Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ženske in bogataši

Ženske in bogataši

Bi bile rajši z bogatim moškim ali s tistim ki je bolj med povprecnezi? Kakšne ženske imajo ponavadi radi bogati?

Kolikšno možnost ima povprečna ženska, da najde bogatega? Se poroči?

Malo me zanima kako ženske razmišljajo in moški o teh stvareh

jaoo kkšna tuga je ta bedn forum. djte že zapret.

z leti dojames da ni vzorca niti pravil

js bi rekla lepe bi mogle met bogate imajo jih pa po navadi spake umetne tranzvestiti itd

zakaj? zto k bogati tipi ponvad majo bolne fantazije fetise itd

kdo p bo to prebavlju? js ne

Ma ja…kaj delajo socialna omrezja in sodobna navlaka vsega, da ljudje dejansko tehtajo, kako izbrati partnerja na podlagi premozenja…jao..

Ja, nic, podvrzi se stevilnim lepotnim operacijam, nastavljaj se na ustreznih tockah, in ni vrag, da ti ne uspe uloviti ‘primerka’…a ne pozabi: vsaka stvar iam svojo ceno …;)

U kakšna izvirna , nova in zanimiva tema?

Jaz sem lahko srečna samo s (vsaj približno sebi enakim) in večina ,ki jih poznam , tako razmišlja.

Reveža se ne bi branila, če bi videla, da se aktivno trudi to spremeniti . Pri preveč bogatem bi se pa prej ali slej počutila v podrejenem položaju , kar bi uničevalo najin odnos.

Avtorica, daj definiraj, kaj je to zate “bogataš” in to še bolj specifično:  bogataš v Sloveniji?  🙂

A je to tak v stilu unih tamladih kriptomilijonarjev, pa četica kandidatk sanjskega na najeti jahti , ali tak, ki ima v garaži poleg Tesle še 3 oldtajmerje, pa hišo na štajerskem gričku ob vinogradu, zajeba pa ku sto mater, poln samega sebe in svojega ega, ali pa ljubljanski alfa samec z enim od nemških vozil tam nekje 100.000 EUR+, tremi Rolexi,   dvema stanovanjema in še eno hišo na gričku okoli  prestolnice, pa vsake pol leta zamenja novo “hulo” = žensko češpljo?  Pa načeloma nič prihranjenega?

Ali pa tak, ki se vozi s popolnoma povprečnim nevpadljivim  vozilom, živi v solidnem stanovanju blizu pisarne, da se mu ni treba fijakat v službo ,pa da gre lahk poleti peš v mesto na pir s kolegi; ima pa  poleg svojega podjetja deleže razpršene v tujih hitrorastočih podjetjih in nič ne skriva po davčnih oazah, hodi na dopust pa z jadrnico okoli jadranskih otokih stran od gneče?

POnavadi rasteš s takim skupaj”, z leti, traja ene 20 let. Zdaj če se boš pa napopala na enega 50 letnika, potem niti ne boš znala ceniti, kaj je to “bogastvo” – ker ga niti skušaj ne bosta ustvarila. Ti bi samo da trošiš i si njegova kraljica, jel tako, pa da gineš od odmaranja? E pa, može to – mehiške in narkotelne nadaljevanke  🙂

Takega, ki je lep, zvest in dobrega srca

Odgovor na objavo uporabnika
Www123, 21.01.2022 ob 18:19

Bi bile rajši z bogatim moškim ali s tistim ki je bolj med povprecnezi? Kakšne ženske imajo ponavadi radi bogati?

Kolikšno možnost ima povprečna ženska, da najde bogatega? Se poroči?

Malo me zanima kako ženske razmišljajo in moški o teh stvareh

Trapasto vprašanje kakšne ženske imajo radi bogati. Dejstvo je, da ima vsak svoje fetiše, bogati in revni, vendar si jih bogati bistveno lažje uresničijo in najdejo žensko po izbiri, od princeske angelčka do babjega demona, ki se mu userje na kurac, če mu to paše. $$$

Posploševanje, 22.01.2022 ob 01:30

Trapasto vprašanje kakšne ženske imajo radi bogati. Dejstvo je, da ima vsak svoje fetiše, bogati in revni, vendar si jih bogati bistveno lažje uresničijo in najdejo žensko po izbiri, od princeske angelčka do babjega demona, ki se mu userje na kurac, če mu to paše. $$$

Tako je

S takim, ki je bogat na umu, v duhu in ki ima ogromno srce, pa da me preprosto obožuje. Takega se ne bi mogla nikoli naveličati. Materijalno me pri moškemu ni nikoli nič zanimalo. Če je on zadovoljen s tem kar ima, je meni prav vseeno koliko in kaj je to. Namreč ljudje, ki niso zadovoljni s seboj in svojim življenjem, ne morejo biti kvalitetni partnerji. Nekaterim ni dovolj ves svet in tudi če ima milijone ta človek ni srečen in nima kaj ponuditi ne dati. Zato materijalno bogastvo ni in ne more biti nikoli merilo.

