Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ženska družba za izlete

Ženska družba za izlete

Je ustvarjena ena stran v te namene na FB – Druženje in rekreacija, pa menda tudi Pohodništvo in kolesarjenje ipd., za tiste, ki uporabljate FB… 🙂

Pozdravljene…odpravljam se na potovanje- razmišljam o Peruju ali Šrilanka in iščem sopotnico,Obe potovanji sta v drugi polovici aprila.Gledala sem agencijo Oskar.
Vesela bom odgovora
Čestitam tza današnji praznik.Imejte se lepo
Greta Dečman

Zdravo,

no, tudi jaz s podobno težavo….iščem sopotnico za Sharm el sheikh, 11.-26.7.2015, hotel 5*, odhod iz LJ, 2 tedna za 669 €. Če katero zanima, mi naj piše. 🙂

Lp!

Pozdravljena,
za Šrilanko ima Oskar več ponudb v aprilu, katera tebe mika?
Kaj pa Narodne parke v ZDA si nebi šla pogledat?
lp

pozdravljeni, mlada upokojenka iščem družbo za izlete, za začetek enodnevne…morje hribi terme…če ste podobnih želja se javite na mejl…se tipkamo 🙂

pozdravljeni, mlada upokojenka iščem družbo za izlete, za začetek enodnevne…morje hribi terme…če ste podobnih želja se javite na mejl…se tipkamo :)[/quote.

Mogoče bi vseeno pripisala starost in kraj.
Pa seveda gmail

Pozdravljena

verjetno si že nazaj pa vendar jaz planiram obisk Peruja v prihodnjem letu (februar) ali pa celo letos – november. Ali mi lahko javiš kako je bilo če si šla z Oskarjem? tudi jaz premišljujem, da bi šla v njihovem aranžmaju. Iščem pa seveda sopotnico ali je kje kakšna 50+, ki bi jo to zanimalo

tinkatonka

Bi šla katera drug teden od 10.6.-14.6. v Cinque Terre in Toskano ?
Ena članica je odpovedala, pa iščemo nadomestno, da bo poln avto in manjši stroški.

Več na mail potovanjatk@gmail.com.

KAJ PA LETOS ??

komentar za tinkatonka

tudi sama sem ž/50 in iščem družbo za izlete in potovanja,
v septembru bi šla na sardinijo in/ali sicilijo če si za dogovor in potep.
lep dan

pozdravljena

žal nimam več dopusta do novega leta tako da kdaj drugič, tako da tudi Peru pride v poštev šele v prihodnjem letu

tinkatonka64

kontaktiraj me

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close