Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženskam nisem privlačen, ker

Ženskam nisem privlačen, ker

… nisem baraba.

Ugotovljeno in potrjeno skozi leta izkušenj.

Kakšna pripomni, da obstajajo tudi take, ki so jim všeč dobri fantje.

Ampak ve govorite eno, delate pa drugo.

Kako boš taki osebi potem zaupal?

Mogoče pa nisi tako “dober” kot si domišljaš.

Kako naj ti kdo zaupa, če pa že v opisu lažeš ?

Do figure…

Si vis pacem, para bellum.

A ti res nimaš drugega dela v življenju?

OMG ene in iste dosadne 100x že prežvečene teme!

Problem ste bolj eni in isti dosadni uporabniki, ki visite na forumih 24/7.

Bom počakal, če bo slučajno kak normalen odgovor.

[/quote]

Tipson, na vsak komentar odgovarjaš in komaj čakaš da nekdo odpiše, pol so pa drugi luzerji vi visijo tu gor. Ne, dragi fantič, luzerček si ti

[/quote]

https://www.youtube.com/watch?v=hp5vUriFMq8

Dokler dobričine ljubite, vam ji barabe guzijo.

Nikjer nisem napisal, da ste luzerji, si se kar sam spustil na tak primitiven nivo.

Seveda to še vedno lahko postaneš, ampak ali si res želiš take ženske? Ti “normalne” niso dovolj? Iščeš eno, ki bo nekaj posebnega, kajne? Superžensko.

Ti bom povedala zgodbo mojega prijatelja izpred xy let, ki sva si bila všeč. Takrat je bil zagledan v eno tako superžensko iz “visokih krogov”, lepa, postavna, pametna, bogata, vse je imela. Tudi njej je bil on všeč, ker je bil “bad boy” a starši niso marali, da se je družila z njim. Ves čas me je nezavedno primerjal z njo. To sem opazila in sem se, da bi zaščitila sebe, umaknila.

Ne dolgo nazaj sva se po res dolgem času srečala in beseda je vlekla besedo, odprla tudi temo zakaj je še vedno samski pri teh letih. Takrat se mi je izpovedal in povedal o tej ženski, da je danes poročena z enim iz njenega “kroga” in nesrečna v zakonu, on pa jo še čaka. V tem času je imel nekaj občasnih punc, a z nobeno še ni imel spolnega odnosa. Pravi, da ima težave z erekcijo, verjetno zaradi samozadovoljevanja, zato se ne počuti več moški in je ta strah, da ne bi zmogel iz dneva v dan samo rasel. Tako je ( po njegovih besedah) pri 28ih še vedno devičnik. Pustil je tudi zelo dobro službo (vem, da je včasih kadil travo, mogoče so ga dobili in mu dali odpoved) in danes životari. Pa tako lep, šolan in pameten dečko. Ostal je bad boy, medtem pa je njegovo drago drugi poročil. True story.

Nauk zgodbe…mislim, da ko boš na pravo naletel, vama ne bo padlo na pamet razmišljati o tem, bo kemija naredila svoje in ne bo časa za neumnosti 🙂 Prepusti se. Bo že prišla.

Realnost je taka da ženske majo lepši odnos do moških ki so jim bolj privlačni. Ti misliš, da ženske privlačijo barabe, ampak v resnici jih ne privlač dejstvo da so barabe, amapak pač ponavadi ravno taki v očeh (po zunanjosti) izgledajo privlačno.

Noben noče met barabo. Ne moški, ne ženske.
Če te nobena ne mara, verjetno nisi nobeni vsec. Nima pa to nobene veze s tem a si baraba ali ne.

Je pa se neki res. Ce se do zenske ze v zacetku obnasas kot nek “obozevalec”, jo skos hvalis ipd, bo tut mela tak odnos do tebe kot jih majo zvezdniki do obozevalcev. Mal nasmeska pa čao.

OMB kok gredo men te “karma” zgodbice na bruhanje…

Saj ne da je tukaj dost egotripa, ker pisec to izkušnjo še toliko bolj strastno doživlja, ampak ok… we get the point, folk se mora primerjat čeprav ne mara da je primerjan z drugimi.

