Ženske drži tole?
Katenjka, svetujem vedno tako, kot sam mislim, da je prav. Tako kot ti. Kaj točno tebe sedaj muči? Da bi vsi svetovali, tako kot ti? Da bi vsi bili enaki tebi? Tako ne gre. Ljudje imamo različne izkušnje, zato tudi različno svetujemo. Sprejmi to in ti bo lažje. Poskusi razumeti, da vsak govori iz svoje izkušnje in videla boš, da se jeziš brez veze. Razumem te, kaj mi želiš povedat s slikovitimi primeri, vendar te moram opomnit, da ljudje tudi razmišljamo različno. Eni bolj v slikah, drugi bolj z občutki, tretji bolj relativizirajo. Tebi očitno bolj pašejo slike in so ti bolj razumljive. Zato pa ti še ni treba sovražit drugih, če jih ne razumeš ali pa jih slabše razumeš.
Ljudje, ki niso sposobni podat nobenega primera, za to kar zagovarjajo, ponavadi nimajo pojma o čem govorijo. Treba je razložit osebi točno kako izpeljat zadevo, postopek njega zanima, ali pa da mu vsaj daš “hint” mu našteješ par opcij, potem se pa nej on sam odloči kako naprej. To pa da mu ti govoriš : bodi iskren do samega sebe, prepusti se poti naj te ona sama vod, tudi tebi se bo kmalu nasmehnila sreča,…Tega se nikomur ne da poslušat, model bo zaspal, če mu boš s takimi utrujal.
Še vedno obstajajo razne Pepelke in Trnjulčice, ki v glavnem samo želijo in hrepenijo in potem jokcajo, ko se nič ne zgodi. Pepelka je bila morda vsaj pokazala vsaj nekaj aktivnosti. Izgubila je čeveljček.[/quote]Za tradicionalno punco, ki se že itak sprašuje, da mu verjetno ni do nje, če on kot tradicionalni tip ne pokliče več, je tak nasvet, “kaj pa če…mogoče pa…negotov, ne razume, si ne prizna…” pač bedast.
Sicer pa ja, obstaja1% spečih trnjulčic. In napisati jim isti šablonski odgovor kot vsem ostalim…
Ne vem, če ni to bolj vzvišeno.. vse ljudi strivializirati v isti predal nerazumevanja in negotovosti in še dveh besed.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Katenjka, mogoče si se ti slučjano našla v vlogi tiste “pepelke” in ti zato moj nasvet ni ustrezal. Ne vem, sicer, zakaj bi te nasvet, ki se ne ujema s tvojim, tako zmotil. Ljudje pač dajemo različne nasvete. Zakaj torej te to tako moti?
Še vedno obstajajo razne Pepelke in Trnjulčice, ki v glavnem samo želijo in hrepenijo in potem jokcajo, ko se nič ne zgodi. Pepelka je bila morda vsaj pokazala vsaj nekaj aktivnosti. Izgubila je čeveljček.[/quote]Za tradicionalno punco, ki se že itak sprašuje, da mu verjetno ni do nje, če on kot tradicionalni tip ne pokliče več, je tak nasvet, “kaj pa če…mogoče pa…negotov, ne razume, si ne prizna…” pač bedast.
Sicer pa ja, obstaja1% spečih trnjulčic. In napisati jim isti šablonski odgovor kot vsem ostalim…
Ne vem, če ni to bolj vzvišeno.. vse ljudi strivializirati v isti predal nerazumevanja in negotovosti in še dveh besed.[/quote]
Naj tradicionalni fant in tradicionalna punca kdaj polomita kakšno tradicionalno planko.
Tudi s srebrnimi karticami bi lahko dobila kakšnega poskočnega mladeniča! :)))[/quote]Matjažko, jaz sem svojega mladeniča našla, ko sem bila brez prebite pare. On tudi.
Danes je ta mladenič sicer nekoliko starejši, a je še vedno poskočen. :)))[/quote]In neizmerno bogat, ker ima tebe? 😉
Forum je zaprt za komentiranje.