Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženska v najboljših letih

Ženska v najboljših letih

Serbus, ženske, vprašanje imam za vas.

Zanima me, kdaj je po vašem mnenju ženska v najboljših letih? Sem namreč v dilemi, ker ima vsako starostno obdobje pri ženski dobre in slabe strani.

17-20

Plusi: napeta ritka, pogosto brez celulita, čvrsti joški, telešček, da te ubije
Minusi: še precej otročja, še v obdobju, ko odkriva samo sebe, eksperimentira z vegetarijanstvom

21-26

Plusi: telešček še vedno tip top, že malo bolj zrela
Minusi: domišljava, kot da ima zlato med nogami, prekomerno branje Cosmopolitana in podobnih bedastih revij, živi v sanjskem svetu in čaka princa na belem konju

27-32

Plusi: zelo zrela, pogosto čisto samostojna, da se z njo normalno pogovarjat
Minusi:telešček več ni tip top, joške že malo povešene,pogoste psihoze, ki so posledice občutka staranja, obupno išče tipa, ki bi ji naredil potomce, če ga še nima

33-40

Plusi: skulirana, primerna za druženje in večerne sprehode
Minusi: psihoze zaradi občutka staranja vedno hujše in občasno nevzdržne, že malo rabljena

41-45

Plusi: zrela dama v srednjih letih
Minusi: mena se počasi bliža…

46-….Plusi: ženska v teh eltih ponvadi dobro kuha in lepo skrbi za tipa, na katerega je navajena
Minusi: že oldtajmer.:)

Vidite, odločitev ni lahka….Pomagajte!:)

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, ljubček, koliko pomladi pa ti šteješ?

Zdele se bo pa vsul nate! :)))

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Po mojem je dosti odvisno od tega, kaj iščeš: deklico, ki jo boš vodil za roko, partnerko ali varuško oz. drugo mamo.

Jao Spider.. jaz se pa ne najdem v moji starostni skupini…

Napeta ritka? Huh…
brez celulita :))))? LOL
Cvrsti joski?!?!?! A si res kdaj to vido na meni??

Ja, glede ostalega si pa zadel.. VEDNO otrocja.. pa tud za ostalo mislim, da bo vedno ostalo 🙂

La la.. Spider, kaj ko bi se za moske naredil enako razporeditev.. :)?

Ženska je vedno v najboljših letih!!!
Odvisno za kaj in kakšno pa TI iščeš. Pa vendar, ko s boš zaljubil je ne boš kategoriziral in ocenjaval njen trebušček ali prsi intakonaprej, temveč jo boš ljubil z vsemi napakami in prednosti vred.

Eeee Spider… Predalčkanje je znak omejenosti 😉

17-20

Plusi: napeta ritka, napet trebušček, telešček, da te ubije
Minusi: ZELOOOOOOOOO otročji, še v obdobju, ko odkriva samega sebe, eksperimentira s poligamijo

21-26

Plusi: telešček še vedno tip top, še vedno ZELOOOOOOOO nezrel
Minusi: ZELOOOOOOOOO otročji, še v obdobju, ko odkriva samega sebe, še vedno eksperimentira s poligamijo

27-32

Plusi: zelo nezrel, nesamostojen,
Minusi:telešček več ni tip top, ZELOOOOOOOOO otročji, še v obdobju, ko odkriva samega sebe, še kar eksperimentira s poligamijo

33-40

Plusi: zelo nezrel, nesamostojen,
Minusi: psihoze zaradi občutka staranja hude, zelo nezrel, nesamostojen, v permanentnem odkrivanju samega sebe

41-45

Plusi: gospod v srednjih letih, ki si želi in se obnaša kot da jih ima 22
Minusi: zelo nezrel, nesamostojen, še kar odkriva samega sebe

46-….Plusi: jih ni
Minusi: zelo nezrel, nesamostojen, samega sebe pa ne neha in ne neha odkrivati

ha, ha, ha, ha, ha, ha

Kva si ti pametna punca ali fant,me kar nekaj boli.Najboljše bejbe so stare od 19 do ene 25 let.Razvita postava.Sexi ritka,noge,Napete joške,skratka kvalitete na pravem mestu.

Žal ni razmejitve od 30-40. Men so ženske takrat najbolj kul. So še vedno lepe sexi pametne, samostojne in vedo kaj hočejo.

:)))) joj joj joj:)

ej spider, sem se že ustrašla, ker se v nobenem tvojem opisu nisem našla, da nisem zemljanka 🙂 po tvojem ne sodim več v skupino z napetimi joški, pa menda so psihoze tudi prisotne… hecno, jaz pa sem ravno včeraj razmišljala, da sem na vrhuncu zadovoljstva s svojim življenjem, psiho in telesom:)))) da ne govorim o energiji.

res je, da imajo vsa starostna obdobja svoje pluse in minuse, ampak saj veš kako je s časom in plemenitostjo. nekdo je nekoč zapisal, da je lepa ženska tista ženska, ki ji življenje že zapiše kako črtico na obraz in ki je lepa zaradi vsega, kar že nosi v vsebi – modrost, zrelost, izkušnje, zanimivost, samostojnost, odločnost… pa to ne pomeni, da pa zdaj nikjer ni več sledu tudi o lepem telesu!!! veš s takšno žensko imaš kaj početi. to je tako kot bi gledal vedno bolj polno sliko z vedno več detajli. takšne slike se nikoli ne navelišač, vedno odkrivaš kaj novega.
če pa imaš pred sabo čudovito, belo, čisto platno, na njem je začrtan brezhiben obris, seveda je lepo za pogledat, kaj pa potem…

sicer je pa tako ti boš našel več plusov v svojem starostnem obdobju, jaz v svojem, sean connery pa v svojem. enostavno.

