Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženske, a se ne zavedate da vas bo feminizem pokopal?

ženske, a se ne zavedate da vas bo feminizem pokopal?

Najbrž te samo nadomešča med prazniki 😀

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne, včasih še kakšno pesmico kam nalepim. 🙂

Sicer pa, od kdaj pa tebe zanima, kakšni so moji razlogi za obiskovanje foruma?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Najbrž te samo nadomešča med prazniki :D[/quote]

Prihodnjič bo itak javkal, da se jaz zaletavam v njegove poste.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Res je, rade se ukvarjate z mano 🙂

Najbrž te samo nadomešča med prazniki :D[/quote]

Prihodnjič bo itak javkal, da se jaz zaletavam v njegove poste.[/quote]

Lahko bi te vsaj pohvalil, da knjige bereš pa to … 🙂

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Prihodnjič bo itak javkal, da se jaz zaletavam v njegove poste.[/quote]

Lahko bi te vsaj pohvalil, da knjige bereš pa to … :)[/quote]

Za kaj takega nisem pravega spola.

[sub][sub]Še dobro.[/sub][/sub]

A je tu gor sploh kakšna tema, kjer se ne pljuva po ženskah?

Ja. Take, kjer se pljuva po moških…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne bi rekla. Katerokoli temo odprem par monovcev zliva svoj gnev po ženskah. Le od kje toliko sovraštva do žensk in to od strani samskih moških.

One bi enakopravnost, samo začuda danes nisem videl ene same ženske? Da bi kidala, descov pa 300. One bi bile enakopravne, ko tulijo, naj desc kuha, lika in pomiva. Ko so na vrsti bolj fizicna dela, zenske odlovedo, ne zato, ker nebi zmogle, ampak ker se jim ne da!

Jaz pa nisem videla niti enega dedca, ki bi kidal. Videla sem pa sebe kako kidam. Le kje so vsi ti dedci, ki jih ti vidiš?
Meni noben dedec ne kida, noben mi ne lika, noben mi ne pomiva. Jaz pa tudi nobenmu to ne počnem.

Ti si samo želiš da bi kidala, ampak dejansko pa nisi nič skidala. Si pa zato videla druge, ki kidajo. Le kje so ti deci, ki bi tebi pomagali kidat ?
Teni noben dedec ne kida, noben ti ne lika, noben ti ne pomiva. Ti pa tudi nobenmu to ne počneš.

Vidim, da še vedno ne zmoreš brez mene.
Glej, meni dol visi kaj si ti misliš. Mene prav malo brigajo tvoji kompleksi. To je to.

Jaz pa nisem videla niti enega dedca, ki bi kidal. Videla sem pa sebe kako kidam. Le kje so vsi ti dedci, ki jih ti vidiš?
Meni noben dedec ne kida, noben mi ne lika, noben mi ne pomiva. Jaz pa tudi nobenmu to ne počnem.[/quote]

Vse povedano.

Meni noben dedec ne kida, noben mi ne lika, noben mi ne pomiva. Jaz pa tudi nobenmu to ne počnem.[/quote]

Vse povedano.[/quote]

Ja, lepo, da priznaš, da si se v prvem postu zlagal.

Vse povedano.[/quote]

Ja, lepo, da priznaš, da si se v prvem postu zlagal.[/quote]

Ne povedala si da sanjaš in si v imaginarnem ali paralelnem Svetu ti mogoče kidala, pa še takrat si se zadihala, to je vse………

Je pa treba povedat, da sem vido eno danes ki je kidala……….. ENO 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne, nisem povedala tega. To je proizvod tvoje domišljije, da si želiš, da bi jaz to povedala.
Ja, lepo, da si eno videl, ki je kidala. TUdi jaz, eno žensko, nobenega moškega.

Ne, nisem povedala tega. To je proizvod tvoje domišljije, da si želiš, da bi jaz to povedala.
Ja, lepo, da si eno videl, ki je kidala. TUdi jaz, eno žensko, nobenega moškega.[/quote]

Saj kaj več kot sebe nisi mogla videt, če pa živiš bogu za hrbtom……… če so okrog tebe 2 bajti, težko vidiš dosti ljudi ki kidajo 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mati samohranilke kidajo.

Ja, lepo, da si eno videl, ki je kidala. TUdi jaz, eno žensko, nobenega moškega.[/quote]

Saj kaj več kot sebe nisi mogla videt, če pa živiš bogu za hrbtom……… če so okrog tebe 2 bajti, težko vidiš dosti ljudi ki kidajo ;)[/quote]

Si ne znam predstavljat, da bi morala živeti v bloku. Grozljivka in preštevati kdo vse kida. Ubogi domen, ki je moral do 300 šteti. Nam neblokarjem k sreči tega ni treba.

Saj par let sem živela v bloku in k sreči mi ni potrebno več. Grozljivka to.

Grozljivo je kar ti zagledaš v ogledalu vsako jutro.

Verjamem, da te zelo zanima, zato se moraš vedno znova in znova vame spotikat. Kaj nimaš nobenih lepotic okrog sebe, da te jaz tako neznansko privlačim?

Ti monovci imajo mogoče samo dovolj pisanja raznih skel tu gor. In ko 100-ič prebereš, kako ena baba tu gor posplošuje, s epač začneš zafrkavat in se obnašat v skladu z njenimi stereotipi.

Noben forumaš tu ni forumašicam ničesar dolžan…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ti monovci imajo mogoče samo dovolj pisanja raznih skel tu gor. In ko 100-ič prebereš, kako ena baba tu gor posplošuje, s epač začneš zafrkavat in se obnašat v skladu z njenimi stereotipi.

Noben forumaš tu ni forumašicam ničesar dolžan…[/quote]
Da ena ženska, ki po pisanju deluje tako samozavestno, povzroča toliko težav nekaterim moškim, da se morajo zatekati k žalitvam, ker se počutijo ogrožene, pa se je potrebno upravičeno vprašati v kolikšni meri še sploh lahko govorimo o moških.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close