Ženskam nevidni fajn moški
Fajn moški smo tisti, ki nimamo stikov s puncami, jih ne ogovarjamo, ne buljimo v njih, jim pustimo dihati. Smo tisti, ki nas nobena ne opazi in nas sploh nima možnosti spoznati. Ne visimo doma, ampak iščemo samoto in svoj mir v naravi, v športu. Se ne hvalimo naokoli s svojim kariernimi in finančnimi dosežki, ampak smo skromni in prizemljeni. Nismo zgovorni, družabni, nismo v središču pozornosti. Skratka smo povsem anonimni in zato ostanemo samski.
realnost312, 06.10.2023 ob 17:07
anonimno1140, 06.10.2023 ob 16:27
realnost276, 06.10.2023 ob 16:01
anonimno1140, 06.10.2023 ob 15:42
realnost276, 06.10.2023 ob 14:47
Anonimo2209, 06.10.2023 ob 14:39
Glej, z mojim prijateljem grema večkrat skupaj, da bi mu malo wingmanal. Pa večina punc ki so njemu všeč je njegove višine in tudi niso zdaj ravno nek model. Opažam samo da ne mara debelih ostalo pa mu skoraj vse gre. Ampak preprosto so nezainteresirane… Vidim da mu ni lahko glede tega, ni fer. Sem enkrat videl njegov tinder profil… 0 matchov. Nisem vedel da je za nekatere tako težko. Meni je partnerka velik del življenja in smisla… da si prikrajšan ob to, ker si nizek in povprečnega izgleda, je kruto.
Bodimo realni. Večina ljudi ne “očara” nasprotnega spola na prvo žogo. Sploh moški ženske ne. V večini se nekaj razvije na podlagi druženja. Prijatelj naj najde nekaj kjer bo ene in iste ljudi večkrat srečal. Naj si družabno življenje uredi, veča socialno mrežo. Naj bo večkrat v ženski družbi, mogoče mu tvoja lahko kakšno prijateljico/znanko predstavi. S časoma se bo mogoče s katero ujel. Tisti ki pametujejo da se iz prijateljstva ne razvijejo veze so v večini vsi površinski ljudje. Večina mojih prijateljic in jaz tudi smo poročene s prijatelji. Jaz sem mojega poznala 13 let preden sva prišla skupaj, zadnje leto (po mojem razhodu z bivšim partnerjem) sva postala prijatelja in ne samo znanca in potem par. Najboljši temelji za dobro vezo.
Tudi izkušnje drugih povprečnih tipov na tinderjih je enako. Pa so športniki normalne postave od 180-15cm . Imajo gor lepe fotke naložene. Današnje ženske so noro zbirčne in selektivne. Palijo isto samo na hude tipe teh pa ni velik procent, mišičaste itd. Torej nič ni narobe z moškimi narobe je fest z ženskami.
Kaj točno pričakuješ da se bo zgodilo, ko se začneš oglaševati na aplikaciji, ki temelji samo na vizualni privlačnosti? Ti bi resno iskal resnost na aplikaciji, kjer se odločaš v sekundi ali rukneš levo ali desno samo na podlagi slike? V bistvu si samo potrdil kar sem napisala. Normalne ženske ne padajo na vizualnost. Površinske kokoši pa jasno padajo na to. Pa na denar. Če nič od tega nimaš – smola, se pač ne moreš v tem peskovniku igrat. Na splošno če želiš neko vezo/partnerstvo tega pač ne greš na tinder iskat. Tako kot ne greš po goveji šnicl v ribarnico. Ne boš verjel, ampak obstaja življenje izven telefona in ekrana. O tem sem pisala. Pa zelo očitno nisi razumel.
Zakaj je pa pol noro žensk gor, ki iščejo resne veze itd. Sem se s parimi dobil, ki iščejo resne veze. Torej?
Ja potem pa vso srečo a ne 🙂
Saj plehki ljudje se gredo tudi lahko resne veze. Se pač gledajo in občudujejo. Resno 🙂
Jo bom rabu , ker je danes žensk nad 30 cel kup samskih kot še nikoli v zgodovini. En kup imajo travm slabih izkušenj sem izvedu na teh zmenkih. Težko je dobit neki res pametnega danes za moškega od 30-40 let. Pa nas je dost samskih, urejenih ,delovnih. Kaj pa nej. Veliko vlagam v to, da kej pametnega spoznam.