Spider !!!

Na koliko časa zamenjaš avto ??? Ker je pa ženska hitro pokvarljivo blago, jo je potreno večkrat menjat.

Saj veš, na embalazi običajno piše, po uporabi zavrzi.

Blablajevka, pa ni več za uporabo, ji je že rok pretekel !!!

Spider, svetujem več kontrastnih modelov v garaži, kot rečeno, od športnih modelov do oldtaimerjev, kakšen kombiniran model, tovornjaki so pa za redke zbiratelje s posebnimi užitki.
Modele lahko tudi večkrat lahko prebarvaš, za razgradnjo, pa zadnje čase zahtevajo že neko malenkost plačila. Ja saj razumemo, je precej odpanih olj, rjavine, kisline in drugih strupenih snovi!

Veliko sreče pri nabavi novih modelov!

Ti želi,

JOHANUS

Pozdravlja te Lili in super si napisal.Bravo JOHANUS kul si.

Lili,

V globokem priklonu,

JOHANUS

Ljubki Spider !

Tako pri ženskah , kot pri moških so odločitve res kar težke- mladost in napete ritke ali zrelost in pamet.

Se pa absolutno premalo govori o moških !!!!!!!!!!!
A se strinjaš , mogoče ?

Ste kar malce zapostavljeni,

tudi moški , ko se sleče ni vsak kul in privlačen – posebno v drugi polovici “tvojega rangiranja”,

verjetno pa zato živimo, da sprobamo vsa obdobja- od napetih ritk , do povešenih zadnjic !

pa res lep dan ti želim – aja, me pa zlo zanima kolk si star Spider – če ni velika skrivnost , seveda !

lp iza

ma johanus ti pa mene vedno v smeh spraviš. odlična primerjava z avteki:) je za razmislit :))) ampak jaz pa bom kar pri svojem avtomobilu ostala. kilometrine ma ravno prav, še nikoli meni pustil na cedilu. letnik je malo mlajši. vzdržljivost je enkratna, pa naj gre gor ali dol, po glavni ali stranski ulici. kadar je nujna polžja vožnja, ne hiti, kadar je treba divjati, ne zaostaja… mislim, da bova skupaj dočakala srečanje oldtajmerjev 🙂

In kaj pametnega pove, ko odpre usta?

Spider jst sem ugotovila,d a nisem tipična ženska… Ne berem Cosmota…

Prava baba je baba od 30 do 70 let.Veliki joški,velika rit in kosmata tamala.

eeee spider ne može i ovce i novce

ha ha kul

Brezveze.

Poleg etga ne drži, da tip čez 46 nima pozitivnih lastnosti. A morebitna bajta z abzenom in miljoni na računu niso pozitivne častnosti?:))

Skkratka, le bleda kopija moje pogruntavščine, ki je, mimogrede, spet stopila mački na rep.:)

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

spider ljubček, nisi mi odgovoril……….

ja sej mački na rep,

si pa ti želel komentarje o napetih ritkah, pa smo ti povedali da imajo mladi dečki ččččččččččvrste ritke , samo v glavi je otročarija,

nedvomno pa zzzzzzzzz bazenom že dobiš napeto ritko, le pogumno !

pa lepo nočko

lp iza

Hej pipl, a veste, kdo je optimist?
Tist, ki vsal leto pogleda poročni list, če mu je rok že potekel…
Ko berem tele odgovore, hm,…možakar dela kar prav. Simpl es det!

nobody, Phoenix, AZ

protiutež lestvici… v razmislek…

Če bi imela K****

Lahko bi se svobodno uscala v vsak pisoar,
po poklicu bi lahko bila rudar ali mornar,
za vsako napako krivila bi vesolje,
vsako stvar bi naredila dvakrat bolje.

Ne bi klicali me ljubica in mucica in srček,
da se vse življenje bi počutila kot hrček,
klicali bi me Simon, Luka, Denis…
Vse to, če bi le imela penis.

Pijana ne bila bi koza, ampak markantna,
na stara leta vešča ne, ampak šarmantna,
če se slučajno kdaj bi zredila,
nihče za mano ne bi klical – kobila!

Čeprav ne bi znala spuščat deske na sekretu,
o ženskah in o avtih bi vedela več kot vsi na svetu.
Strokovnjakinja za fliper, formulo in tenis…
Vse to, če bi le imela penis.

Za kontracepcijo se nikoli več sekirat,
če bi imela srečo znala bi celo šofirat!
Na glavi nič več kitk, palm in konjskih repov
in kri bi tekla mesečno samo zarad pretepov.

Pod pazduho se nikoli več mazat in pa brit,
lahko bi šla se ga napit, ko bi treba blo rodit.
Ne bi tiktakala mi biološka urca…..
Vse to, če bi le imela K****

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close