Ženske?
Star sem 48let, ze dolgo časa sem samski, nikakor mi ne uspe najti žensko, ki bi mi ustrezala, imam hišo, dobro službo, bavim se rekreativno s tekom, nisem zavaljen, zgledam ok, name se lepijo samo napačne ženske.Če je kje v Posavju kaksna resna me naj kontaktira.
No, za začetek še pojasni zakaj si toliko časa samski?
Praviš, da se lepijo samo napačne nate, povej kakšne si iskal, v kakšno si se zaljubil in zakaj ni šlo… Pa kaj je skupnega na vseh teh napačnih puncah, ki te prevzamejo.. Kako je s tvojo primarno družino/odnosi..
Ni provokacija, ne žaljenje.. Zanima me, dejansko.. Morda te kontaktiram nekoč..
Tole ni ravno primeren portal za iskanje, ampak mogoče pa vendarle. Samo, če želiš imeti kaj uspeha, da se ti bo katera javila, boš moral pa kaj več o sebi napisat. Pa tudi napisat kakšno žensko iščeš. Pa se mogoče vendarle katera javi.
Moraš upoštevat, da je cel kup spletnih portalov, kjer pa so pretežno moški, mogoče 15% žensk. In ženske so vajene, da odgovorijo tistim, ki jih res pritegnejo z opisom. Redkokatera se bo sama odločila in začela pisat nekomu. Bo moral res napisat kaj več o sebi.
Na spoznavnih portalih je cca 15% žensk. Tule gor pa ženske prevladujemo, ampak večina je verjetno v razmerju.
Tista, ki pa išče moškega pa bo šla raje na spoznavni portal in tam je naval moških. Ne bo tule iskala. Tam bo dobila ponudbe še pa še. Odgovori pač tistemu, ki ima izpolnjen profil, ki je v profilu kaj zanimivega napisal o sebi.
Lahko pa ostaneš optimist, da bo tu gor katera pisala :). Samo se bojim, da boš izjemno dolgo čakal :).
Pa odgovor moji predhodnici: meni je povsem jasno zakaj je že dalj časa samski. Če na tak način išče kot je tule zastavil, ni nič čudnega :).
Da tip pri teh letih, leta 2022, se vedno sanja/caka/upa/poskusa, da bi dobil “eno”, huh, to precej pove. Predvsem o njegovi naivnosti in ignoranci realnosti medspolnih odnosov leta 2022. Ampak, ker je s svojim razmisljanjem v oceh velike vecine javnosti sila normalen, se ima za sila normalnega. In ne zmore podvomiti o smiselnosti svojega pocetja.
Kaj bi bilo bolj smiselno mora sam ugotoviti, presoditi svojo situacijo. Ampak kar “poskusa” je cisto mimo.
Razumem, da ne želiš javno. Te ne bom več vprašala.. Lahko rečem, da se sama ne rabim truditi, tudi ne rabim na portalih iskat, ker se mi 10 let mlajši ponujajo v reali.. Torej 20 let mlajši od tebe. Nikoli se nisem odzvala na forumih, sedaj prvič in očitno zadnjič.
Si pa 9 let starejši in na tvoj odgovor – raje ne izgubljam časa. Sej bo pomlad, poletje, konc izolacij, karanten.. Je verjetno edini razlog, da sem na forum pristala.
Ne zgledam ok, kot praviš zase. Pravijo, da sem lepa. Vrednote še lepše. Lahko izbiram. Požvižgam se na hišo in službo, mam stanovanje v lj. Postavo mi zavidajo 20 letnice. Ne rabim moškega, da kaj postori, znam sama bolje.
Bo pa dec moral malo spoštovanja in truda pokazat. Že na prvo žogo. K si posavc sm si rekla ajdee..
Če pa želiš, da se kakšna javi – pa kar moraš napisati kaj več. Ne rabiš osebno, na splošno, kaj iščeš.. Mičken truda, pa morda nekoč zadaneš na loteriji. Pač nasvet.
Pa srečno, resno mislim. Če je moški res ok, mu privoščim..
posavje2022, 17.02.2022 ob 08:48
Star sem 48let, ze dolgo časa sem samski, nikakor mi ne uspe najti žensko, ki bi mi ustrezala, imam hišo, dobro službo, bavim se rekreativno s tekom, nisem zavaljen, zgledam ok, name se lepijo samo napačne ženske.Če je kje v Posavju kaksna resna me naj kontaktira.