Tale tvoj kolega ni noben bad boy, ampak tipičen beta. Kako to vem? Takes one to know one. 😉

Tudi tadobri so lahko vizualno privlačni. V resnici ženske privlači vznemirjenje in nepredvidljivost, kar je naravna značilnost bad boyev. Pa ponavadi so še bolj samozavestni. Mi smo pa dolgočasni kmetavzi.

Tazadnji odstavek pa drži, ja. Sem tudi sam imel opravka z eno tako princesko.

Tis fukjen.

OMB kok gredo men te “karma” zgodbice na bruhanje…

Saj ne da je tukaj dost egotripa, ker pisec to izkušnjo še toliko bolj strastno doživlja, ampak ok… we get the point, folk se mora primerjat čeprav ne mara da je primerjan z drugimi.
[/quote]

To so zgidbe, ki jih piše življenje. Če je tebi prav ali ne. Karma gor al dol, ni bil moj ppont v karmi, ampak v tem da si je sam izbral pot, na kateri vztraja. Včasih tisto kar želimo, ni nujno tisto kar dejansko potrebujemo, kar bi nas osrečilo. Zato se je treba prepustiti življenju, naj prinese kar nam je namenjeno.

To so zgidbe, ki jih piše življenje. Če je tebi prav ali ne. Karma gor al dol, ni bil moj ppont v karmi, ampak v tem da si je sam izbral pot, na kateri vztraja. Včasih tisto kar želimo, ni nujno tisto kar dejansko potrebujemo, kar bi nas osrečilo. Zato se je treba prepustiti življenju, naj prinese kar nam je namenjeno.
[/quote]

Ne, to so zgodbe, ki jih pišete ljudje sami. Sami SPREJEMATE ODLOČITVE, sami ZAJEBETE in sami ODGOVARJATE.

DETERMINIZEM dame in gospodje !!!

Koncept usode je za neodgovorne ljudi, ki si mečejo šodr v oči… pa bem ti jarca a vam še peskalnik posodm ?

Tale tvoj kolega ni noben bad boy, ampak tipičen beta. Kako to vem? Takes one to know one. 😉
[/quote]
Kakorkoli. Upam, da si dojel moje sporočilo. Prepusti se toku življenja. Različne ženske imajo rade različne tipe moških. Včasih celo vzamejo koga, ki ni nujno tisto kar so iskale, pa so srečne s točno takšnim… bo prišla kakšna mimo, ki bo iskala TEBE

Lej, ti bom js povedu kokr kolegu. Punce/ženske pridejo in grejo, če je prava al ne ne morš vedet, tud ne moreš vedet, kdaj pridejo, lahku prej al pa kasnej in s kako se prec poštekaš, s kako pa mal kasnej, sm ni blema.

Glavnu je, da maš sebe rd, da se cenš, znaš uživat in si to kr si, da se ne pretvarjaš neki za bv, k take k fejkajo itak vsak prec prebere in pol izpadeš k en papak, k mora “fake it till u make it” pac prov bedno, k maske enx padejo, ne mors fejkat do groba pa tud to bi te cist custveno izpilo.

Deli na seb (izobrazevanje, sportanje, urejenost, dobra služba) in bodo ženske same k teb hodle, samo samozavest pa nedostopnost, vsak ma rd tist, cesar ne.more dobit, psiha 101, srečno brt moj 😉

Če take stvari pišeš, pol vprašanje če si tak kot si tukaj napisal, zaupala ti bo ko ji boš to pokazal, s pisanjem ne boš daleč prišel 🙂

No, par posrečenih postov se je pa vseeno nabralo. Najlepša hvala, se bom potrudil in poročal o napredku. 🙂

Ne, to so zgodbe, ki jih pišete ljudje sami. Sami SPREJEMATE ODLOČITVE, sami ZAJEBETE in sami ODGOVARJATE.

DETERMINIZEM dame in gospodje !!!

