Ženske drži tole?
Ob tvojih komentarjih ( ne samo kar se tega tiče – popolnoma na splošno – kar sem jih pač imel priliko videti in prebrati ) mi pride par ne tako hudo lepih pridevnikov – karakternih lastnosti – na misel … Bom gentelmenski, pa ne bom konkreten …[/quote]
Če torej jaz tebe prav razumem: ti bi sedaj rad, da jaz izzovem tisto najgrše v tebi, zato, da bi mi lahko očital vse tisto kar misliš, da bi mi moral, pri čemer bi ti, v očeh drugih, še vedno ostal gentleman ???
Ah, daj no! Po vsem tistem, kar pišete o ženskah, si bom danes privoščila in bom še naprej prepotentna kuzla, ti pa lepo zadrži vse svoje pridevnike zase.[/quote]
Hehehe jooj Margi….
povej mu da si kuzlica no…takšna ob kateri bo izgubil svojo kronico..in pristal na tleh:))
Ob tvojih komentarjih ( ne samo kar se tega tiče – popolnoma na splošno – kar sem jih pač imel priliko videti in prebrati ) mi pride par ne tako hudo lepih pridevnikov – karakternih lastnosti – na misel … Bom gentelmenski, pa ne bom konkreten …[/quote]
Če torej jaz tebe prav razumem: ti bi sedaj rad, da jaz izzovem tisto najgrše v tebi, zato, da bi mi lahko očital vse tisto kar misliš, da bi mi moral, pri čemer bi ti, v očeh drugih, še vedno ostal gentleman ???
Ah, daj no! Po vsem tistem, kar pišete o ženskah, si bom danes privoščila in bom še naprej prepotentna kuzla, ti pa lepo zadrži vse svoje pridevnike zase.[/quote]
ja boga boga no … a ti je spet tvoj zakrnjenček preje stopil redno si njegovega fasala — pa je šla rundica uravnavanja hormončkov po zlu
Je pač tako, da ne dovolim, da se ženske mečejo v koš. Sploh pa ne vse v istega.
Drugače sem pa zadnjič pohitela po tipkovnici, da bi te vprašala, kje za boga so te tako zelo pomladili, potem pa mi razbliniš vse sanje in napišeš, da je bil le tiskarski škrat :)))))))
Zakaj me pa nikoli ne popraviš?[/quote]A da bi sledila vsem tvojim 777777im postom in si delila 7. mesto…ah moram še upoštevati nasvete antilope in intruderčka, naj delam šolo, da bom lahko kaj govorila.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Tudi s srebrnimi karticami bi lahko dobila kakšnega poskočnega mladeniča! :)))[/quote]
Matjažko, jaz sem svojega mladeniča našla, ko sem bila brez prebite pare. On tudi.
Danes je ta mladenič sicer nekoliko starejši, a je še vedno poskočen. :)))[/quote]
Še bi zmogel kakšno frčafelo zraven razvajat, saj moški smo še lahko pravi mladeniči pri 50… :)))
Matjažko, jaz sem svojega mladeniča našla, ko sem bila brez prebite pare. On tudi.
Danes je ta mladenič sicer nekoliko starejši, a je še vedno poskočen. :)))[/quote]
Še bi zmogel kakšno frčafelo zraven razvajat, saj moški smo še lahko pravi mladeniči pri 50… :)))[/quote]No sej…tole je pa perpetuum mobile druge vrste…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Matjažko, jaz sem svojega mladeniča našla, ko sem bila brez prebite pare. On tudi.
Še bi zmogel kakšno frčafelo zraven razvajat, saj moški smo še lahko pravi mladeniči pri 50… :)))[/quote]
Pa ne samo ene!!! Pri njemu bi Spiderjeva teorija o tem, da se moški poparčkajo, ko nikjer več ne dobijo, totalno padla.
@katenjka
Ne skrbi katenjka. Matjažkov algoritem sem že zdavnaj naštudirala. Do sedaj mi je namenil dva prijazna posta, kar pomeni, da v naslednjem spet udari zloba. Nekakšen dr Jekyll and mr Hyde sindrom, ali kaj takega…
Še bi zmogel kakšno frčafelo zraven razvajat, saj moški smo še lahko pravi mladeniči pri 50… :)))[/quote]
Pa ne samo ene!!! Pri njemu bi Spiderjeva teorija o tem, da se moški poparčkajo, ko nikjer več ne dobijo, totalno padla.