Same napačne ženske. Kaj bi to bilo?
Pa iz Posavja mora bit?
Kaj pa obala, bi tvoja hiša lahko samevala čez vikend?
Praviš, da si že dalj časa samski, iščeš pa tako, da na monu objaviš, da iščeš žensko in da naj se ti javi. Hm, o sebi pa skoraj nič. Ja, seveda, ženske komaj čakajo, da pišejo moškemu, ki se niti malo ne potrudi, da bi pritegnil žensko.
Boš pa moral kaj več truda vložiti. Grem stavit, da na tak način ne boš imel uspeha.
Pa itak te ne zanima kaj ti svetujemo samske ženske :).
Anonimno 5151, 17.02.2022 ob 20:57
Razumem, da ne želiš javno. Te ne bom več vprašala.. Lahko rečem, da se sama ne rabim truditi, tudi ne rabim na portalih iskat, ker se mi 10 let mlajši ponujajo v reali.. Torej 20 let mlajši od tebe. Nikoli se nisem odzvala na forumih, sedaj prvič in očitno zadnjič.
Si pa 9 let starejši in na tvoj odgovor – raje ne izgubljam časa. Sej bo pomlad, poletje, konc izolacij, karanten.. Je verjetno edini razlog, da sem na forum pristala.
Ne zgledam ok, kot praviš zase. Pravijo, da sem lepa. Vrednote še lepše. Lahko izbiram. Požvižgam se na hišo in službo, mam stanovanje v lj. Postavo mi zavidajo 20 letnice. Ne rabim moškega, da kaj postori, znam sama bolje.
Bo pa dec moral malo spoštovanja in truda pokazat. Že na prvo žogo. K si posavc sm si rekla ajdee..
Če pa želiš, da se kakšna javi – pa kar moraš napisati kaj več. Ne rabiš osebno, na splošno, kaj iščeš.. Mičken truda, pa morda nekoč zadaneš na loteriji. Pač nasvet.
Pa srečno, resno mislim. Če je moški res ok, mu privoščim..
To ti je realnost danasnjih medspolnih odnosov, avtor, naivnez, kaj ti se ni jasno? Potrebujes navodila kje se izobraziti?
Se nisi spoznal, da zivimo v casu brezmejne zenske prepotentnosti? Pa preberi si kaj je ta napisala! Kaj vec se potrebujes? Stare suhe slive se imajo za zvezde, ker jih 10 in 20 let mlajsi potrebnezi se vedno zelijo pofukati, lol. No, pred tednom dni je 32 letni prijatelj pofukal eno tako 47 letno tetko. Se par dni mu je slo na kozlanje. Ampak ona tega ne ve. Se naprej je prepricana, da je vroca roba, ki ji 20 letnice ne pridejo do kolen, lol. Pac, sprijazni se. Zenske so postale delusional, ker jim druzba na vsakem koraku ze celo zivljenje piha na duso in pumpa absurdno napihnjen ego.
Sicer pa… za kaj ti bo ta “resna” zenska? No, za kaj? Za sex? A za sex rabis “resno”, karkoli ze “resno” pomeni? Od kdaj so zenske, ki se ti bodo prodajale kot “resne”, garancija za seks uzitke? Taksne je ena sama gola preracunljivost. Na seks praviloma gledajo vse prej kot iz pespektive uzitka. Pa kaj si ti pocel zadnjih 30 let, da se niti tega ne zavedas?
Torej, za kaj drugega bi kot abrahamovec zensko? Za sobivanje? To zanima le taksne, ki so v kaksni krizi in se lahko s tabo okoristijo. Na tvojo skodo seveda, decko, ce te dinamike se ne razumes. Druge pa bodo tvoje zivljenjse dosezke poteptale kod, da si navaden nicvreden crv, pa ceprav imajo manj od tebe. Pa se tisto so po vecini podedovale ali dobile z locitvijo od kaksnega bivsega. Potrebujes nazorni primer? Se enkrat si preberi kaj ti je napisala.
