Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženskam nevidni fajn moški

Ženskam nevidni fajn moški

Odgovor na objavo uporabnika
ladygaladriel, 12.10.2023 ob 10:18

Dajte si že enkrat dopovedat , če je ok moški / ženska nista nikoli sama, če to ne želita. PIKA.

Ti pa nimaš veliko izkušenj z moškimi oz. parčkanjem, glede na to, da tako hitro delaš zaključke.

Nimas izkusenj, 12.10.2023 ob 12:57

Ti pa nimaš veliko izkušenj z moškimi oz. parčkanjem, glede na to, da tako hitro delaš zaključke.

@ladygaladriel

anonimno1140, 06.10.2023 ob 15:42

realnost276, 06.10.2023 ob 14:47

Anonimo2209, 06.10.2023 ob 14:39

Glej, z mojim prijateljem grema večkrat skupaj, da bi mu malo wingmanal. Pa večina punc ki so njemu všeč je njegove višine in tudi niso zdaj ravno nek model. Opažam samo da ne mara debelih ostalo pa mu skoraj vse gre. Ampak preprosto so nezainteresirane… Vidim da mu ni lahko glede tega, ni fer. Sem enkrat videl njegov tinder profil… 0 matchov. Nisem vedel da je za nekatere tako težko. Meni je partnerka velik del življenja in smisla… da si prikrajšan ob to, ker si nizek in povprečnega izgleda, je kruto.

Bodimo realni. Večina ljudi ne “očara” nasprotnega spola na prvo žogo. Sploh moški ženske ne. V večini se nekaj razvije na podlagi druženja. Prijatelj naj najde nekaj kjer bo ene in iste ljudi večkrat srečal. Naj si družabno življenje uredi, veča socialno mrežo. Naj bo večkrat v ženski družbi, mogoče mu tvoja lahko kakšno prijateljico/znanko predstavi. S časoma se bo mogoče s katero ujel. Tisti ki pametujejo da se iz prijateljstva ne razvijejo veze so v večini vsi površinski ljudje. Večina mojih prijateljic in jaz tudi smo poročene s prijatelji. Jaz sem mojega poznala 13 let preden sva prišla skupaj, zadnje leto (po mojem razhodu z bivšim partnerjem) sva postala prijatelja in ne samo znanca in potem par. Najboljši temelji za dobro vezo.

Tudi izkušnje drugih povprečnih tipov na tinderjih je enako. Pa so športniki normalne postave od 180-15cm . Imajo gor lepe fotke naložene. Današnje ženske so noro zbirčne in selektivne. Palijo isto samo na hude tipe teh pa ni velik procent, mišičaste itd. Torej nič ni narobe z moškimi narobe je fest z ženskami.

OK, morda sem staromodna. Ampak že to, da ima tip profil na tinderju, je odbijajoče. Ljudi se spoznava osebno, v službi, trgovini, družbi…. Svet je šel v …

Sonce596, 12.10.2023 ob 13:18

OK, morda sem staromodna. Ampak že to, da ima tip profil na tinderju, je odbijajoče. Ljudi se spoznava osebno, v službi, trgovini, družbi…. Svet je šel v …

To bi bilo res super, če bi se lahko s katero spoznal v trgovini oz. vmes med vsakdanjim opravilom. Ampak ne moreš, ker niso pripravljene na to, da bi jih ogovoril, kaj šele, da bi same privabljale. V zgodovini so vedno ženske privabljale moške, nikoli ni moški pristopil brez razlogov… niti ne moreš do vsake, ki ti je všeč, pač mora biti neka telesna govorica vmes…

@Sonce596

Tip ima profil na Tinderju z namenom, tako kot ženske. In zagotovo ne zato, ker si želi tam najti osebo s katero se bo postaral. 😉

Iz mojih izkušenj in opažanj,  vse kar  je samsko v moji bližnji in daljni okolici , ima nek “feler”. Čudaki, mamine princeske, mamini sinčki, pijančki, radodajke ipd.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close