ženska žensko
Prebrala sem na starševskem forumu na temo biseksualnost številne komentarje kaj je normalno in kaj ne. Me sploh ne interesira kaj si folk o tem misli. Enostavno bi želela priti v stik z ženskami, ki razmišljajo o ženskah tako ali drugače, ki so vezane in imajo želje, ki si jih morda ne upajo nobenemu ali nobeni zaupat. Sama sem iz štajerske prestolnice in bi resnično želela spoznati žensko, ki tudi sanja o ženski in še marsičemu več…
Če bi to napisal dec, ne rečem, ampak ženska….:-)))
Ženska je pa ja non plus ultra:-)))[/quote]
Ni tega napisala kr ena ženska……ampak izkušena ženska :-)))[/quote]
Jaz vsaj teh izkušenj nimam, pira ne pijem, športa ne gledam:-))) ti verjamem na besedo:-)
Jaz vsaj teh izkušenj nimam, pira ne pijem, športa ne gledam:-))) ti verjamem na besedo:-)[/quote]
a se vidva spet v prazno go.nita … ona nič v rokah drži on ga pa v prazno tišči ☺[/quote]
Mnja, vse skupaj nič, pe še tega ne privoščiš:-))
Ti si na tem cveku sploh odveč. Pamet ti seva iz glave![/quote]
Dokler je iz glave, je vse ok. Je pa sevanje pameti nevarno za tiste, ki je nimajo. Se lahko okužijo. 🙂
Ti si na tem cveku sploh odveč. Pamet ti seva iz glave![/quote]
Dokler je iz glave, je vse ok. Je pa sevanje pameti nevarno za tiste, ki je nimajo. Se lahko okužijo. :)[/quote]
Pamet za razliko od neumnosti ni nalezljiva…
Dokler je iz glave, je vse ok. Je pa sevanje pameti nevarno za tiste, ki je nimajo. Se lahko okužijo. :)[/quote]
Pamet za razliko od neumnosti ni nalezljiva…[/quote]
Še sreča, glede na to, kako so nekateri pametni (z menoj vred). 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.