Nehaj ze enkrat sanjariti o “resni”! In sprevidi, da so zenske postale kratkorocna potrosna roba. In kot take so vsaj obcasno se vedno primerne za sex, druzenje, ipd. Pac, zuivata dokler traje in to je to. Seveda, ce imas toliko v glavi, da zmores ziveti tako kot tebi pase. Ne pa, da postanes podrejena servilna picka eni, ki te ima za to, da jo zabavas, prevazas okoli tam kjer njej pase in ji na svojo skodo v imenu “ljubezni” dvigujes zivljenski standard.
suhe slive ne iščejo, 17.02.2022 ob 22:03
Ha,ha, avtor išče. Samo hudič je, da suhe slive pa ne iščejo. Lako se repenčite kakor hočete, ampak še naprej bo avtor jamral, da je samski, da nobene ženske ne najde. In suhe slive mu še kar ne bodo pisale. Pa sveže slive tudi ne. Zakaj le?
Saj ravno to je point. Konec je neke “tradicionalne” dinamike v medspolnih odnosih. Vedno so in bodo izjeme. Ampak “tradicionalnost”, resna zveza, zanima le se naivneze, nesposobne samostojnega izobrazevanja in prilagajanja na realnost danasnjega sveta in razne neprakticne ideologe, ki jih je povozil cas.
Danasnje zenske imajo 80% moske populacije za grde in zgolj par odstotkov vidijo kot atraktivne. In, ker zivimo v casu spolne svobode, se dovolj potrebne “samske” zenske z uzitkom fukajo le s silno manjsino tipov, ki so zenskam tako ali drugace dejansko privlacni in ga pac radi namakajo. Ostale pa vodijo za nos. Sem pa tja dobijo kaksne ostanke. In to je to. Ko/Ce zenska postane dovolj desperate, da bi si ustvarila druzino, da ji tip kako “pomaga”, resi “bivalni problem”, itd pa pac vzame “primernega”, ki ga je pred letom ali dvema sicer opisala z besedami kot so “nikakav”, odvraten, neprivlacen, itd.
To je REALNOST, ki jo velika vecina ne zeli videti.
Hja, se boste pač morali privaditi, da je ženska komot samska. Pa večina žensk se ne obrega v videz moških. Tako, da trditi, da imajo ženske moške za grde, je čisto mimo. To kaže, da ne poznaš žensk. Ženske nismo kot moški, nam je marsikaj drugega bistveno bolj pomembno kot videz.
Predvsem pa: zakaj bi ženska iskala moškega? Recimo ena samska 45 letnica?
Veš, samski stan je sicer draga reč, ampak to pomeni, da delaš, kar hočeš, prideš domov ko ti paše, kuhaš, kar želiš, čistiš, če se ti zdi, imaš hobije kot ti pašejo, na dopust greš kamor želiš…. bi v to pasal kak dedec? Težka.
ZA ANONIMNO 5962 (ker citati ne delajo), avtor, ti pa sam izlušči bistveno in dobronamerno..
Nisem ga želela užaliti. Nikakor ne. Mogoče poudariti, da ženske večinoma delajo selekcijo že na prvem koraku. Se hitro opazi a res išče resno. Sama sem vse napisala z namenom, da je jasno, da me ne zanima iz materialnega vidika, kar veliko pove o neki ženski. Sem pa napisala zelo jasno, da se vsak tip – lahko malce potrudi, če želi feedback. Sploh, če napiše, da išče eno resno. Ker tudi obstajajo. Če želi imeti kaj od tega”povpraševanja” – mogoče se mu pa nasmehne sreča.. tko je..
Tole o suhi slivi – ne vem no, a tipu pozneje pa jajca ne visijo že do kolen počas?? Pa trebuh čez tiča? Ne vsakemu no. Tak k vsaki babi ne visijo do popka. Pa tudi če ji/mu. Tudi marsikateremu se že po 35 ne dvigne in ima težave. Baba pa brez težav drži tempo 20 let mlajšega. Verjetno si med njimi ravno ti. Pa eni mladi moški se ne ponujajo za seks, vidijo veliko drugega, kot suho slivo – morda malo zrelosti, spoštovanja, k majo današnjih frajlic poln k.. Sploh v današnjem času, ko iščejo sponzorja. Ja za sex pa tudi jaz, kot mi praviš suha sliva ne rabim fehtat. Pa sem še daleč od 50 let. Še nikoli nisem in ne bom.