Takšni ostanemo sami, 06.10.2023 ob 17:35
Fajn moški smo tisti, ki nimamo stikov s puncami, jih ne ogovarjamo, ne buljimo v njih, jim pustimo dihati. Smo tisti, ki nas nobena ne opazi in nas sploh nima možnosti spoznati. Ne visimo doma, ampak iščemo samoto in svoj mir v naravi, v športu. Se ne hvalimo naokoli s svojim kariernimi in finančnimi dosežki, ampak smo skromni in prizemljeni. Nismo zgovorni, družabni, nismo v središču pozornosti. Skratka smo povsem anonimni in zato ostanemo samski.
Takšni ostanemo sami.
Končno en, ki zna biti res fajn. No, vsaj temo si razumel. Pa napisal si tisto, kar sem spraševala :). Glede na napisano, deluješ res fajn. Ja, pa se strinjam s tabo.
Ostali moški v tej temi pa daleč od tega, da bi bili fajn, no vsaj glede na to, kar pišejo.
Nikij405, 06.10.2023 ob 15:44
2209, koliko si pa star? Po pisanju sodeč tam 18, 20? Pa očitno po nekih lokalih lovita punce?
Sicer je tema o moških, ampak isto velja za mlade fante: ok moški, fantje in isto ženske, punce ne lovijo po lokalih.
Sem malo starejši 29… kolega 31.. glej kje boš pa koga spoznal najlažje… tak realno? Včasih po lokalih, veselicah… ljudje se grejo tja zabavat in družit… lahko greš tud na tečaje ali nekaj samo če si tip in imaš moške interese… na teh tečajih ni ravno žensk, redko… zdaj da se ti da pretvarjat da te nekaj zanima kar te ne, samo da bi spoznal babo je pa tud neumno.
Kot ti je že en povedal, ni tak simpl kot se tebi zdi. Verjetno se ti je zdelo da te vsi dedci nonstop v lokalu nagovarjajo in težijo samo veliko jih ne. Jaz tud nisem do 27tega imel izkušnje sploh, ker nisem želel težit in nisem želel bit vsiljiv… ampak nikamor ne prideš tako, razen če dobro izgledaš. On je fajn moški, ima res dobre misli ko govori, nikoli nič žaljivo, ampak ima ist problem kot sem ga imel jaz zato ga je treba malo potisnit… in ker si sam želi te pomoči… Fer je da za začetek vsaj neko izkušnjo dobi… pa saj opažam da precej nekih žensk hodi v bare zdaj tudi kar same in sedijo tam z svojim deci vina eno uro in ne gledajo telefona. Pa ne neke pijanke, čisto solidno urejene, parkrat sem ene nagovoril malo v šali, pa so bile ful prijazne in v glavi se je vidlo da štima. Čakajo na moškega da pristopi, če pa ne pa te bodo tak odje…. Čisto nič ni narobe koga tak spoznat, mojo sem na veselici. Bila je pijana in so jo prijatlce zapustle.. pa sem jo jaz pelal domov… potem mi je enkrat rekla kako bi lahko to bilo slabo za njo, če ne bi bil jaz… pa sva se začela družit.
2209, pri teh letih pa bi že lahko imel malce bolj odrasel besednjak :).
Hja, dvomim, da hodijo ok ženske po lokalih. Prej kake najstnice, kar se pa starejših tiče pa po lokalih resne ne hodijo kaj veliko. AJa, ti iščeš babo, ne ženske.
Kateri tečaji te pa zanimajo? Si sploh že bil na kakšnem,d a veš, da so tam sami moški? Kateri so ti moški tečaji?
Sorry, ampak po barih iskat ženske, ki tankajo vino.. . ja, mi je jasna tvoja kvaliteta.
Se mi je zdelo,da imate moški malce čudne ideje o tem kakšen je fajn moški..