@katenjka
Ne skrbi katenjka. Matjažkov algoritem sem že zdavnaj naštudirala. Do sedaj mi je namenil dva prijazna posta, kar pomeni, da v naslednjem spet udari zloba. Nekakšen dr Jekyll and mr Hyde sindrom, ali kaj takega…[/quote]
Margo, Mr. Hyde je tudi zaželjen, saj kaj bi ti s samimi svetniki,takšen, kot je tvoj, svečke prižigala in roženkranc molila, ko pade noč in se začnejo zvezde lesketati na nebu? :))) Prava ženska zvabi tudi Mr. Hydea iz moškega – in to ob pravem trenutku in na pravem mestu, sicer je menda dolgčas, a ne? 😀
Saj res… pozabila sem na pesniški insert. :))))))))
Karkoli mi bo sedaj sledilo vedi, da kljub vsemu rada te imam.[/quote]
Že spi, a ne? Jah, hvala bogu za ta forum. 😀
Upam ,da vsaj ne smrči? 😀 Eni moški ne poznajo dovolj dobro ženske duše in njihovih sofisticiranih duhovnih ptoreb, kot je žgečkanje pod odejo. :)))
Saj res… pozabila sem na pesniški insert. :))))))))
Karkoli mi bo sedaj sledilo vedi, da kljub vsemu rada te imam.[/quote]
Upam ,da vsaj ne smrči? 😀 Eni moški ne poznajo dovolj dobro ženske duše in njihovih sofisticiranih duhovnih ptoreb, kot je žgečkanje pod odejo. :)))[/quote]
Ne, ne spi. Nogomet je gledal. Mogoče kak drug šport – ne vem. Vsekakor, nekaj glasnega je bilo.
Naj ti dam njegovo telefonsko, če bi rad pokramljal z njim ??
Upam ,da vsaj ne smrči? 😀 Eni moški ne poznajo dovolj dobro ženske duše in njihovih sofisticiranih duhovnih ptoreb, kot je žgečkanje pod odejo. :)))[/quote]
Ne, ne spi. Nogomet je gledal. Mogoče kak drug šport – ne vem. Vsekakor, nekaj glasnega je bilo.
Naj ti dam njegovo telefonsko, če bi rad pokramljal z njim ??[/quote]
koliko piva in čipsa naj si pripravim za spremljanje tega
Naj ti dam njegovo telefonsko, če bi rad pokramljal z njim ??[/quote]
koliko piva in čipsa naj si pripravim za spremljanje tega[/quote]Učil bi se rajši od nje in od njega, stari ata brez stila…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
koliko piva in čipsa naj si pripravim za spremljanje tega[/quote]Učil bi se rajši od nje in od njega, stari ata brez stila…[/quote]
pa vendar zadosti žmohten, da ne moreš zadržati prstov, da nebi drknila ☺ — ja, vem – ženske lažje prdnete in stisnete istočasno, kot, da ste “tiho” pravočasno.
btw: sama si si kriva, če te noben “vnok” ne natepava … probaj z “vnukinjo”
Preveč iskren. :)[/quote]Ne ne sfalila je, pa saj ni prvič ko si je risala fizično podobo na podlagi pisanja…
dotični nedl. otrok nima preveč kil, ampak dobrote, miline, čutečnosti, empatičnosti… časa… časa…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Zakaj me pa nikoli ne popraviš?[/quote]A da bi sledila vsem tvojim 777777im postom in si delila 7. mesto…ah moram še upoštevati nasvete antilope in intruderčka, naj delam šolo, da bom lahko kaj govorila.[/quote]
Ja, kako pa potem veš, da so nasveti zgrešeni, če jim ne slediš? Imaš asistente? :))
Pa tudi, če bi vsem sledila, ne moreš rečt, da so nasveti zgrešeni, ker je to sila domišljavo. To bi namreč pomenilo, da le ti poznaš prave nasvete in le ti točno veš, kdo deli prave in kdo ne. Hudiča, kdo pa si ti? :)) Lahko rečeš, da se z njimi ne strinjaš, to ti pa dovolim. In vedno lahko poveš svoj nasvet, ki bo drugačen. 😉
Fascinantno je, kako zgrešen je lahko nasvet spričo tolikšne relativizacije. Ker prav vse je relativno in z reativizacijo marsikaj zakamufliraš oz ne poveš nič. Tebi pa uspe povedati napačno. Če hočemo nekoga zdramiti, mu pomagati, izzvati, da morda napiše še kaj, ponavadi uporabljamo ekspresivne slikovite izraze, oznake, primere……ah pa saj nima smisla……………
Spomnim, se kako narobe si svetoval zvitorepki, še dobro da se je tam znašel marinecpikasi.