Pa ja, v razmislek sm mu dala, kaj naj napiše, ne tebi – imaš očitno veliko problemov. Sploh, da žališ – da mi je take k si ti videt v živo – bi verjetno počla od smeha, zakompleksan, sovražno nastrojen do žensk itd.. Le zakaj?? Khm.. Vsaka ženska ve zakaj. Veliko, veliko zagrenjenosti..
Avtorju sem želela povedati, da se za boljši odziv napiše kaj več. Kot so druge zelo lepo napisale – fuk fehtarjev je povsod ogromno. Ženske lahko izbirajo. In ja, sorry, veliko dobrih moških najebe zarad njih. Prav tako veliko dobrih žensk najebe zaradi ostalih “materialistk”, ki pričakujejo, da se jih vozika naokoli in plačuje vse. Pa vidijo sam keš, keš, keš.
Dej si ga mal na roke vrži – sej veš, se sproščajo hormoni sreče.. mogoče se zutraj celo malce nasmehneš (seveda ne, ko se pogledaš v ogledalo), k ga ena rokca končno malo dvigne pokonc, poboža – pa čeprav ne ženska..
UUU, sedaj me boš pa napadal in žalil k sm ti na živc stopla. Kar daj, sem zaključila s to debato. Sm suha sliva, materialistka, čaki.. Pa sej mi boš napisal svoje ljubezensko pismo sedaj, ane. Se boš fajn počutil, pa ventile spucal na neznanki, k doma pa moraš biti tiho.. copata boga.. pa ti baba fukat ne da k ga težko najde in obupa še preden ga dvigne.. al se pa sam goni naokol tebe ma pa za keš.. To si dejansko sporočil – vsaka normalna te prebere v hipu.
Tebi avtor – so resne kje naokol, ne išči preveč- vse pride takrat, ko najmanj iščeš in srečno.. Pa ne poslušaj takih idiotov, te bo še v depresijo in popoln obup spravil. So debili, so debilne.. so normalni, so normalne.. Vedno so bili in bodo..
suhe slive ne iščejo, 17.02.2022 ob 22:37
Hja, se boste pač morali privaditi, da je ženska komot samska. Pa večina žensk se ne obrega v videz moških. Tako, da trditi, da imajo ženske moške za grde, je čisto mimo. To kaže, da ne poznaš žensk. Ženske nismo kot moški, nam je marsikaj drugega bistveno bolj pomembno kot videz.
Predvsem pa: zakaj bi ženska iskala moškega? Recimo ena samska 45 letnica?
Veš, samski stan je sicer draga reč, ampak to pomeni, da delaš, kar hočeš, prideš domov ko ti paše, kuhaš, kar želiš, čistiš, če se ti zdi, imaš hobije kot ti pašejo, na dopust greš kamor želiš…. bi v to pasal kak dedec? Težka.
Glej, nepomembno mi je kaj verjame ta ali ona oseba, ker poznam objektivno realnost. Namrec, zivimo v casu rudarjenja podatkov, ki realnost razkrijejo bolje kot vsaka statisticna analiza ali subjektivne ocene ljudi, ki na svet gledajo iz svojo ozke perspektive, pa se to popolnoma izkrivljeno zaradi vsezivljenske ideoloske indoktrinacije.
In, ker ze tako vstrajno sebe postavljas na pedestal osebe, ki moskega ne rabi, ti lahko povem tudi iz moje perspektive, da zame zenske tvojih let kot da ne obstajate, pa ceprav sem malenkost starejsi od tebe. Zakaj?
Zato, ker ste nekonkurencne kar se tice seksa. Ne le zaradi postaranih teles. Zivljenje vas je zjebalo. Prevec ste dales skozi. Ste brez tiste seksualne energije, zelje. pac, posusene slive, fizicno in drugace. Bog ali kdo ze vas ni naredil, da bi pri 45 bile seks masine, ce me stekas. Torej, kdor si lahko dobi boljso za seks, si jo seveda tudi bo.
Nekonkurencne ste tudi kar se tice resne zveze. Kaj si naj moski z vami zacne? Deli stroske? Namrec, zdravih otrok tako prakticno ne morete imeti. In, glavno, od zivljenja ste ze utrujene, vse skupaj je navadna preracunljivost. Kar se jasno vidi tudi iz tvojih replik, ce kaj pa mi moski lahko da. Pa ne le to. To so ze leta ko ste bolehne levo, desno. Zamorjene z vsakdanjimi tezavami, preteklimi izkusnjami, ni da ni. Seks z vami je bolj kot ne natepavanje posusenega kruha. Pac, za reveze.
