Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske in iskrenost

Ženske in iskrenost

To, da je iskrenost težko prenašati, je zgolj izgovor za lažnivce.[/quote]

Ha, nea me. Iskrenost lahko prenašamo samo, če se strinjamo z vami – beri dovolimo brezpogojno!

Redke ste, ki ste sposobne slišat argumente, jih razumete in potem NAPOVETE, da boš naredila drugače… zame je to fer play – verjetno tudi iskrenost.

Hm Laž… … stavek “vedno je vse po tvoje” slišim danes kot žensko LAŽ. Al pa stavek post festum, “sej nism misnla nardit nč hudga”.

To je res.

V resnici je pa skos vse po njeno. Tko babe trpinčijo zabite moške, revež se ji pa opravičuje, da mu ne bo slučajno kaj zamerila.

Prelaganje krivde na druge – zelo pogost pojav pri ženskah

Še ko se ti bo za kaj opravičila, se ti bo šele takrat, ko ne bo več imela druge izbire.

Prvi stavek nima veze z iskrenostjo in ga izrekajo otroci.
Drugi stavek je pa po mojih izkušnjah predvsem moška laž (in ne ženska).

Ne, to je resnica, ki je ne prenesete…

Po mojih izkušnjah prevzemanje odgovornosti za lastna dejanja predstavlja težavo za marsikaterega dedca, ženske imamo s tem manj problemov.

Dober troll.

Ne, to je resnica, ki je ne prenesete…[/quote]

Ko boš iskren do drugih, boš videl, da streljaš osle.

Jack Nicholson je v tem odlomku iz filma As Good As It Gets povedal vse : https://www.youtube.com/watch?v=0g9_wfkYjfo

Prvi stavek nima veze z iskrenostjo in ga izrekajo otroci.
Drugi stavek je pa po mojih izkušnjah predvsem moška laž (in ne ženska).[/quote]

Loli, zaplezala se boš!

Prvi stavek ne dojameš, ker verjetno nisi sposobna slišat argumente, jih NE razumeš in potem NE NAPOVEš, da boš naredila drugače ! Ženske niste otroc… sm mislu, da smo moški to!

“Drugi stavek” moje lepote niso bile moški. Pa niso stavka skrivale – torej velja za vse nas.

“prevzemanje odgovornosti ” še ena MINA,
takole – beseda izrečena / in je DOGOVORJENA naj stoji tudi v težkih trenutkih, tudi po 10letih, seveda, če jo imaš možnost izpolniti! Bi rekel tu pr men in izkušnjah ni problemov. Tudi spremembe in “razkol” kontinuiteta OSTAJA & VARNOST tudi.

Al ti povezuješ trmo in prevzemanje odgovornosti? Jaz delno v dobrem smislu.

Ne, to je resnica, ki je ne prenesete…[/quote]

Ko boš iskren do drugih, boš videl, da streljaš osle.[/quote]
Kaj te muči? Česa ne preneseš? Resnice?
Saj to vemo….

Jack Nicholson je v tem odlomku iz filma As Good As It Gets povedal vse : https://www.youtube.com/watch?v=0g9_wfkYjfo%5B/quote%5D

Ko to reče Jack Nicholson v filmu na takšen način, kot zna samo on, mu seveda oprostim.

Ane?

Ne velja samo ženske ampak tudi za moške.

Totalne iskrenosti ni in dovolj izkušen človek je niti kot celoto ne potrebuje. Tujo zaznava, svojo oddaja in obe koristi v okviru svojih moralnih in etičnih danosti./lastnosti, načel…/[/quote]

In še odgovor tebi: ti si bolj nesrečnež kot neresnež, si bolj naivna tarča takšnih dogodkov.[/quote]

Hahahahaha, sam še za vozniško pa prometno mi reč. Jooooj kok sm jst dons nesrečen. Hahahaha :)))))

Ker mojega zgornjega posta ne boš razumela, bom odgovoril na tvoje vprašanje še bolj preprosto:

odločil sem se, da bom debil, saj le tako lahko komunicirava na istem nivoju.

Ne bit huda, nisi sama kriva, kot si napisala, vzgoja, genetika, splet slabih izkušenj in nato na vse kriplje skušati predeči zakoreninjene vzorce. Ni lahko. Dokazuješ vedno znova. Trudi se še naprej. Upanje umre zadnje.[/quote]
haha you make my day
ubij fiško, dam za pir

Kolk enga flancanja, pa nič konkretnega povedanega.

