Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženska žensko

ženska žensko

Prebrala sem na starševskem forumu na temo biseksualnost številne komentarje kaj je normalno in kaj ne. Me sploh ne interesira kaj si folk o tem misli. Enostavno bi želela priti v stik z ženskami, ki razmišljajo o ženskah tako ali drugače, ki so vezane in imajo želje, ki si jih morda ne upajo nobenemu ali nobeni zaupat. Sama sem iz štajerske prestolnice in bi resnično želela spoznati žensko, ki tudi sanja o ženski in še marsičemu več…

Pol sem jaz že v štartu tu odveč?
No prav….. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj je še več kot ženska:-))?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Zakaj se ne obrneš na Legebitro. Nedvomno imajo neka srečanja ali te vsaj lahko usmerijo, kje bi spoznala druge ženske.

Kaj je še več kot ženska:-))?[/quote]

Dobro vprašanje :-))

Bogi fakfehtarček.

Mrzu pir, pa fuzbal tekma?
😉

;-)[/quote]
Če bi to napisal dec, ne rečem, ampak ženska….:-)))
Ženska je pa ja non plus ultra:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ti si na tem cveku sploh odveč. Pamet ti seva iz glave!

;-)[/quote]
Ženska je pa ja non plus ultra:-)))[/quote]

Ni tega napisala kr ena ženska……ampak izkušena ženska :-)))

Ženska je pa ja non plus ultra:-)))[/quote]

Ni tega napisala kr ena ženska……ampak izkušena ženska :-)))[/quote]
Jaz vsaj teh izkušenj nimam, pira ne pijem, športa ne gledam:-))) ti verjamem na besedo:-)

Ni tega napisala kr ena ženska……ampak izkušena ženska :-)))[/quote]
Jaz vsaj teh izkušenj nimam, pira ne pijem, športa ne gledam:-))) ti verjamem na besedo:-)[/quote]

a se vidva spet v prazno go.nita … ona nič v rokah drži on ga pa v prazno tišči ☺

Jaz vsaj teh izkušenj nimam, pira ne pijem, športa ne gledam:-))) ti verjamem na besedo:-)[/quote]

a se vidva spet v prazno go.nita … ona nič v rokah drži on ga pa v prazno tišči ☺[/quote]

a teb pa prhaja, če svečo zraven držiš?
Ja nč, tud taki morte bit…

Ti si na tem cveku sploh odveč. Pamet ti seva iz glave![/quote]
Pa ne da te moti, ker tebe zasenčim?…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

a se vidva spet v prazno go.nita … ona nič v rokah drži on ga pa v prazno tišči ☺[/quote]
Mnja, vse skupaj nič, pe še tega ne privoščiš:-))

Bog. 🙂

Bog. :)[/quote]

Bog je itak ženska :-)))

Bog. :)[/quote]

Bog je itak ženska :-)))[/quote]
A zato ste vsega ženske krive ? 🙂
Če ob vsej tej vaši vsemogočnosti, tako zelo trpijo nekateri moški. 🙂

2, 3 itn. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dokler je iz glave, je vse ok. Je pa sevanje pameti nevarno za tiste, ki je nimajo. Se lahko okužijo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dokler je iz glave, je vse ok. Je pa sevanje pameti nevarno za tiste, ki je nimajo. Se lahko okužijo. :)[/quote]
Pamet za razliko od neumnosti ni nalezljiva…

Dokler je iz glave, je vse ok. Je pa sevanje pameti nevarno za tiste, ki je nimajo. Se lahko okužijo. :)[/quote]
Pamet za razliko od neumnosti ni nalezljiva…[/quote]
Še sreča, glede na to, kako so nekateri pametni (z menoj vred). 🙂

Hah, kako gre že tista z jabolki in idejami:-))

post ženska -žensko
pa samo moški komentarji(99%),res v pomoč :)))

Mogoče pride kak moški, ki bo iskal moškega, pa se bo sreča nasmehnila tudi tebi :DD

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close