Uporabne ste zgolj, ce ste dovolj sposobne, da lahko na kaksnem podrocju priskocite v pomoc. Se pravi, prav pridete kot morebitna prijateljica. Jaz vas imam, no, nekoliko mlajse so, za to, da grem v nedeljo skupaj na kaksno trznico. Ali, da potegnejo zveze in poznanstva za kaksno strotev, ki jo potrebujem. Da mi na podrocju njihove stroke, ce mi je tuje, kaksno rec svetujejo. Ampak za vse to je spol osebe nepomemben.
Kot seksualna bitja pa ste svoje odsluzile. Da pa imam eno taksno 24/7 poleg sebe, v postelji, boze mili… kar smilijo se mi vrstniki, ki drugega ne poznajo. Ampak dokler naivni nedojebanci na vas se vedno onanirajo, well, good for you.
Anonimno 7979, 17.02.2022 ob 23:32
ZA ANONIMNO 5962 (ker citati ne delajo), avtor, ti pa sam izlušči bistveno in dobronamerno..
Nisem ga želela užaliti. Nikakor ne. Mogoče poudariti, da ženske večinoma delajo selekcijo že na prvem koraku. Se hitro opazi a res išče resno. Sama sem vse napisala z namenom, da je jasno, da me ne zanima iz materialnega vidika, kar veliko pove o neki ženski. Sem pa napisala zelo jasno, da se vsak tip – lahko malce potrudi, če želi feedback. Sploh, če napiše, da išče eno resno. Ker tudi obstajajo. Če želi imeti kaj od tega”povpraševanja” – mogoče se mu pa nasmehne sreča.. tko je..
Tole o suhi slivi – ne vem no, a tipu pozneje pa jajca ne visijo že do kolen počas?? Pa trebuh čez tiča? Ne vsakemu no. Tak k vsaki babi ne visijo do popka. Pa tudi če ji/mu. Tudi marsikateremu se že po 35 ne dvigne in ima težave. Baba pa brez težav drži tempo 20 let mlajšega. Verjetno si med njimi ravno ti. Pa eni mladi moški se ne ponujajo za seks, vidijo veliko drugega, kot suho slivo – morda malo zrelosti, spoštovanja, k majo današnjih frajlic poln k.. Sploh v današnjem času, ko iščejo sponzorja. Ja za sex pa tudi jaz, kot mi praviš suha sliva ne rabim fehtat. Pa sem še daleč od 50 let. Še nikoli nisem in ne bom.
Pa ja, v razmislek sm mu dala, kaj naj napiše, ne tebi – imaš očitno veliko problemov. Sploh, da žališ – da mi je take k si ti videt v živo – bi verjetno počla od smeha, zakompleksan, sovražno nastrojen do žensk itd.. Le zakaj?? Khm.. Vsaka ženska ve zakaj. Veliko, veliko zagrenjenosti..
Avtorju sem želela povedati, da se za boljši odziv napiše kaj več. Kot so druge zelo lepo napisale – fuk fehtarjev je povsod ogromno. Ženske lahko izbirajo. In ja, sorry, veliko dobrih moških najebe zarad njih. Prav tako veliko dobrih žensk najebe zaradi ostalih “materialistk”, ki pričakujejo, da se jih vozika naokoli in plačuje vse. Pa vidijo sam keš, keš, keš.
Dej si ga mal na roke vrži – sej veš, se sproščajo hormoni sreče.. mogoče se zutraj celo malce nasmehneš (seveda ne, ko se pogledaš v ogledalo), k ga ena rokca končno malo dvigne pokonc, poboža – pa čeprav ne ženska..
UUU, sedaj me boš pa napadal in žalil k sm ti na živc stopla. Kar daj, sem zaključila s to debato. Sm suha sliva, materialistka, čaki.. Pa sej mi boš napisal svoje ljubezensko pismo sedaj, ane. Se boš fajn počutil, pa ventile spucal na neznanki, k doma pa moraš biti tiho.. copata boga.. pa ti baba fukat ne da k ga težko najde in obupa še preden ga dvigne.. al se pa sam goni naokol tebe ma pa za keš.. To si dejansko sporočil – vsaka normalna te prebere v hipu.
