Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženskam nevidni fajn moški

Ženskam nevidni fajn moški

Jaz imam edini problem naslednji dan da imam nadpovprečni libido, ne pijem toliko, ampak sem vedno drug dan vzburjen. XD

no kje pa bi rada spoznala koga? Me prav zanima.

Ne bi na netu, ne bi v gozdu, ne bi šla na veselico, nima frendic, ja kako pa pol sploh lahko spoznaš kogarkoli? Težave s parčkanjem znajo bit pravzaprav težave s socialnimi veščinami, najti prijatelje ni bistveno drugače kot najti partnerja, ampak če temu rečemo veščine, to pomeni, da se jih da naučit, kot vsake veščine, in bi bilo najbrž smiselno delati na temu, biti socialno kompetenten je pač del celovite, zrele osebnosti, tako kot biti pismen. Že res, da so eni naravno bolj nadarjeni ali pa so imeli boljšo zgodnjo socializacijo v otroštvu, ampak vsak lahko razvije te veščine, če mu je to pomembno in če ima rad ljudi, človek dobi občutek, da imajo mnogi od teh, ki imajo težave s parčkanjem, tudi slabo mnenje o ljudeh nasploh in še posebej o pripadnikih nasprotnega spola in potem je res težko koga pritegniti.

2209, tema ni o tem kje bi jaz koga spoznala, ampak je čisto nekaj drugega :).

8409, veš tema ni o tem, da bi jaz koga spoznala :). Me pa vseeno zanima kako se pa v gozdu spoznava? Sem kar veliko v gozdu pa nisem še nikogar na novo spoznalav:)? Pa ja, če smo že pri tem. Kaj mi bo, da grem trpet na veselico, če ne maram moških, ki popivajo? Kar se pa prijateljev tiče, iskanje na netu? Se hecaš? Na netu sem pred leti probala, navalijo f.fehtarji in to je to.

Pa si ziher da ni to tema? Drugače tvoje vprašanje sploh nima smisla… kaj bi tebe zanimalo kaj delajo fajn moški, pa kakor da ni to vprašanje nekaj tako splošnega ker je za vsakega fajn nekaj drugega in ker so dobri in slabi ljudje v vseh možnih krogih.

Odgovor na objavo uporabnika
nikj, 06.10.2023 ob 22:16

2209, tema ni o tem kje bi jaz koga spoznala, ampak je čisto nekaj drugega :).

8409, veš tema ni o tem, da bi jaz koga spoznala :). Me pa vseeno zanima kako se pa v gozdu spoznava? Sem kar veliko v gozdu pa nisem še nikogar na novo spoznalav:)? Pa ja, če smo že pri tem. Kaj mi bo, da grem trpet na veselico, če ne maram moških, ki popivajo? Kar se pa prijateljev tiče, iskanje na netu? Se hecaš? Na netu sem pred leti probala, navalijo f.fehtarji in to je to.

Ma za te fukfehtarje bi morali biti kvečjemu hvaležni, tak vsaj takoj iskreno pove kok je ura, predstavljajte si, da je potajno fukfehtar, da se dela, da ni, potem pa šele čez eno leto pokaže svoje prave barve, ko ste že navezani na njega.

Jaz sicer tudi nisem na dejting appih, ampak za žensko se zdi pa to prima opcija, baje vsaka dobi ful ponudb, okej, eni hočejo samo seks, bog pomagaj, vsi pa ziher ne, veliko jih išče tudi resno zvezo in meni bi se pa ful fajn zdelo, če bi bila situacija obratna in da grem na tinder in dobivam vsak dan po par deset ponudb in samo selekcioniram, dam ven fukfehtarke, z ostalimi se pa normalno pogovarjam in če mi je po parih pogovorih zanimiva, grem z njo na dejt, to bi bilo prima, ker bi jih lahko ful velik v kratkem času spoznal in je večja verjetnost, da je ena od njih ta prava.

He, he, en z veselicami in popivanjem, drugi s spletnimi aplikacijami polnimi ff

Vidva: tema je o moških, ki sami sebe označijo za fajne moške pa trdijo, da so za ženske nevidni.

A razumeta? Sta nevidna, nezanimiva ženskam? Če sta zanimiva ženskam, potem tema ni namenjena vama.

V tej temi so se kot za fajne moške, ki so nevidni za ženske, proglasili tipi, ki zmerjajo ženske za cipe, kuzle, prasice, k urbe… pa moški, ki hodijo k prostitutkam.

En se je oglasil, ki je ljubitelj narave, samotar… ja, glede na opis je tudi po ženskih merilih fajn moški :). Aja, pa eni so ok po karakterju, ampak mali in potem niso ženskam všeč. Tu pa ja, bo kar držalo, večina žensk želi moškega vsaj enako visokega, raje višjega. Ampak ja, so tudi pari, ko je ona večja. Predvsem pa so tudi majhne ženske :).