Koncept usode je za neodgovorne ljudi, ki si mečejo šodr v oči… pa bem ti jarca a vam še peskalnik posodm ?
[/quote]

Dej ne razburjaj se za brezveze. Ti prinesem kamilico?

“..ni bil moj ppont v karmi, ampak v tem da si je sam izbral pot, na kateri vztraja.”

To sem napisala..ali si spregledal? Seveda si samo izberemo a z glavo skozi zid tudi ne gre in nič iz tega ne rata. Pa da se na trepalnice postaviš in užičko opališ..

Nekatere stvari enostavno morajo biti usklajene z vesoljem, usodo, časom in prostorom. To imenuj kot želiš, a tako je. Za nekatere karkoli narediš, ne pomaga, za druge ti ni treba niti s prstom migniti pa že imaš na pladnju servirane. Reci, če ni res..zakaj je po tvoje tako, če ni to usoda? Neka pot.

Dej ne razburjaj se za brezveze. Ti prinesem kamilico?

“..ni bil moj ppont v karmi, ampak v tem da si je sam izbral pot, na kateri vztraja.”

To sem napisala..ali si spregledal? Seveda si samo izberemo a z glavo skozi zid tudi ne gre in nič iz tega ne rata. Pa da se na trepalnice postaviš in užičko opališ..

Nekatere stvari enostavno morajo biti usklajene z vesoljem, usodo, časom in prostorom. To imenuj kot želiš, a tako je. Za nekatere karkoli narediš, ne pomaga, za druge ti ni treba niti s prstom migniti pa že imaš na pladnju servirane. Reci, če ni res..zakaj je po tvoje tako, če ni to usoda? Neka pot.
[/quote]

Lahko prineseš kamilice. Kok računaš? Hočeš avans al se bomo na obroke zmenil ? Maš že posušene ?

Usoda je koncept olepševanja posledic, ki so nam je ušle izven pričakovane špekulacije. To je zato ker ljudje brezbrižno špekulirate.

Ko se vam izide govorite o vašem genialnem predvidevanju, ko zaserjete pa je treba odgovornost prekriti s pojmom “usoda”.

Meni gre takšno sprenevedanje na bruhanje čeprav sem tudi jaz neke sorte mojster medenja ampak mi sili na kozlanje ko to počnem. Razumeš !?

Lahko prineseš kamilice. Kok računaš? Hočeš avans al se bomo na obroke zmenil ? Maš že posušene ?

Usoda je koncept olepševanja posledic, ki so nam je ušle izven pričakovane špekulacije. To je zato ker ljudje brezbrižno špekulirate.

Ko se vam izide govorite o vašem genialnem predvidevanju, ko zaserjete pa je treba odgovornost prekriti s pojmom “usoda”.

Meni gre takšno sprenevedanje na bruhanje čeprav sem tudi jaz neke sorte mojster medenja ampak mi sili na kozlanje ko to počnem. Razumeš !?
[/quote]

Določene pojave nobena znanost ne more obrazložiti. To je dejstvo. Kaj to je, ne vemo.

Tebe čisto preveč sili na kozlanje, da nisi noseč xD

Roba je posušena in pripravljena za uporabo. Kvaliteta A+++ Cena po dogovoru, prvih 5g na moj račun. Da bo ton na forumu bolj umirjen..

Tudi tadobri so lahko vizualno privlačni. V resnici ženske privlači vznemirjenje in nepredvidljivost, kar je naravna značilnost bad boyev. Pa ponavadi so še bolj samozavestni. Mi smo pa dolgočasni kmetavzi.
[/quote]

Ti dam napol prav. Vznemirjenje, nepredvidljivost in samozavest privlačijo. Ampak nič od tega ni samo po sebi “bad”, da bi bili samo “bad boyi” lahko takšni. To je pač samo stereotip oz. tvoja zavistna moralna sodba vznemirljivih, nepredvidljivih in samozavestnih ljudi, s katero se izogibaš temu, da bi se naučil pridobit te lastnosti, ker se tolažiš, da so “bad” iz nekega razloga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close