Tebi avtor – so resne kje naokol, ne išči preveč- vse pride takrat, ko najmanj iščeš in srečno.. Pa ne poslušaj takih idiotov, te bo še v depresijo in popoln obup spravil. So debili, so debilne.. so normalni, so normalne.. Vedno so bili in bodo..
Ti pac prodajas klasiko. Emocionalni napad na sicer neemocijanolno repliko. Namrec, moskega, ki danasnjih zensk, sploh suhih sliv, in resne zveze ne povelicuje, si sploh ne mores predstavljati drugace kot vse naslabse, nobena mu ne da, lol.
Ti lahko sicer dobronamerno avtorju svetujes to kar res verjames, da bi mu pomagalo. In jaz ti verjamem, da je to dejansko bil tvoj namen. Ceprav si se pri tem postavila na pedestal, ces, klinc pa to kar imas, bla bla, meni zato se nisi zanimiv, bla bla, napisi svoj CV, pripni 20 prilog in naj se narod zacne spakovati, lol.
Tako kot vecina, tudi mpske populacije, ne dojames absurdnosti tega pocetja. Zenske ste same poskrbele za to, da ste neuporabne za karkoli resnega. To je tisto kar avtor in mnogi moski sele morajo dojeti. Ampak tako pac je. Jaz obicajno vidim dosti prej kot vecina. Pred 10 leti se mi je slednja vecina se smejala, me imela za bedaka. Danes je tega ze precej manj. Moski, ki jim postaja jasno kar je bilo meni ze pred 1o+ leti je vse vec in vec. Tudi zensk. Ampak vecina vas je in vas se bo dolgo casa za luno.
no.. ali pa po napisanemu – samski, zatežen, izkoriščevalen, sovražen do žensk. Okoli 50. Le zakaj?
Visoko izobražen, vsaj trudiš se tako delovati. Torej pomanjkanje sexa od nekdaj. Žensko rabiš za zveze, storitve izkoriščanje. Za na tržnico pa rabiš nasvet.. a lahko počim od smeha..
Ti nimaš ženske pri teh letih, ker je ne moreš zadovoljiti. Na nobenem nivoju. Ne zato, ker je ne želiš ob sebi. Ker nobena pri takem hlodu, zatežencu, bitju brez življenske energije ne bi zdržala in ležala. Pa verjetno te je veliko žensk ponižalo do konca.
Ampak problem je seveda v ženski energiji, da ne premore tvojega tempa?? Ženska pri TVOJIH letih lahko večkrat na dan. Če je fit lahko skače po tebi in te polomi – večkrat na dan. Ti? Se še dvigne kaj? Govorimo o n-krat na dan, teden, mesec ali leto? Suša in zagrenjenost se potencirata z leti. Težave s prostato tudi. Viagro tudi ne moreš papcat non stop. Pa ne reci, da ti ne povohaš svoji starosti primerne – one te zavohajo že na daleč. Dojenčka s tako starim/staro? 50 let? Ja, bolezni.. pa še čez 1 leto te lahko infarkt rukne in je samohranilka, če ima veliko srečo.. Ali ima pa invalida zravn dojenčka.. Zato si skrajno nezanimiv.
Ženska pri tvojih letih je običajno izžeta, ker ima na grbi takega cepca 30 let – pa se ji ne da več. Morda alkoholika, odvisnika, pa čaka, da ga pobere. Pametna popoka že prej. Maminega sinčka, ki se je ves svet vrtel okoli njega – potem pa mamice ni več. Ali pa pobegneš, ko rabiš skrbeti zanjo pri 70, 80. Zraven otrok ima še enega nesposobneža, ki pričakuje, da bo noge dala narazen vsak večer. Kuhala, prala, skrbela za velikega otroka. Ko se zvališ v posteljo, porabi pol ure, da ga dvigne, pol ure, da ga not spraviš, pa izpljuneš v sekundi. Pol pa ti o ženski energiji nabijaš. Ko je samska ali v normalni zvezi – pa bo vedno za sex. Zakaj pa misliš, da mladi, poročeni/vezani iščejo ženske pri 40, 50 letih? Da bo imel dojenčka? A ti to resno?? Nekateri pri 40 še verjamem, dandanes ni to nič takega. Tudi življenjska doba se podaljšuje. Verjetno za druženje, obilico sexa, manj kompliciranja. Ne rabi denar, ne rabi teženja. Je stara 50 let. Partnerja, družino večinoma že imajo/so imele. Hišo, stanovanje, avto.. Otroci niso več dojenčki, dela in skrbi zanje ni več veliko – imajo obilo časa za užitek, pravo partnerstvo.
