ja, bi prosil za termin…… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close