Ostalo pa adijo pamet. Aja, pa ponočevanje, pijančevanje… ne vem, če se tam išče fajn ženske.

nikj, 06.10.2023 ob 22:47

V tej temi so se kot za fajne moške, ki so nevidni za ženske, proglasili tipi, ki zmerjajo ženske za cipe, kuzle, prasice, k urbe… pa moški, ki hodijo k prostitutkam.

En se je oglasil, ki je ljubitelj narave, samotar… ja, glede na opis je tudi po ženskih merilih fajn moški :). Aja, pa eni so ok po karakterju, ampak mali in potem niso ženskam všeč. Tu pa ja, bo kar držalo, večina žensk želi moškega vsaj enako visokega, raje višjega. Ampak ja, so tudi pari, ko je ona večja. Predvsem pa so tudi majhne ženske :).

Ostalo pa adijo pamet. Aja, pa ponočevanje, pijančevanje… ne vem, če se tam išče fajn ženske.

“En se je oglasil, ki je ljubitelj narave, samotar… ja, glede na opis je tudi po ženskih merilih fajn moški :).”

Vprašanje, če je tak res fajn ženskam, na papirju mogoče zveni fajn, v praksi je privlačna pa ekstrovertnost in socialna kompetentnost, to ne pomeni, da je glasen in da hodi po veselicah, ampak da je socialno spreten, da si je zgradil svoj socialni krog, se dobro počuti v družbi ljudi in si zna izboriti svoje mesto v krdelu, se zna konec koncev tudi pogovarjati z ženskami in flirtati z njimi, kako jo boš pa osvojil brez tega, boš čakal da ona tebe objame in kušne? Tko da ta “nevidnost” je po moje v večini primerov pomanjkanje socialnih veščin. Kaj ženske govorijo, da jim je fajn in kaj potem izberejo, sta lahko dve zelo različni stvari in v praksi si po moje nobena ne želi dolgočasneža, ženska rabi pozornost in stimulacijo, čustveno, intelektualno in fizično, če ne kar nekako uvene, zgleda je take sorte roža, da jo je treba skoz zalivat.

8409, funkcionalna pismenost pa ni ravno tvoja vrlina. V čem je fora, da tako rad pišeš čisto mimo teme?

Zakaj ne moreš vsaj enkrat se držati rdeče niti teme?

Razmisli.

Normalnih moških je veliko samskih, na žalost. Pa imajo vsr kar bi ženska potrebovala

Poznam, 07.10.2023 ob 09:42

Normalnih moških je veliko samskih, na žalost. Pa imajo vsr kar bi ženska potrebovala

Točno tako je. Samo so spregledani s strani novodobnih frajl. Tako je. Tudi v moji okolici opažam po 30 letu dovolj samskih moških. Zelo vredu delovni, športni povprečnega videza. Žal so samski. Sami perejo. Eden zna en kup dobrih stvari skuhat pa so nevidni. Pa sami mi povedo, da iščejo in je težko v teh časih dobiti normalno vredu punco oziroma žensko.

Bi vidva, ki poznata toliko fajn samskih moških zaupala v čem so tako super in fajn?

Zdaj, če si sam pere to ni ravno nek hud presežek.

Takšni ostanemo sami, 06.10.2023 ob 17:35

Fajn moški smo tisti, ki nimamo stikov s puncami, jih ne ogovarjamo, ne buljimo v njih, jim pustimo dihati. Smo tisti, ki nas nobena ne opazi in nas sploh nima možnosti spoznati. Ne visimo doma, ampak iščemo samoto in svoj mir v naravi, v športu. Se ne hvalimo naokoli s svojim kariernimi in finančnimi dosežki, ampak smo skromni in prizemljeni. Nismo zgovorni, družabni, nismo v središču pozornosti. Skratka smo povsem anonimni in zato ostanemo samski.

Ni nujno. Ko so stare okoli 30, se ponavadi zavedo, da od njihovih nastopaških frajerčkov ne bo nič, ker so preklopili na mlajše, pa potem taki postanejo zanimivi. Res pa, da jo dobiš s kupom čustvene prtljage, slabe energije in po možnosti z otrokom ali dvema, zaradi katerih boš itak vedno tretje kolo.

avtorica teme…, mi deluje čudno, zamorjeno.., dvomi, da je bila kdaj v kakšni dobri vezi..

glede na sam naslov pa…

tip, ki misli o sebi, da je fajn moški je ponavad tih in kulturen moški, ki na žensko gleda zelo  spoštljivo, mogoče preveč, ker si tega spoštovanja ne zaslužijo vse ženske….

ko tak tip išče način kako bi pristopil ženski, ki mu je ok.., nekej v ozadju… razmišlja, razmišlja…, kaj naj reče, da jo ne bo prizadel ali rekel kaj neumestnega… in v tem času …, ko on razmišlja gre mast v propast…, ker gre ženska enostavno po svoji poti naprej..

pa še nakaj.., tako ženska, kot moški, ki v obdobju med 16 in 25 let niso imeli res strastnega razmerju s pripadnikom nasprotnega spola, vsaj ene pol leta.. ponavadi niso fajn.., ker je pol po 25 letu preveč matematike  igri (od vere, izobrazbe, nacionalnosti…, al se splača, al ne..) ni spontanosti, da bi taki ljudje bili res  fajn.., lahko samo zgdeajo fajn.. v osnovi so pa … bolj zajebani kot ne, ker o sebi mislijo da so najbolj fajn in da se jim godi krivica, ker njihovo fajnost noben ne opazi….

