Ženske in iskrenost
@Ona, lepo si to napisala.
@spider
Mas sicer prav no v vecini sam nismo vse iste.jst.npr ne maram cukra :))
Govora je res izključno o iskrenosti, ni pa govora o tem, da se izključno in samo s tem kam pride. Saj ti to dobro veš. 🙂
A iskreno leporečit pa ne znaš? To pomeni, da si same take izbiraš, da jim moraš lagat o tem, kaj si o njih misliš, da jih “dobiš”.
da meni moški reče, da ga moja zunanjost ne zanima, ne bi imel pol % šanse več pri meni.
ker to, da se nekdo “zalepi” name, kljub temu, da bi bila vsa usrana, smrdeča in s 100 kilogrami pomeni, da je en patetičen obupanec. resno? kdo si želi nagravžnega prasca poleg sebe?
nenazadnje je zunanjost odraz notranjosti in človek, ki mu je mar za svojo psihofizično kondicijo, se pač NIKOLI ne bo zanemaril. take želje imajo samo tiste ženske, ki se bodo takoj po poroki zredile za 25 kil in potem še z vsakim mulcem za dodatnih petnajst, zraven bodo pa limale fb statuse, kako so zadovoljne v svojem kitovem telesu in kako je curvy seksi. gravž. dedec jo mora pa v moki povaljat, da ji luknjo najde (če jo sploh lahko odvleče od telenovel in sklede čipsa).
aja, redijo jih pa itak samo voda in zrak.
da meni moški reče, da ga moja zunanjost ne zanima, ne bi imel pol % šanse več pri meni.
ker to, da se nekdo “zalepi” name, kljub temu, da bi bila vsa usrana, smrdeča in s 100 kilogrami pomeni, da je en patetičen obupanec. resno? kdo si želi nagravžnega prasca poleg sebe?
nenazadnje je zunanjost odraz notranjosti in človek, ki mu je mar za svojo psihofizično kondicijo, se pač NIKOLI ne bo zanemaril. take želje imajo samo tiste ženske, ki se bodo takoj po poroki zredile za 25 kil in potem še z vsakim mulcem za dodatnih petnajst, zraven bodo pa limale fb statuse, kako so zadovoljne v svojem kitovem telesu in kako je curvy seksi. gravž. dedec jo mora pa v moki povaljat, da ji luknjo najde (če jo sploh lahko odvleče od telenovel in sklede čipsa).
aja, redijo jih pa itak samo voda in zrak.[/quote]
Bravo Lepolaska, čist prav si povedla, to nabijanje kako mi je pomembna notranjost in nič druga, je itak pesek v oči enim ženskam in moškim…..
Pomembno je oboje. Tako videz, kot karakter. Če z nekom živiš.
Res pa je težko pričakovati spoštovanje od sočloveka, če se človek sam ne spoštuje in ne skrbi zase.[/quote]
Bistvo je pa ravno tu, da najmanj privlačne ženske najbolj povdarjajo kako je pomembna notranjost, ne razumejo ali pa nočejo razumeti pa to, da je njihova notranjost podobno gnila kot njihova teža in izgled…. če se večer impulzivno bašeš z nutello ali čipsom in piješ Coca Colo nisi karakterno dober človek ker imaš težave, hude težave……. to se potem odraža navzven z salom okrog njih ki visi dol in so zato samo še slabše od drugih, potem pa jokcajo kako noben njih noče pa kako tipi hočejo samo kao anoreksične, jap, tolažba je dobra. ni kaj……. same pa gledajo tipe s six packi, dvoličnost pač….. pomanjkanje samokritike običajno pri tej ”vrsti”
Samozavestne babe so na fitnesu. Pred ogledalom delajo počepe in napenjajo čvrsto ritko.
Bajsa npr. nima tam kaj za počet. Že samo zaradi tega, ker se sramuje svoje postave, kaj šele, da bi poprijela za kakšno utež. Folk bo gledal, sramota, nekdo bo dal na facebook, itd.
Nič se ne bomo slepili. Tiste, ki dobro izgledajo so tudi bolj samozavestne, karizmatične.
Forum je zaprt za komentiranje.