Nekateri otrok ne želijo/ne morejo imeti. Njihova osebna odločitev ali kar jim je dano.
Je pa res, da se podobni najdejo in take privlačijo – torej tebi popolnoma presušene slive, izžete, brez energije. Kake energične, spolno aktivne, fit pa nikakor ne pridejo mimo, pa te tudi pogledale ne bodo.
Tebe naj potem kakšna mlada/stara sliva pogleda? K te motijo gubice, izsušenost na enako stari ženski, kot si ti?? Moraš pa imeti napeto ritko, trebušček za svojih (okoli) 50 let, veliko lepotnih posegov in nizko samozavest. Verjetno majhnega, mlahavega – da še po forumu ne moreš konkretno udariti z njem.. kaj šele po pravi ženski, 10 let mlajši ali enako stari kot ti..
Pa daj, udarjaj intelektualno – mal užgi po ekrančku s svojim prijateljčkom, a ga dosežeta? Al se je izgubil v dlani. Po dolgem času.. da ne zgnije in odpade od neuporabe revček.
aja.. ups.. roka je tvoja najboljša prijateljica, še kar, pri teh letih. Verjetno si že izpraznil rezervne baterije s samozadovoljevanjem.. teci v trgovino po nove, veliko zaloge, pa le glej, da na kako posušeno mlado/staro slivo ne naletiš.. te bo spet zabila in ignorirala, nos dvignila, k te bo zavohala na daleč..
Se bo vsaj kdo nasmejal..
Anonimno 7979, 18.02.2022 ob 01:52
no.. ali pa po napisanemu – samski, zatežen, izkoriščevalen, sovražen do žensk. Okoli 50. Le zakaj?
Visoko izobražen, vsaj trudiš se tako delovati. Torej pomanjkanje sexa od nekdaj. Žensko rabiš za zveze, storitve izkoriščanje. Za na tržnico pa rabiš nasvet.. a lahko počim od smeha..
Ti nimaš ženske pri teh letih, ker je ne moreš zadovoljiti. Na nobenem nivoju. Ne zato, ker je ne želiš ob sebi. Ker nobena pri takem hlodu, zatežencu, bitju brez življenske energije ne bi zdržala in ležala. Pa verjetno te je veliko žensk ponižalo do konca.
Ampak problem je seveda v ženski energiji, da ne premore tvojega tempa?? Ženska pri TVOJIH letih lahko večkrat na dan. Če je fit lahko skače po tebi in te polomi – večkrat na dan. Ti? Se še dvigne kaj? Govorimo o n-krat na dan, teden, mesec ali leto? Suša in zagrenjenost se potencirata z leti. Težave s prostato tudi. Viagro tudi ne moreš papcat non stop. Pa ne reci, da ti ne povohaš svoji starosti primerne – one te zavohajo že na daleč. Dojenčka s tako starim/staro? 50 let? Ja, bolezni.. pa še čez 1 leto te lahko infarkt rukne in je samohranilka, če ima veliko srečo.. Ali ima pa invalida zravn dojenčka.. Zato si skrajno nezanimiv.