V redu, ampak, če ti katera pade v oko, boš moral narediti prvi korak, ji pokazat, da ti je všeč ona in edina. Potem pa vztrajati. Tako je vedno bilo.
Ne moreš pričakovat, da ti bo punca kar v naročje priletela, moraš ji dvorit, jo spravit v smeh, in počasi, počasi se zna ogret zate.
Za Takšni ostanemo sami, če ne citira.
nikj, 06.10.2023 ob 18:31
2209, pri teh letih pa bi že lahko imel malce bolj odrasel besednjak :).
Hja, dvomim, da hodijo ok ženske po lokalih. Prej kake najstnice, kar se pa starejših tiče pa po lokalih resne ne hodijo kaj veliko. AJa, ti iščeš babo, ne ženske.
Kateri tečaji te pa zanimajo? Si sploh že bil na kakšnem,d a veš, da so tam sami moški? Kateri so ti moški tečaji?
Sorry, ampak po barih iskat ženske, ki tankajo vino.. . ja, mi je jasna tvoja kvaliteta.
Se mi je zdelo,da imate moški malce čudne ideje o tem kakšen je fajn moški..
Nikj, glej nisem jaz tu nek slovenist, pa tud se za nek forum ne bom trudil.
Glej malo se treba pošalit, to pa lahko kvalitetna “baba” tud razume. Men tud kera reče da sem zabit “ded” pa je zabava.
Svoj čas sem hodil na tečaje C++, Solidworks, Radioamaterstva, na turnirje šaha itd… To me je zanimalo. Na take stvari pride mogoče ena ženska na 30 tipov, mogoče. Moj kolega je tud bolj programerski tip tako tud človek dela v tej smeri in prek te veze sva se spoprijateljila.
Sploh nisi prebrala, te ženske nič ne “tankajo” vina. Eno uro sedijo tam in ga gledajo in upajo da jih bo kdo nagovoril… večinoma so to bivše “piflarke” vsaj toliko koliko sem se jaz z njimi pogovarjal.. niso bile nekaj priljubljene v šoli, niso hodile ven, sedaj pa poskušajo nove stvari in spoznat koga. Glej 1000.ludi l, 1000 čudi.
Če ni to nek pošten deloven tip z dobrim srcem, ki je s svojim znanjem in svojo predanostjo si omogočil dobro življenje in morda bodočo partnerjo, potem mi pa povej kaj je “fajn moški”? Bedak?
2209, Nisem imela v mislih slovnice, ampak neke čudne mladostniške izraze, v angleščini… spomnilo me je na način govora mladostnikov.
Glede teh tečajev imam pa resno vprašanje. Mislim programiranje. Se na teh tečajih kaj konkretnega naučiš? Jaz sem nekaj sprobavala preko nekega spletnega tečaja, ampak mi ni sedlo.
Radioamaterstvo, mogoče malo blesavo vprašanje, ampak to se še vedno menite tako preko radijskih postaj? Če prav razumem, je to mišljeno,d a nekje v Sloveniji čvekaš z nekom iz kaj, vem, Nemčije? Pa recimo, ko je električni mrk, kako je s tem ? Oddajniki so vezani na elektriko ali potem na agregatih ali kako? Ker, ko mobilne povezave padejo oz. kjer sploh ni mobilnega signala, je potem samo radijska postaja?
Glede šaha ti verjamem. Jaz ga sicer nimam igrat, če nisem vse pozabila, apmak nisem nikoli šla na turnir, ki ga pozimi organizirajo v našem kraju. Menda so pa res tam sami moški :). Tako, da v bistvu ok namig.
A veš, da so mene tudi imenovali piflarka (čeprav v resnici se nisem kaj veliko učila, v OŠ pa sploh ne, ampak vsakega, ki je imel lepe ocene in ni delal štale v šoli so imenovali za piflerja) pa mi na kraj pameti ne pade it sedet v bar. Alkohola pa itak ne pijem. Pa, kar jaz poznam sošolk, ki so tudi veljale za piflarke, so pa vse poparčkane. Razen mene, seveda. Res pa je, da sem, ena redkih, ki ne pije vina :). Ostale ga večinoma ja, mogoče je tu haklc :). Pa ostale so hodile po lokalih, žurkah, večinoma kar priljubljene. Jaz sem pa bial tista mirna, nepriljubljena (no, ko so rabili pomoč, zapiske, plonkanje, potem so se lepili name).
