Ženska družba za izlete
lejte dekleta, ne mislim na nobenem FB kreirat skupino, ker ne mislim o tem v nedogled razpravljat, napisala sem tudi mail, kjer mi lahko pišete, ker ni časa za čvek in čvek… dopust je tu.
Sicer že imam ponudbe… tako da nekako ni več problem.
Lahko pa se še katera javi, kajti bi šla tudi 2x na potčitnice.
lp.
Pozdravljen, tudi jaz iščem družbo za dopust in to od 15.8.do 21.8.2013, najraje bi šla v Kranjsko goro oziroma Strunjan. Stara sem 49 let.Ker ni več veliko časa prosim, da me kontatkirate na moj mail jdolenjka963@gmail.com.
Čao babnce!!
Berem tole temo…….pa je res!!!…….da bi se ženske lahko kej zmenle?……višja matematka………..no mogoče pretiravam….ste se zmenle na privat:))))
Dedci rečejo ….ob petih na pivu v bifeju, kjer ma kelnarca lepe oči:)))..evo, pa so……tukej pa enega usklajevanja…….uf………
Ja komej pridem, pa že lajam……ups… taka sem…….drugač sem pa prjaaaaznaaaaaa:)))))))
Se mi zdi, da so enodnevni babji izleti lahko res full lepo doživetje, za počitnice moraš pa osebo kar poznati……tko da…kapo dol za tiste, ki upajo z neznanko(cem) na dopust.
A če si zmislim en trenutek ob kavici v poletni Ljubljani ……bi sploh katera prišla? samo bo točno določen dan, ura……….pa da vas vidim!!!:))))))))))))
ja tolko iščete družbo za na počitnice al bilo kaj , potem se vam javi neki moški ma se začne, da z neznancem raje ne , sam skupinsko ker v dvoje raje ne in vse več takih ki zares ne vem kaj iščete tu gor al na podobnih forumih , saj večinoma ni sposobna zaupati neznani osebi za na dopust , ne vem res kaj počenjate po forumih za sopotnike …normalno da sopotniki so večinoma neznane osebe in večina so moški , ne vem koga neki iščete po teh forumih. Če poznaš osebo itak nimaš potrebo po foumih za sopotnika, tako da večina vas je tu gor (govorim za ženski spol) ki v bistvu samo zgubljate čas in niti niste prepričane v to kar bi hotele…
Drage ženske že ki hočete biti enakopravne in emancipirane pa bla bla bla dajte se v igro in začnite razmišljati kaj v bistvu pomeni iskati sopotnika po forumih !!!
No, pa bodimo bolj konkretne…….
Sem iz Ljubljane, stara malo čez 40……..zelo družabna, za vse kozlarije…..ne maram opravljanja, negativnih ljudi, želim se družit z energičnimi babami, ki jim ni smisel življenja jamranje nad preteklostjo, pluvanje čez moške in ostale pi…
No to sem jest……če ste še vedno za……se lahko dobimo v soboto dopoldan na eni kavici v centru Ljubljane……dan pa se lahko prelevi v totalen raztur…….
NO??? Kaj pravte?
Evo… to soboto ob 10ih na prešercu, pa se zmenmo v ker lokal jo mahnemo…
Da se ne zgrešimo……tista ki je za…….naj mi piše na zasebno, pusti telefonsko in jo sigurno pokličem…….bo v redu?
aja, sem pozabla povedat…….ker vem da vas bo mljon :))))……če obljubiš potem prideš…….drugače NE OBLJUBLJAJ!!!!
No, pa da vidimo…….me prav zanima….do takrat pa…….BODITE FAAAAAAJN:)))))))))))
lep pozdrav..tudi sama iščem nekoga , da bi delil sobo z mano…ker je enoposteljna predraga…šla pa bi bilo kam …samo da je voda in da se kopam ..sončim …lani sem bila v hurgadi..predlani v turčiji ..vidim pa da so zdaj pri nas ponudbe res poceni …preko kuponkota sem zasledila npr. biograd na morju za 120 evrov po osebi , 7 polpenzionov , za začetek pa bi šla tudi kam na bližje …izola za par dni …joj koliko je tega …jaz bi to vse zelo rada šla …pa je vedno tako , da nima noben časa….sama sem stara 51,,pa kr sama laufam okol…pa plačujem brez veze…javi naj se kdo , ki ima konec septembra al pa oktobra čas na bbeebbaa777@mail.com
Zdravo.
Sem štajerka okrog 50 in planiram oktobra potovanje v Maroko (26.-31.10.2013). Ker mi ni, da bi plačevala za enoposteljno, iščem družbo. Če je katera zainteresirana, pišite na … pyrcarma@gmail.com
LP
tole se je razpletlo tako, da bi vse nekam šle, nobena pa ni šla nikamor.
dejte punce mal posrfat po internetu, pa se spokajte nekam v svoji režiji.
večina tukaj joka, da se jim “ne da ” plačevati stroškov za enoposteljno sobo….
a kar tko z enim bi pa šle v dvoposteljno ali kako? pa ja ne, samo zaradi par evrov.
bi pa seveda šle vse z agencijo, pa niti ne pomislite, da vam večino pobere ravno agencija, da ste lahko tam nekajdnevne ovce….
nasvet: potuj z wizzairom, spi v hostlih v dormitorijih, pa malo še glavo uporabljaj, potem bo potovanje nepozabno……čaw potovalke!
ej ej ,,jaz že nekaj časa iščem nekoga , ki bi delil stroške ,,,soba za dva je ceneje …pa bi šla malo po toplicah ,,al pa v beograd z vlakom …malo se pa bojim sama …pa egipt me tudi vleče , ker je 300 za 7 dni …no ..me pa res zanima , če je še kdo tako spontan kot sem jaz ..stara sem pa 52….bybyby…moj mejl pa je ….bbeebbaa777@gmail.com
Pozdravljeni
Mene pa zanima ali bi katera šla z agencijo sonček na potovanje Sicilija za 9 dni.,da ne bi plačevala enoposteljno sobo, ki je kar draga.Lahko mi pišete na mail rebr733@gmail.com
lp
Jaz bi bila tudi vesela družbe in sostanovalke v sobi. Prijavila sem se na potovanje 14. junija. Biseri Likijske pešpoti prek agencije Oskar. Če je katera za mi pišite na mail kmetovanje123@gmail.com.
Ženska družba – JADRANJE- posebna ponudba:
Prevzem jadrnice Impression 434 je v Splitu17.06. – torek (okoli 14 ure), transfer plovila nazaj v Biograd – do sobote zjutraj. Do Splita se peljemo s kombijem, ki nas potem čaka v Biogradu.
Cena najema: 1430€ (vključen najem, kombi za 9 oseb, posteljnina, čiščenje..)
Jadrnica ima 4 kabine – 8 oseb, jaz spim v salonu.
Računati je treba samo še gorivo, cestnino, kakšen privez, hrano, pijačo.
Še nekaj prostih mest je na voljo!
Forum je zaprt za komentiranje.