Ženska pri tvojih letih je običajno izžeta, ker ima na grbi takega cepca 30 let – pa se ji ne da več. Morda alkoholika, odvisnika, pa čaka, da ga pobere. Pametna popoka že prej. Maminega sinčka, ki se je ves svet vrtel okoli njega – potem pa mamice ni več. Ali pa pobegneš, ko rabiš skrbeti zanjo pri 70, 80. Zraven otrok ima še enega nesposobneža, ki pričakuje, da bo noge dala narazen vsak večer. Kuhala, prala, skrbela za velikega otroka. Ko se zvališ v posteljo, porabi pol ure, da ga dvigne, pol ure, da ga not spraviš, pa izpljuneš v sekundi. Pol pa ti o ženski energiji nabijaš. Ko je samska ali v normalni zvezi – pa bo vedno za sex. Zakaj pa misliš, da mladi, poročeni/vezani iščejo ženske pri 40, 50 letih? Da bo imel dojenčka? A ti to resno?? Nekateri pri 40 še verjamem, dandanes ni to nič takega. Tudi življenjska doba se podaljšuje. Verjetno za druženje, obilico sexa, manj kompliciranja. Ne rabi denar, ne rabi teženja. Je stara 50 let. Partnerja, družino večinoma že imajo/so imele. Hišo, stanovanje, avto.. Otroci niso več dojenčki, dela in skrbi zanje ni več veliko – imajo obilo časa za užitek, pravo partnerstvo.
Nekateri otrok ne želijo/ne morejo imeti. Njihova osebna odločitev ali kar jim je dano.
Je pa res, da se podobni najdejo in take privlačijo – torej tebi popolnoma presušene slive, izžete, brez energije. Kake energične, spolno aktivne, fit pa nikakor ne pridejo mimo, pa te tudi pogledale ne bodo.
Tebe naj potem kakšna mlada/stara sliva pogleda? K te motijo gubice, izsušenost na enako stari ženski, kot si ti?? Moraš pa imeti napeto ritko, trebušček za svojih (okoli) 50 let, veliko lepotnih posegov in nizko samozavest. Verjetno majhnega, mlahavega – da še po forumu ne moreš konkretno udariti z njem.. kaj šele po pravi ženski, 10 let mlajši ali enako stari kot ti..
Pa daj, udarjaj intelektualno – mal užgi po ekrančku s svojim prijateljčkom, a ga dosežeta? Al se je izgubil v dlani. Po dolgem času.. da ne zgnije in odpade od neuporabe revček.
aja.. ups.. roka je tvoja najboljša prijateljica, še kar, pri teh letih. Verjetno si že izpraznil rezervne baterije s samozadovoljevanjem.. teci v trgovino po nove, veliko zaloge, pa le glej, da na kako posušeno mlado/staro slivo ne naletiš.. te bo spet zabila in ignorirala, nos dvignila, k te bo zavohala na daleč..
Se bo vsaj kdo nasmejal..
Tako pa je to, ko suho slivo zadenes v zilo, ker ji argumentiras, da je nekaj vredna le v oceh nedojebanih naivnezev, lol.
In dobimo emocionalni izliv, hahaha.
Najprej “zgradi” slamnatega moza, svojo domisljijsko predstavo mene. Potem pa tolce in tolce kot, da ne bi slo zgolj za konstrukt v njeni glavi. Ne gre drugace kot emocionalni ad-hominem napad na osebo, a ne? Kako tipicno za zenske in pozenscene picke od tipov, lol.
Na mojo sreco pa si v delu kjer opisujes kaj vse je abrahamovka v zivljenju ze dala skozi zgolj potrdila moje argumente zakaj ste suhe “_izzete_” slive neuporabne tako za seks kot resno zvezo. Ker ste nekonkurencne svojim hceram, ljubica, nekonkurencne ste jim. Tistim vasim vrstnikom, ki vase hcere dejansko fukamo, pa lahko kvecjemu ponudite, da nas peljete na nedeljsko trznico po sadje in zelenjavo, lol.
Ampak, ker s taksnim sporocilom ne more noben na vas racun nic zasluziti, se vas iz vseh topov bombardira z obratnimi sporocili. In molze in molze, lol.
Zaman se trudiš anonimna, ta misli, da je nadčlovek, stari forumski klovn. Melje eno in isto po skripti že več let, ne vidi ne suhe ne mlade slive. Si precej zadela v tarčo. Vse, kar si želi in kar lahko za trenutek do streznitve zdrži s takim je eno naivno žensko bitje brez osebnosti, karakterja in ki jo z lahkoto manipuliraš. Zato piše o mlajših, neizkušenih, ker mu edino takšne lahko še nasedejo. Stare slive ga preberejo v minuti in izvisi, zato je zagrenjen. On hoče, da ga gledajo kot junaka, boga, ni pa vreden počenega groša. Huda motnja, a žal ni pomoči, ne trudi se zaman.
Forum je zaprt za komentiranje.