Tak pač pišem. Večno mlad ali nekaj.
mislim ti tečaji so ok za uvod, če si povsem na novo v to. Ker jaz nisem vedel prej kje se začet učit sploh. Ko imaš pa nekaj znanja ti je pa precej neuporaben… tudi odvisno kak tečaj najdeš, jaz sem bil na enem pred tem, ki je bil za python in nisem popolnoma nič odnesel…
Radioamaterstvo je kr hobij… v bistvu ko sem bil z enim mentorjem, ki je imel vso opremo je ravno fora to da vzpostaviš celotni receptor in oddajnik sam. Sva šla nad Ribnico na pohorju in postavila anteno, generator vse… in sva vzpostavljala mreže z ostalimi…Če te bi kdo povabil bi skoraj da še lahko bilo romantično ker taboriš pod zvezdami…
Ja na šahu znaš koga najt, zdaj ne vem koliko si stara ampak večjna moških v manjših krajih na takih turnirjih je 50+. Smo tud nekateri mladi ampak nas tud ni bilo veliko. V Ljubljani je bilo malo bolj pisano.
Nič narobe da ne piješ… ampak malo se spustit in sprostit med ljudmi pa tudi ni narobe.. tak vsaj nekoga najdeš.. Glej če te res zanima kje so fajn moški… so vsepovsod, eni se tako kot ti skrivajo doma.. eni so priljubljeni, eni samo ne znajo pristopit. V mojem krogu se jih je pol spoznalo na tinderju druga polovica pa na veselicah… vsi nonstop pametujejo kako ne gre tako ampak jaz nimam nekih pravih alternativ, jaz samo pravim vsem dol s tinderja pa greva na veselico.
Hm, pri nas imajo samo tečaje ala EXcel in WOrd. Tako, da super, da imajo kje še kaj konkretnega.
Ja, kolikor poznam sokrajane, ki hodijo na turnir, so večinoma res 50+ ali pa tako 40+. Zame ok starostno,, samo ni ok, ker so pa vsi poročeni :).
Tinderja ne uporabljam, na veselice ne hodim :). Jaz hodim v naravo, na potovanja, športanja… tam pa ni moških :).
S kje pa si? Pač po mestih alla lj,mb, ce je marsikaj na voljo, ampak precej redko. Ko je skoraj moraš it, ker naslednji je komaj čez pol leta. Word pa excel je bolj namenjen za starejše, ki niso nič kaj prej z računalniki delali.
Zdaj kje so ti 40+ fajn desci neporočeni skrivajo ne vem… sploh ker se mi zdi da je ta generacija bila vseeno bolj odprta in bolj družabna kakor naša in se mi zdi da če se nisi do 40tega brcnil v rit in se spravil iskat partnerko tako nisi bogvekaj verjetno.
Glej cel trik je da ni tak fejst zakomplicirano, pejt kdaj pogledat na veselico namesto da vihaš nos, čim kakšni so ljudje ki kaj spijejo. Pa ne rabiš pit, je pa fajn če se znaš sprostit. Jaz sem tud mislil kako kr iz neba nekaj padlo, ampak ni to tak. Morš it med ljudi, poskusiš malo minglat, ne obsojaš. Tinder si ne delaj, brezveze. Sicer v naravi so tud moški, samo verjetnost da si bota pot križala je mala, plus on te verjetno ne bo nagovoril, ker prvič, noče motit tvojega uživanja narave, drugič nima pojma o tvojem razmerskem stanju in tretjič, ker bi preprosto bilo nerodno ustavit nekoga sredi gozda in se mu predstavit. Drugo če gresta v isto smer, ampak potem bi res morala hodit vštric bi pa tud bilo malo čudno če se ne poznata od prej.