Različni so. Eni so bogati, ker so podedovali. To je ena skupina.
Tisti, ki so sami ustvarili, so pa čisto drugačna skupina.

Tako na počez od daleč. Vsak človek je pa seveda unikaten in poseben. Tudi manj bogat.

Da je priblizno s financami na istem kot jaz, mogoce lahko malenkost vec recimo max 30% in nic vec, da ima se vedno obcutek moskosti. In da je prisel do materialnih dobrin, nepremicnine, avta, naredil solo oz ali fakulteto, napredoval v sluzbi z enakim trudom ter varcevanjem kot jaz. Ampak taksnega spoznati je dandanes zelo tezko kot igla v senu.

Malo hecno vprašanje. Kot da so bogati neka druga vrsta ljudi :). In kot da je normalno da iščeš moža po financah. Že s tem poveš da nimaš dosti veze o financah, še manj pa da si v družbi, kjer se zadržujejo taki z denarjem.

Ljudje si partnerje različno izbiramo. Bogati in ne bogati :). Nekaterim je pomembna povezanost in razumevanje, tisti občutek da je to tvoj človek in da sta tim. Nekaterim je pomembno da jim partner skozi nekaj daje, vidijo zakon kot neko izmenjavo v trgovini, nekateri samo nočejo biti sami, nekateri se poročijo ker se pač to dela, brez premišljanja sploh.

Sama sem kar dobro finančno stoječa in jih tudi kar nekaj takih poznam. Bolj v tujini sicer. V večini imamo sebi podobne partnerje. Ambiciozne. Nekateri so skupaj že od fakultete, nekateri smo se kasneje najdli. Vmes so seveda tudi moški in ženske, ki so ko so prišli denarja si omislili mlado lutko/kena. So pa v manjšini. Sploh tisti ki se poročijo s tako lutko. Večina tudi če ima kakšno lutko kje ostane z ženo/možem. Spet odvisno no kako si do denarja prišel. Če si nek resen podjetnik se ne boš na nek sprejem/seminar privlekel z 20 letno hihitajočo punčko. No lahko se, ti nihče ne brani, samo boš hitro tema posmeha :). Po mojih opažanjih pač večina ljudi (neglede na finance), ki niso nekako čustveno totalno poškodovani in na meji sociopata….išče nekoga s katerim se razumejo. Nekoga, ki jih podpira, jih ima rad….svojega človeka pač.

hecno vprašanje, 23.01.2022 ob 08:41

Malo hecno vprašanje. Kot da so bogati neka druga vrsta ljudi :). In kot da je normalno da iščeš moža po financah. Že s tem poveš da nimaš dosti veze o financah, še manj pa da si v družbi, kjer se zadržujejo taki z denarjem.

Ljudje si partnerje različno izbiramo. Bogati in ne bogati :). Nekaterim je pomembna povezanost in razumevanje, tisti občutek da je to tvoj človek in da sta tim. Nekaterim je pomembno da jim partner skozi nekaj daje, vidijo zakon kot neko izmenjavo v trgovini, nekateri samo nočejo biti sami, nekateri se poročijo ker se pač to dela, brez premišljanja sploh.

Sama sem kar dobro finančno stoječa in jih tudi kar nekaj takih poznam. Bolj v tujini sicer. V večini imamo sebi podobne partnerje. Ambiciozne. Nekateri so skupaj že od fakultete, nekateri smo se kasneje najdli. Vmes so seveda tudi moški in ženske, ki so ko so prišli denarja si omislili mlado lutko/kena. So pa v manjšini. Sploh tisti ki se poročijo s tako lutko. Večina tudi če ima kakšno lutko kje ostane z ženo/možem. Spet odvisno no kako si do denarja prišel. Če si nek resen podjetnik se ne boš na nek sprejem/seminar privlekel z 20 letno hihitajočo punčko. No lahko se, ti nihče ne brani, samo boš hitro tema posmeha :). Po mojih opažanjih pač večina ljudi (neglede na finance), ki niso nekako čustveno totalno poškodovani in na meji sociopata….išče nekoga s katerim se razumejo. Nekoga, ki jih podpira, jih ima rad….svojega človeka pač.

@HecnoVprasanje

Ni hecno vprašanje ampak taktika izživljanja, češ “povej, da ženske niso živa bitja, ampak ničvredni predmeti”. Samo poglej vprašanje:

Zastavljeno je za vabo nasilja. Pa glej iz sebe – v kakšnem primeru bi ti zastavila vprašanje “koliko je moškim, do tega, da ženska kuha” tako, da ni ne let, ne kaj kuha ne koliko kuha, ne kakšno pusti v kuhinji, ne njena osebnost, NIČ! Zato, da bi se lahko šla “glej koliko 90letnic v DSO je pripravljenih 3x letno župo skuhati, vi 25letniki pa jih nočete”.

