Ženska v najboljših letih
Ženske !
Pravijo, da je ženska pri dvajsetih, kot Afrika. Zanimiva za avanturiste, posameznike…
Ženska pri tridesitih je kot Amerika, vsi bi jo radi spoznali, vse živo drvi k njej. Ga ni, ki ne bi rad okusil tega kar ponuja…
Ženska pri štiridesetih – Evropa, ima svojo zgodovino, znanje, izkušnje velika privlačnost za večino mladih in starih…
Ženska pri pedesetih je kot Islandija zanimiva za posameznika. Za čoveka, ki išče mirni pristan in malo avanturo…
Ženska pri šestdeset in naprej je kot Sibirija. Vsi vejo, da obstaja vendar se je vsi na daleč izogibajo.
Moški!
So kot biki na vrhu hriba okoli katerega se pasejo krave.
Dvajseletni bik kriči: Gremo dol in nategnimo vse po vrsti!
Tridesetletni bik ga popravlja: Gremo dol, vendar naj si vsak izbere le nekaj najboljših!
Štiridesetletni pravi: Veste kaj, najbolše da si vsak izbere svojo kravo…
Petdesetletni pa zakriči: Bežimo, krave grejo gor!!!
(Izjeme potrjujejo pravilo)
Lep dan!
Ena, tegale še nisem slišala – bravo! Fantje, preberite, poučno in resnično, ni kaj. Sicer je tule debata o najboljših letih, napetih ritkah in pokončnih joškicah, jaz pa menim, da je veliko mladih punc predebelih, ritastih, in zanemarjenih – pa najboljša leta gor al dol. Pa tud mladi fantje – no, nekam poženščeni ratujejo (sej ne vsi!), še mal, pa jim bo pimpek zakrnel – pa najboljša leta gor al dol!
Ko prebiram tole se na glas smejim. Najbolj pa mi je všeč pesmica in tisto o bikih.
Predvidevam, da tole pišejo-pišete v glavnem taki iz začetka lestvice.
No jaz sem tisti iz sredine in tudi najbolj všeč so mi ženske mojega ranga (30-40).
Je pa res, da je odvisno od tega za “kakšno uporabo” je mišljeno.
Punce nekaj mi povejte kar ne razumem in ne bom nikoli razumel.Zakaj hočete biti vse suhe kot Twigice?ni lepšega kot ženska ki jo imaš za kaj prijet in ko se uležeš na njo da je fajn mehka in te ne žulijo njene kosti.Zanimivo je pa to da večina žensk, bolj kot je suhih še hočejo biti bolj suhe.Ženska mora imeti,rit bedre in joške drugač pa ni ženska.Tudi trebuh nič ne škodi če že ni vamp.
Forum je zaprt za komentiranje.