Ja, eni smo iskreni in si jo želimo tudi nazaj. Pa da ne ostanemo samo pri teorijah, povejte v praksi, dragi mončki, kaj je tisto, česar menite, da ženske ne shendlamo. Kaj je tisto, kar nam je treba tako lagati, prirejati, olepševati, zamolčati ali biti ‘politično korekten’.
Pomembno: govorimo o ženskah, ki so vredne te besede, pri čemer smrklje, avše, sponozuše, glupače – torej defaultne kokoši, odpadejo.

Naj mi dec pove, če sem se kaj zredila, hvala bogu. Naj mi pove, da je bila juha preslana ali kava prešvoh. Naj mi pove, da se mu ne ljubi smeti nosit ven in da mu gre na živce, ker čez vikende delam. Poslovnega partnerja opozorim, da ima slovnične napake v ponudbi. Sodelavko spomnim na to, da imamo deodorant v wcju in da bi bilo fino, da se malo osveži. Kolegici povem, da jih skinny džinske žal ne pašejo, ker bo treba žal imet kakšno kilo manj, klošarju rečem, da nimam dovolj, da mu dam drugič (in mu potem tudi drugič res dam). Ampak tudi nenznaki omenim, da ima čudovite kodre, natakarja opozorim, da mi je pozabil nekaj računati, prej dogovorjenemu zmenku povem, da žal odpovedujem, ker me je vmes že ukradel nekdo, etc, etc. A je res tok težko samo biti iskren?

Ne mutim, ne bluzim, ne lažem in ne basam, ker s tem nikar ni računice, predvsem pa je to ponižujoče do drugih, ker jih imaš potem le za bebaste revčke, ki ne shendlajo resnice, ne pa za odrasle in (zase) odgovorne ljudi.

Daj Banana ne nakladaj teorije. Dobro vsi vemo, če bo tip ženski rekel, da se je zredila bo nekaj od naslednjega:
-bo popizdila
-začela sumit, da ima ljubico
-uporabila nekaj od:
— nimaš me več rad
— morala bi ti biti všeč takšna kot sem
— pomembna je notranjost ne zunanjost
— vse od naštetega
-vse od naštetega

Tako da… đaba flancaš samo sebe. Ne prenesete iskrenosti in to je to. Pika, amen

my point exactly…. :))))
zato imam pa zdaj suhega, postavnega, nekadilca in šarf dečka, ki zna prijet žensko za rit, orenk (in še kje drugje).
poleg tega še sporta, dela po cele dneve (kot jaz) in opravi v glavnem vsa tehnična dela doma sam.
meni ostane, da ga poseksam zvečer 🙂 oz. zmasiram, če z žura pride :)[/quote]

Iskreno …

Ko prebiram tvoje “jezikanje” tukaj, se mi je zazdelo, da si ena ošabna, jezikava, samovšečna “bitch”. :))

Ampak … tale odgovor mi je pa všeč!! In je ženski!! :)))
(ne, ne slinim se … :)) ).

O ljubici pa res ne bom govoril partnerki, pa tudi kaj paše, ali ne paše partnerki, pa kakšen sprej naj uporablja ni primerno.

…..pašee ali ne paše sodelavki za obleči. To se ne govori. To je neolikano.
Tudi če je debela, ali močnejša, te en qurc briga.

Ja?

iskrena MON_ka vsakemu reče, da je od MON_cev najbolje iskazal

Ja, mi se moramo brigat zase, ženske pa nas lahko mirno ocenjujejo kadar jim zapaše. Če ona meni prbije, da sem se zredil, lahko tud jst njej nazaj zabijem, da ima povešeno zadnjico. Ownaš kuzlo pa je.

Ej moram se nek spucat… Dons sem vidu eno ukol 40, v kikli. O fak kakšne noge ima, take močne, pobrite in urejene tačke, pedikura pa vse… Pizda bi jo klal (s k… v razpoko) k prašiča v klavnici…

Tko da če ženska skrbi zate, je še dolgo požgeljiva, samo ne pa za poročit, jasno. Tud kids neb mel z njo. Sam žgal bi jo pa k suho travo, figurativno.

Si siguren?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close