Fajn ne doziranje le eno področje. Ki se ba mon dotakne le zst in nožnice. Im daljšo verjel za sončke dončjastih mamic in manjšo za tujke v nožnici. ??☺️☺️☺️

Ej, Popay, če bi ti vedel kako ti meni deluješ. Če rečem, da si nadležen in vsiljiv, je še milo ?.

Nikij416, 07.10.2023 ob 11:13

Ej, Popay, če bi ti vedel kako ti meni deluješ. Če rečem, da si nadležen in vsiljiv, je še milo ?.

šte. 416

ni panike, ne morem biti vsem ok..?, mi je pa mimo, ko ne vem, če komuniciram s tipom al žensko, ti mi deluješ tisto neki vmes… dol jajca, gor joški številka 2, še više šminka, kaj so že neki taki modeli…. trans sranje..

Ja, samski monovci se smatrajo za fajn, ampak ženske označujejo s kuzlami in podobno pa se hvalijo kako pocestnicam plačujejo za seks. Potem pa jokajo kako so ženske grozne, da jih ne marajo. Oni so pa tako super in fajn.

Ne čisto vsega. Drame manjka. Ženska rabi in išče DRAMO. Z normalnim moškim je pač ne bo doživljala.

za uporabnika

Takšni ostanemo sami 06.10.2023 ob 17:35

smo tudi dekleta takšne, ki ne želimo biti glavne, poštene, umirjene in zato ne vidne.

iz kje si,koliko si star

45gg, 06.10.2023 ob 13:11

Motiš se, zelo. Imam kolega, zelo v redu človek, uspešen obrtnik, obožuje šport in hribe, je postaven ampak nižje rasti in brez las. Neviden, popolnoma. Dejansko vidiš, ko smo skupaj kje v družbi, dokler ne pade debata na to, kaj kdo počne in kako mu gre, do takrat je neviden ženskam. Potem se pa hitro kakšna najde, ki spregleda. Takrat pa njega mine. Star 35, samski od nekdaj.

Kolikor so ženske, sploh malo starejše, v teoriji globoke, so zelo plehke, vsaj na prvi korak.

No no, ni vse črno belo. Ljudje bolj kot na vizualni ravni komuniciramo na bolj navidezni – na podlagi energije in feromonov (hormonov, kemičnih signalov) ali čist po domače rečeno vonja. Če dobijo invalidne osebe partnerje, pa vse vrste ljudi od velikih, malih, suhljatih, ogromnih itd., potem bi lahko vsak, če ni nekaj z njegovo energijo in vonjem narobe. Ali pa zgolj on vidi ženske, ki pač njega ne vidijo. Poznam tudi male, napol plešaste, pa imajo družino, tko da tole ne bo polo vode.

Dajte si že enkrat dopovedat , če je ok moški / ženska nista nikoli sama, če to ne želita. PIKA.

Kot je že nekdo ugotovil, ljudem manjkajo socialne veščine, ženske že dolgo časa niso pripravljene, da bi jih neznanec ogovoril, moški pa se na stanje odzovejo, da niso zaželeni. Dejstvo je, da bo velik del populacije ostal samski do lastne smrti s takšnim trendom. Drugi velik problem pa je ogromno predsodkov, družba ima več predsodkov, kakor nekoč, ko so ljudje bili resnično revni. Dandanes pa ženska spozna moškega, ki jo privlači, moški ima dobro izobrazbo in celo dobro službo, a ona najde “problemček” in išče naprej z upanjem, da bo našla še kaj boljšega. Ampak pri teh letih ne boš našla boljšega, pripravi se samo še na slabše…

ladygaladriel, 12.10.2023 ob 10:18

Dajte si že enkrat dopovedat , če je ok moški / ženska nista nikoli sama, če to ne želita. PIKA.

Nisem še našel OK ženske. Na leto spoznam kakšne max. 3 ženske, nimam se časa ukvarjati samo z date-anjem…

Exec, 12.10.2023 ob 12:36

Nisem še našel OK ženske. Na leto spoznam kakšne max. 3 ženske, nimam se časa ukvarjati samo z date-anjem…

Bi jih sicer spoznal več, če bi izskoristile priložnosti, ampak je to nemogoče. Zaprte vase in enostavno ne moreš v njihov svet…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close