Ženske 45+, katere lepotne posege ste že imele?
Stara sem 52 in brez popravkov, razen tistih, ki jih lahko naredim sama.
Razmisljam o dveh popravkih, en je dvig prsi, a to cakam, da mine mena in da se stanje stabilizira, pa bom potem videla kaj in kako, ker ta poseg je kar bolec.
Drugi je odprava dioptrije na daljavo, jer me zdaj ocala za dalec motijo pri gledanju na blizu, a se nikakor ne spravim na informativni pregled in tudi tu razmisljam, da bi pocakala, da se dioptrija na blizu razvije.
Drugace se malo popravim z licenjem, ce res kam grem. Zaenkrat zadostuje.
nobene, 30.08.2025 ob 07:53
Stara sem 52 in brez popravkov, razen tistih, ki jih lahko naredim sama.
Razmisljam o dveh popravkih, en je dvig prsi, a to cakam, da mine mena in da se stanje stabilizira, pa bom potem videla kaj in kako, ker ta poseg je kar bolec.
Drugi je odprava dioptrije na daljavo, jer me zdaj ocala za dalec motijo pri gledanju na blizu, a se nikakor ne spravim na informativni pregled in tudi tu razmisljam, da bi pocakala, da se dioptrija na blizu razvije.
Drugace se malo popravim z licenjem, ce res kam grem. Zaenkrat zadostuje.
Za dioptrijo je meni oftalmologinja to odsvetovala, ker imam tudi – in zdaj dobivam počasi +. Rekla je da se mi bo z leti itak izravnala in zmanjšala dioptrija in to je res, se mi manjša imam pa -2 in -0.25, na blizu pa še vidim brez očal. Očala uporabljam vedno samo za vožnjo.
poleg tega je rekla, da ima ogromno ljudi po operaciji suhe oči in da je to zelo neprijetno.
Ravno včeraj sem pa gledala enega podkasterja ki je šel po nova očala (tujec) in je rekel, da je imel pred leti Lasik in da mu je na eno oko ostala dioptrija.
Poleg tega, pazi ker ti odstranijo lečo in jo nadomestijo z umetno, ne veš kako bo čez 10 ali 20 let s tisto lečo. Jaz se z očmi ne bi igrala. IMHO.
Sem 50+ in nisem imela nobenih popravkov in o ničemer ne razmišljam.
49let
Sem si želela dati povečati prsi, ker imam a košarico, dati filerje v obraz, malo privzdigniti veke, ….
Ampak.
Vesela, ker sem zdrava, ker sem po nesreči okrevala, ker sem odlično prenesla 5 operacij.
Srečna, ker lahko hodim, kolesarim, plavam, normalno živim, hodim v službo, skrbim za družino.
Niti pod razno si ne želim nobenega nenujnega posega. Nobene narkoze, vsadkov in podobnega.
Titanovi “šraufki” mi povsem zadostujejo.
Milfica852, 30.08.2025 ob 00:05
Posege ali popravke na obrazu, telesu?
Koliko ste odštele zanje? Ste zadovoljne?
Jaz razmišljam o korekciji dojk in labioplastiki, nimam pa poguma.
Prav lepotnih posegov nič le plastiko vulve, ki sem si jo dala zoožat. Sedanji partnerji so več kot zadovoljni in se je izkazalo, da je to bila ena mojih najboljših investicij.
Gilfa 59, 30.08.2025 ob 15:36
Prav lepotnih posegov nič le plastiko vulve, ki sem si jo dala zoožat. Sedanji partnerji so več kot zadovoljni in se je izkazalo, da je to bila ena mojih najboljših investicij.
Se strinjam. To je kot, da bi se vagina ponovno rodila. Jaz sem poseg opravila 2x in je top.
Forum je zaprt za komentiranje.