Ženska me zalezuje. Kaj storiti?
Na poti domov (grem peš) mi očitno neka ženska sledi. Ali ko grem v trgovino, če se na hitro obrnem, jo lahko ujamem, kako me iz razdalje opazuje. Ne vem ali imava usklajen urnik, blizu živiva ali se mi enostavno meša. Sem že poskusil večkrat do nje pristopiti, pa vedno zbeži. No, za žensko že ne bom tekel kot norec, torej sem opustil, da bi se spoznala.
Ali bi vi kaj ukrenili? Da bi jo prijavil na policijo se mi zdi smešno, saj mi do sedaj ni nič hudega storila. Če bi bil ženska in bi me moški takole zalezoval, bi verjetno bila razlika, ampak ne vem.. Ne bojim se. Ne mislim, da se bo kaj slabega izcimilo iz tega. Sčašoma bo obupala in si našla drugega tipa, katerega lahko zasleduje. Ali pač? Morda podcenjujem nevarnost?
Ste ostali moški že imeli podobne izkušnje?
Smiselno je poskrbeti za varnost. Kaj veš kaj ima na umu zmešanka? Danes so ljudje res čudni, še za take za katere bi rekel, da izgledajo normalni, se izkaže da niso. Policija žal ne bo pomagala, dokler se kaj konkretno ne zgodi. Glej, da te ne preseneti ta “konkretno” in se pripravi na vse možne scenarije. Moški ali ženska ne igra vloge, nadlegovanje je grda psohološka zloraba in morala bi biti najstrožje kaznovana. A nismo še toliko razviti kot družba, da to obsojamo. Večina ti bo rekla ne sekiraj se, saj ti nič noče. Kot lastniki psov, ja seveda njim noče, ko pa me ugrizne ojoj, nikoli tega ni naredil. No vedno je enkrat prvič, zato vzemi zadevo resno in poskrbi za svojo varnost sam. Kako, boš vedel najbolje sam. Odvisno od tvojih zmožnosti samoobrambe.
čudna situacija, 06.12.2021 ob 11:43
Na poti domov (grem peš) mi očitno neka ženska sledi. Ali ko grem v trgovino, če se na hitro obrnem, jo lahko ujamem, kako me iz razdalje opazuje. Ne vem ali imava usklajen urnik, blizu živiva ali se mi enostavno meša. Sem že poskusil večkrat do nje pristopiti, pa vedno zbeži. No, za žensko že ne bom tekel kot norec, torej sem opustil, da bi se spoznala.
Ali bi vi kaj ukrenili? Da bi jo prijavil na policijo se mi zdi smešno, saj mi do sedaj ni nič hudega storila. Če bi bil ženska in bi me moški takole zalezoval, bi verjetno bila razlika, ampak ne vem.. Ne bojim se. Ne mislim, da se bo kaj slabega izcimilo iz tega. Sčašoma bo obupala in si našla drugega tipa, katerega lahko zasleduje. Ali pač? Morda podcenjujem nevarnost?
Ste ostali moški že imeli podobne izkušnje?
bod srečn da ni tip haha razn če ti paše. pol pa sorry
Mogoče se ti enako dogaja, kot se je meni
dej nehi no. Ob istem času imata pač isto pot dnevno, ti pa že paniko zganjaš, da te zasleduje. Če “pobegne” si mogoče v njeni glavi ti tisti, ki se ji postavi zmeraj na pot pred njo.
Al pa misliš,da si pa res “ex frajer”, da se punce, ki se srečaš z njimi 2x,3x mečejo za tabo po prvem pogledu. Bolanooo
Forum je zaprt za komentiranje.