in na podoben način škodljivo svetuješ puncam-ženskam, ko sprašujejo, zakaj jih tip več ne pokliče “kaj pa če je negotov in si mu premalo dala vedeti, da ga zanimaš ” in podobne budalosti! Če začne ženska pisati na forum, mu je verjetno zadosti dala vedeti, da ji je do njega. In moški, ki mu je kaj do ženske, to pač pokaže, tudi če mu ona reče “ne”, bo še vsaj malo vztrajal- govorim o klasičnih nastankih vez in tradicionalnih ljudeh, za kakršnega se imaš sam in o katerih edinih imaš sam menda izkušnje, ker zagovarjaš resno zvezo.
Kot sem napisala, ne morem slediti vsem tvojim milijontim postom, in na srečo je tu in tam kakšen dober korektor tvojih bedastoč. Žal pa s svojimi presunljivo natekljivimi šablonskimi na tisoč in en način istimi!!!!! posti marsikaterega dobrega pisca odvrneš od branja in komentiranja.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Tale si je res slabo računico naredil. Glede na to, kaj vse je “moral” narediti da je žensko spravil v posteljo (omenjeno večkrat v članku, da je to kao najboljše kar se mu lahko zgodi), pol je res vseeno, če si privošči kur.bo.
Za povprečno večerjo odštet stotaka? lol
Se pa strinjam s prvim odgovorom na to temo.
Nič nisi, X6, sam napisal, kaj misliš o tem?[/quote]
moje mnenje o tem članku je , da če nimaš domišljije, da napišeš nekaj izvirnega pa napišeš senzacionalistično in tako vzbudiš zanimanje zainteresirane javnosti, enako se nanaša na moj (nekdanji) pristiop do žensk…nikoli nisem načrtno z pijačami in večerjami pripravljal terena za skok med rjuhe, tak pristio se mi zdi izguba časa in predvsem denarja, ker daje nezanesljive rezultate, če na to gledaš z stališča avtorja…sam nisem nikoli imel takšnih prebliskov…kar se mene tiče, ko mi je bila katera všeč je bil pristop čisto običajen, potem pa tako ali tako z pogovorom in dejanji ter obnašanjem orješ ledino …glede plačevanja pa, nikoli nisem imel težav z plačevanjem in vedno sam poravnam račun, če pa katera trrmasto vztraja na tem da bo ona plačal pa tudi nima težav s tem, ženskam se vedno odpira vrata, nikoli ne dovoli da ti ženska hodi za hrbotm, po pločniku moški vedno po levi strani itd…..drugače pa je moje stališče, da naj moški plača večerje, kino, pijače , izlete itd…seveda z zrnom soli in vedenjem kje je meja..še posebej dva dogodka sta se mi vtisnila v spomin od bivših in sicer ko je ena po 4 mesecih veze začela zame iskati osebni avto ki naj bi ga kupil, da bi bil inn, smešno je bilo prvo njeno ovinkarjenje glede avta in nato njen padec na realna tla…in ena ki je zoorganizirala dopustovanje s prijateljico, plačnik bi bil pa naj jaz..seveda brez mene, ker pač nisem mogel na dopust v tistem terminu….
skatka nikakor niso vse ženske preračunljivke, so pa nekatere in tudi niso vsi moški šovinisti, so pa nekateri…
Forum je zaprt za komentiranje.