Če pa že srečaš koga v gozdu, ga pa ti nagovori, da vidiš kak je to zakonplicirana misel. Ko sem bil tak 20-25 sem praktično vsak dan šel na sprehod po rožniku ali golovcu. Zdaj hodim na sprehode pri nas. Ko sem srečal kakšno simpatično sem večkrat fantaziral kako fajn bi bilo če bi jo ustavil malo nagovoril, ampak nočeš nekoga motit, ko ti gre nasproti. Večkrat sem fantaziral kako bi se lahko ujela in se ljubila na mahu, ampak bodimo realni…
Nikij238, 06.10.2023 ob 12:35
Tule radi pišete, da ste fajn moški ženskam nevidni.
Kakšni pa ste fajn moški?
Kako to zgleda, če si ženskam neviden? Hodimo v službo, čeprav nekateri z avtom, moramo vseeno v trgovino, k zdravniku in sem in tjam prepešačimo kako pot, kjer nas opazijo tudi ženske. Kako smo jim torej nevidni?
Sprosti se, ma če te noben ne pozna š bolje, plesat znaš al pa se vsaj malo pozibavaš med ljudmi.. jaz pravim da je ženskam tako lažje ker bo te slej ko prej tako nekdo nagovoril ali pa vsaj bližje prišel. Narediš se odprto in ljudje pridejo, če stojiš kot lipov bog te noben ne povoha. Kaj niti prijateljic nimaš nobenih? Zagotovo bi vsaj ena šla s teboj spet kaj ven, sploh če praviš da so vse to rade delale. En moj kolega je enako blesav, pride z idejo da noče bit tam… pošteno. Glej vsakemu svoje, samo potem pa pravi kako je težko najt punco… on pa prav nikamor ne hodi. Se sploh ne trudi, pa ima na prvi pogled več možnosti kot prej omenjen kolega. Vedno ko pride ven se mu kera nastavlja on pa slepo zateženo mimo. Potem pa mi spet pravijo da moj kolega je pa nek zatežen, samo on pa je tak. V glavnem ne bit taka. Ne kompliciraj zadev, ki to niso. Pleši ker je fajn. Če te kdo sodi mu je** mamo in to je to.
Ne znam plesat! Mislim, da bi malce bedno zgledalo, da se grem gužvat med pare, ki plešejo. Bi vzela metlo s sabo ali kako? Na veselicah plešejo v parih. Torej jaz z metlo?
Ne, nimam prijateljic. In ne, ne želim hodit na veselice, ne na žurke. V mladih sem probala parkrat. Grozno. Ne bi več, hvala.
Veš, če ne hodim po žurih, veselicah… še ne pomeni, da doma čepim.
In ne mi težit s plesom, ker ne maram več slišat o plesu. Dovolj sramote doživela v zvezi s tem.
nikj, 06.10.2023 ob 21:10
To pa vsekakor. Sem brala temo tule gor kako so eni sovražni do mačk, grozno, podli ljudje.
Problem, ki ga imam z mačkami, je ta, da bi rad imel bolj divjo mačko (Pumo, Servala), pa zakon tega ne dopušča. To je edini problem 🙂
Pa pravijo, da bi bilo to mučenje živali. Ja? Kje piše? Kaj pa, če bi ustrezno skrbel zanjo, ji nudil dovolj velik vrt?
Ne vem kdaj si bila nazadnje na veselici danes jih je tam pol samskih, sploh jih ne pleše tolk v paru ampak ok. Glej če ti do tega ni pač boš mogla probat s temi zadevami ki jih organizirajo okoli tebe. Jaz ne vem kaj ti delaš drugače, ampak v smeri najt deda ziher ne veliko.. če te to dovolj muči da si odprla temo. Fajn moški so povsod, ampak ker ne moreš vdirat v hiše ali upat na srečno naključje v gozdu, moraš it tja kjer so na splošno ljudje… Veselice, društva, glasbene skupine, spletna zmenkarija, speed dating scene, občinski dogodki… V supercollideru en atom streljajo z drugim… verjetnosti trka so tako majhne da traja mesece da uspe eksperiment. 2 atoma gresta mimo drugega več miljardkrat. Če pa bi atom strelal v zid pa bi do trka prišlo že prvič… Veš kaj pravim.
Forum je zaprt za komentiranje.