Meni je v končni fazi vseeno ali zapije svojega minimalca v vaški pivnici ali svojo dvo-povprečno v nekem klubu; nobenega od njiju nočem, ker ne prispevata v skupen dom in družino. Raje imam enega na minimalcu, ki da 500 od svoje 700 plače za “nas” kot enega, ki da 600 od 2400 plače, ostalo pa zapravi.

Evo mnenje. Po moje si bogataši najdejo žensko, ki zelo dobro izgleda. Kako manekenko. Veliko mlajšo od njih. Za to, da se kažejo in slikajo z njo. V resnici se sploh nimajo fajn. Drugi model je, da si bogati najdejo bogatega, zato, da je partnerstvo enakivredno. V tem je nek smisel. Ker to, da znaš do veliko denarja je tudi neka lastnost in dva taka se lahko dejansko zaljubita. No jaz npr sem iskala osebo z dobrimi ocenami v šoli. Razlig: brihtni otroci. Kar mi je uspelo. Moha hči je bila najboljša na šoli. Če bi pa še kdaj iskala koga. Mi pa ne bi bilo pomabno nič drugega. Damoali sem ali nisem zaljubljena. Je pa tko. Bogastvo je lahko tudi breme. Pol kaj, imaš v lasti nepremičnine, kmetijo, posest? Na koncu prideš do tega, da je to samo dodatno delo in nič drugega. In en, ki si želi živeti v miru, tega noče.

Povprečna, ženska, da ulivi bogatega ima majhne moznosti. Mora bit, ali tudi ona bogata. Ali ekstremno lepa ali ekstremno brihtna. Sedaj pa, kak bogataš? Kaj je za tebe bogato? Profesor na faksu, bo iskal nelaj drugega, kot direktor ali lastnik podjetja ali nekdo, ki je šofer in vozi po Evropi ali je zaslužil denar na ladji? Kako je človek prišel do denarja. Pol pa še. Bogataši so ponavadi škrt. En, ki ima v lasti, pol Slivenije, pol mu je pa težko dat ua sadno kupo. Kaj imaš od tega in ali si to sploh želiš? Pa kaj si ta bogataš želi? Tajnico, ki zna upravljat z denarjem? Nekoga, da se kaže? Klepet? Jaz poznam eno, ki se je poročila z 30 let statejšim profesorjem. Rekla je, da ko 10 let nista sexala se je ločila in mu pobrala veliko denarja sedaj ima mladega. To je smisel ja. Ideja.

Pri 15 sem dobila fanta, ga spravila do konca študija in se poročila z njim. Danes služi 7k na mesec čistega, enetok  verjetno tudi po moji zaslugi, ker vprašanje, kok bi zabluzil, če ga pred leti ne bi vzela v roke. Sama sem trenutno doma z otroki, ampak nameravam kako kul službo dobit v roku pol leta. Pol bo pa res keša kot pečka (še vedno sicer premalo za hišo v Ljubljani, kjer še kar živimo v najemu).

Hjcg, 08.02.2022 ob 20:45

Evo mnenje. Po moje si bogataši najdejo žensko, ki zelo dobro izgleda. Kako manekenko. Veliko mlajšo od njih. Za to, da se kažejo in slikajo z njo. V resnici se sploh nimajo fajn. Drugi model je, da si bogati najdejo bogatega, zato, da je partnerstvo enakivredno. V tem je nek smisel. Ker to, da znaš do veliko denarja je tudi neka lastnost in dva taka se lahko dejansko zaljubita. No jaz npr sem iskala osebo z dobrimi ocenami v šoli. Razlig: brihtni otroci. Kar mi je uspelo. Moha hči je bila najboljša na šoli. Če bi pa še kdaj iskala koga. Mi pa ne bi bilo pomabno nič drugega. Damoali sem ali nisem zaljubljena. Je pa tko. Bogastvo je lahko tudi breme. Pol kaj, imaš v lasti nepremičnine, kmetijo, posest? Na koncu prideš do tega, da je to samo dodatno delo in nič drugega. In en, ki si želi živeti v miru, tega noče.

Si kdaj pomislila da obstajajo tudi ljudje, ki celo niso čustveno na stopnji amebe in si partnerja izberejo na podlagi tega kako se počutijo ob njem? Verjetno ne 🙂

In ne bogataši se ne ženijo vsi z manekenkami. V bistvu se redki. Večina jih ni medijsko izpostavljenih in večina ljudi, sploh ne ve koliko denarja imajo. Imajo pa v večini vsi urejene ženske ja. Zato ker če si sam ambiciozen in discipliniran da prideš do takega denarja in z njim upravljaš verjetno ne boš ravno z veseljem gledal neko zgubo, ki so v gatah na kavču čips glodala ob gledanju Kmetije.

Ko si z drugimi, pazi kaj reces.

Ko si sam, pazi kaj mislis.

velja za vse, bogate in revne. Predsvem pa tistega ki je tole temo zacel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close