Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženska imena

Ženska imena

ž
Pazi see..pr men bos klecal..hihihi ej jancek moj..ejjj pazi zdej..prim se dobr mmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuaaaccccccccccccccckkkkcmmmmmmmookaaaaaaaaaaaaa…to je za pesem!!

Vuuuuuuaaaaaaa, fuuuulllll, paše slinast, vouv, paše full, yessssss!

hehehehe..na robcek..*

Hvala! Perla lep dan, jest jo šibam dam! Pa pazite se jutr’ gremo naprej :))))))

Čau!

Jani

čak srce prej odgovorr na novo temo..

Juter!

Jani

Čak se!

A na Mojco z modrcem številka 5 se pa nobeden ni spomnil?

AAAAAUuuuuuuuuuu.
tupi glupi,tupi glupi,tupi glupi,tupi glupi,tupi glupi,tupi glupi,tupi glupi,tupi glupi, tupi glupi,tupi glupi,tupi glupi,tupi glupi,tupi glupi,tupi glupi,
Jaz , ko obožujem ……modrce št …….

:))))

zA MODERC ŠT. 5

Matr tkole se nardi…..

(.) (.) GARANT JE PETICA!!

P.s. a morem res jest vse…pol pa pravjo ejo Perlo…

No, tale opazka mi daje vedeti, da me podcenjuješ – tole pojasnilo je povsem nepotrebno – komentar je bil na tvojo reakcijo na modrc!

Mi pa zdaj ne da miru: kaj pa če ga nosim tudi jaz?

Madonca kastrolca..a ga ti tud…s……..š

BADU BADUM…BADDU BADUM..se spomnite..ravna bela crta..sprotno risanje in brisanje..badum-badumčka…Pa skoz je nekaj šinfal..heheheh risanka da best…

AAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A-B-(U)AŽUJEM hihihihihihi

Pipi iz tvojih ust, direkt na forum :)))) yesssssss

Lep dan, Pipi!

Jani

Meni je pa še vedno najlepša pesem ki jo je kdajkoli dobila kaka pupa, sonetni venec, v katerem je spleteno s prvih črk vsake kitice ime njegovega hrepenenja. Primicovi Juliji.

al pa, Mojca, z modrcom številka pet….

Alice?
Who the @!#$ is Alice?

Al pa una:

Frida, je bila moja kraljica,
Frida, Frida,
a ja,
sam bio njezin kralj….

Jani, dobro jutro. Ejla, body sem dobila, ne sicer rdeč, ampka tudi ene take bolj varljive barve ……… no, oblekico še iščem, čeveljc mi ta tudi že miga ………. Dobro jutro in poljubčke vsem, ki se boste tukaj obešali danes in pogajali norčije. Za menoj je danes prišla tista luna izpred dveh dni in me od tal meče!!! Res, res, čisto zares.
Jani, kakšnega bova danes …….. naj malce pomislim …….. gumija nimam, torej ostane bombonček, dej, počaki no mal …………. aha ……… dobro, greva ………… FISHERMANN moder!!! Auffffffff, peče, peče, ampak je pa …………fiiiinooooooooo, fiiiiiiiiiiinoooooooooooo, paše!!!
Pozdrav,
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Marija, tud teb dobro, pekoče jutro :)))))) Tisto luno pa s pridom uporab!

Lep dan, cmokca nazaj 🙂

Jani

nisem vsega brala, ampak zame je definitivno Tamara …

ko mi tebe uzeh Tamara,
prodala si suze, drugima,
nočima ja sanjam tvoje tragove,
kuda idu ……..

.. mogoče bi pa tale pasala celo pod stumpijevo temo .. nostalgija.

hmmm,
Barbara.

Dej, da se še jest oglasim. Na Lidijo ste pa čist pozabli……… Kdo je reku Lidija?!!!!!
Draga naša Lidija,
že dolgo si v aaaaarimji,
čeprav je daleč Kikinda
si v naših srcih ti!
Zdej končno vem, kaj pomenijo te grablce @!#$

Pa Lauro smo čist pozabil .

Laure ni več,
šla je drugam,
Laure ni več,
odšla je stran.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report