Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žensk si želijo bolj ali manj samo luzerji

Žensk si želijo bolj ali manj samo luzerji

Aja, buhtelji pa res ne pridejo v moj ožji izbor. Ti si pa z vsako zadovoljen, a ne. Samo da se ti približa:)).

Če dobro zgleda, zakaj pa ne. Pač moški ane, samo na videz gledamo :)).

Obstajajo moški, ki dajo tudi na vsebino. Ne vem zakaj bi se zadovoljil z drobtinicami (zgolj vizualno podobo), če lahko dobiš cel paket. No, zato moraš imeti določene predispozicije. Saj te razumem, da drugače razmišljaš. Ni vsem moškim dano, a veš.

Jep, definitivno obstaja razlika med pač moškimi in dobrimi moškimi.

Just saying… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Wau, vsebina ženske, haha 😀

Btw, saj se ne bi poročil z njo. Za ponucat pa vseeno je 😉

Ponovno poudarjam. Nimaš kaj ponuditi. Plehkost se zbija s plehkostjo:). Samo zunanjost brez notranjosti je enako nič.

Saj se nbena ne bi s tabo. Še celo tiste ne, ki imajo v glavi zid, za katerim je praznina. Si moraš misliti:))). Kaj boš nucal, če te ženske ne nucajo:).

Da se ti ponudi 9/10 ženska za eno noč, dvomim da se ji boš odpovedal. Odklonil jo boš samo, če si peder…

Sploh pa kaj se ti sekiraš za moj izbor ? Govoriš, da pobiram drobtinice, sama pa niti to nisi. Boš rekla, da si pri svojih 30ih, ali koliko jih že šteješ, dovolj dobra, da se lahko kosaš s kakšno študentko, na vrhuncu svoje lepote ?

Eh, kaj sploh sprašujem lol

In koliko take presežne kvalitete je že prenočevalo v tvoji postelji?

Zato pa tisti, ki niso sposobni globljega uvida v vsebino, jim pač drugega ne preostane kot hvaljenje s tem, koliko so jih očarali na daljavo. 🙂
Saj je za nek resen odnos, pomemben človek kot celota.

Zato pa tisti, ki niso sposobni globljega uvida v vsebino, jim pač drugega ne preostane kot hvaljenje s tem, koliko so jih očarali na daljavo. 🙂
Saj je za nek resen odnos, pomemben človek kot celota.[/quote]
Zato pa tisti, ki niso sposobni očarat več žensk, jim pač drugega ne preostane kot hvaljenje s tem, kako zreli in odgovorni so, ker so celo življenje podredili samo eni ženski. To pa naj bi seveda spoznali na internetu, ker na drugačen način si babe tudi niso sposobni dobit 🙂

In koliko take presežne kvalitete je že prenočevalo v tvoji postelji?[/quote]

Zakaj te tako zanima moj lajf? Pejt na špricer sanjat.

In koliko take presežne kvalitete je že prenočevalo v tvoji postelji?[/quote]

Zakaj te tako zanima moj lajf? Pejt na špricer sanjat.[/quote]

Ha ha ha, good one marihuanca.

Zakaj te tako zanima moj lajf? Pejt na špricer sanjat.[/quote]

Ha ha ha, good one marihuanca.[/quote]

Tebi tudi ni jasno, a ne. Rešujem ga pred tem, da se razpoči od ljubosumja. Ljudje niso vedno pripravljeni slišati resnice o drugih. Naj živi v svojem svetu, naj razmišlja o tem, kako nič ni mogoče, kako je vse, česar se dotakne shit… Lahko mu pa ti pomagaš, ker sta si podobno. Ok?

Goldfish spet pošolana lol

EB, to je vse, kar znaš?

Goldfisheva je taka drekačica da jo svet ni videl. Marihuanca je edina oseba, ki mu na vse poste lahko rečem da ima prav. Se vidi da razmišlja s svojo glavo. Vse ostalo je samo hvaljenje in lupetanje predvsem ženskih oseb. Bi sexsala, pa ne bi, pa iščem presežek, pa iščem samo fuk, pa kurac palac, kdo vas rabi.

Če si sam brez, je ne vidiš. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če si sam brez, je ne vidiš. ;)[/quote]

Bingo.

Če si sam brez, je ne vidiš. ;)[/quote]

Bingo.[/quote]
Bongo bong. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Znam še marsikaj več, samo nisem tipičen hater. Namenim ti stavek, dva, potem se mi pa že ne da več. Škoda tipk na tipkovnici za eno tako brezveznico…

Bingo.[/quote]
Bongo bong. :)[/quote]

Manu Chao:).

S svojimi “prispevki” kažeš vsem svojo podobo. Ne razumem, zakaj misliš, da meni naklonjaš pozornost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close