Žensk si želijo bolj ali manj samo luzerji
Naneslo je, da danes srečam sošolca iz osnovne šole. O, kako si, levo ,desno. Ga malo povprašam, no, kako kaj, si poročen. On, ma kaki. Potem mi tip pove, da je brezposeln in da se je pri 35 odselil od matere, ker se kakor ne spodobi, da bi pri tolikih letih vztrajal pod mamino streho. Rečem, ja kam si se te odselil, če si brez službe. Reče tip, ja k ženski. Model zgleda zanemarjen, vidijo se učinki dolgoletnega kajenja, uničeni nohti, rumeni prsti, uničeni zobje, zadah.
In to je to, to je bistvo, to je edini tip moškega, ki ga moderne domišljavke še lahko dobijo v vezo. Brezposeln, ki se je odločil, da več noče živeti z mamo.
Nobenemu mojemu prijatelju/znancu, ki je kaj naredil iz sebe, se ne mudi v nobeno vezo, če v njej že ravno ni dolga leta. Dam primer drugega prijatelja. Ta je star čez 40, ima nek sp, do sedaj je živel z mamo. Z denarjem, ki ga je podedoval in z lastnim fizičnim delom je naredil bajto, ki bo v kratker vseljiva. Tip pri sebi doma nobeni niti prespati ni dovolil, da ne bi slučajno kakšna padla na pamet, da sta v zunajzakonski zvezi in da nastaja skupno premoženje, ker si on s svojim denarjem bajto gradi.
Hočem povedati, moškim se danes nič ne mudi v vezo, mudi se jim samo, če druge izbire nimajo.
A tako je to:)).
Moški, ki si želijo zveze, zdravega partnerstva in so tudi stabilno uravnoteženi (čustveno zreli), gredo v to iz čisto drugih vzgibov kot jih navajaš ti ob zgodbah znancev (le kje najdeš vse te ljudi?). Ampak tak moški ni zanemarjen, ne vizualno in ne v svoji biti. To je moški, ki ceni svoje življenje in ima ogromno načrtov, se veseli prihodnosti. Po drugi strani imaš pa p.a.r.a.z.i.t.e in egoistične ritke, ki niso razvili svoje osebnosti do te mere, da bi zagovarjali kvaliteto. Pa kaj zato. Meni je za druge vseeno.
Ni tako. Tako ti želiš videt. Jaz sem nasprotje tega tvojega sošolca zgoraj in kup mojih kolegov, ki so vsi v zvezah prav tako. Ne vem, iz katere vasi so ti tvoji sošolci, ampak nekaj ti kvari realno sliko.
A zid, električno ograjo in topove okrog nje bo tudi postavil? :))[/quote]
Na jarek s krokodili si pozabil :-))[/quote]
Ja, pardon. 🙂
No, pač, da ne bi katera slučajno na kaj pomislila, ko bo šla mimo bajte. Proti temu se je treba dobro zavarovat, kaj drugi mislijo. :))
Tako je, če si v zvezi, si obsojen na počasno hiranje, zanemarjenost, ker tvojo usodo zapečati ženska golazen! 😀 Ravno nasprotno je, ker ljudje nismo samotarji, zato moški, ki imajo žensko, so ponavadi bolj urejeni, ne čepijo toliko po gostilnah, imajo nekoga za pogovor, zato težav toliko ne držijo v sebi, so bolj zadovoljni in statistično dlje živijo, ker še nekoga drugega za njih skrbi. Problem je, če si popolnoma sam, ker družba je premalo.
te dva primera sta spet neka napol resnica.
tip če živi pri drugi in je kao zanemarjen in kao brez neke službe, naj bi bil luzar..daj prosim no. Tip je verjetno največji car. Samo ti ga tako vidiš.
Tip malo čez 40, ima s.p. , naredil bajto in kao on ne spusti ženske notri, da ne bi mu vzela bajte, spet nekaj na pol nakladanje. tip je verjetno spet en velik car, samo ker je pri mamici živel je sinko.
Pomoje sta oba tipa ena velika carja, vsaj eden malo podjeten in priden, drugi sicer malo zanemarjen pa vsaj iznajdljiv čeprav trenutno nima službe, živi pa pri ženski.
CARJA STA OBA ZA MOJE POJME!
Verjetno res, ampak te resnice je napisal “resnicoljub”. Kako bi lahko bilo sploh drugače? :))
Tudi če jih očaraš več, te samo to še ne uvrsti med carje.[/quote]
Vseeno si večji car, kot pa nekdo, ki je očaral samo eno.[/quote]
Odvisno od tega, s čim si jo očaral.
Forum je zaprt za komentiranje.