Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŽENITNI OGLAS: iščem resnega moškega 45-60 let

ŽENITNI OGLAS: iščem resnega moškega 45-60 let

Želim spoznati resnega moškega 45-60 let za resno partnersko zvezo.

Sem 49 let/174 cm/60 kg, S Primorska. Samostojna, mladostna, samozadostna in brez obveznosti (brez kreditov, brez obveznosti do bivših, otrok, itd.)  Takšnega pričakujem tudi bodočega partnerja.

Če se vidiš v osnovnem opisu, mi piši na biokaroten@gmail.com , in bova nadaljevala od tod naprej.

Zanima me izključno dolgoročna resna zveza! Piši in napiši kaj zanimivega o sebi, da ti odpišem nazaj. 🙂

Vi kar sodelujte na tem prekrasnem, vrhunskem in več kot superfantastičnem forumu. Tu boste spoznali ogromno prečudovitih oseb in prekrasnih bitij.

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 12.08.2021 ob 00:29

Vi kar sodelujte na tem prekrasnem, vrhunskem in več kot superfantastičnem forumu. Tu boste spoznali ogromno prečudovitih oseb in prekrasnih bitij.

xrobe, saj sodelujem, ta oglas sem dala tu in na nekaj drugih portalih/forumih. Zanimajo me samo resni in zreli kandidati/moški za druženje in dolgoročno resno zvezo-poroko. Oglasilo se je ogromno kandidatov, a žal večinoma premladi za moje pojme.

Torej, poudarjam, želim spoznati zelo resnega moškega 45+.

biokaroten@gmail.com

Ja, super, to je pa res odlično. Všeč mi je taktika.

Javi se robek…

robek@gmail.com

Obrazložitev.

Tudi, če si dva dopisujeta preko emaila je korespondenca vedno pod nadzorom tretje osebe.

Nek je sa srečom darči! Mazit, pazit i ni slucajno gazit!

Sem v službi njenega Visočanstva Večne Princese Večnosti.

Če si moški (45-60) in si želiš resne zveze, piši na biokaroten@gmail.clm

*gmail.com

karota, 12.08.2021 ob 00:41

xrobe, saj sodelujem, ta oglas sem dala tu in na nekaj drugih portalih/forumih. Zanimajo me samo resni in zreli kandidati/moški za druženje in dolgoročno resno zvezo-poroko. Oglasilo se je ogromno kandidatov, a žal večinoma premladi za moje pojme.

Torej, poudarjam, želim spoznati zelo resnega moškega 45+.

biokaroten@gmail.com

a je lahko reven. ga boš vzdrževala. imam kolega je super, sam brez prebite pare. najbrž da ne kaj.

Mona, pisi ti meni na / ajdemi. popusi@gmail.com

mladostna pri 50???

če si samozadostna kaj ti bo pol dec. seksaš tak več ne najbrž, saj si v teh letih, ko te je mati narava že kaznovala za svoje grehe v mladosti.

saj se ti bo cela slovenija smejala če se boš poročila pr 50 ih. mi deci iščemo mlade lepe vitke punce ne pa stare babe pr 50 ih.

mi NORMALNI deci. mogoče bi pa bila dobra za darčija prisesanega na mamim sesek. darči kje si ena je zate tukaj

včeraj na pop u, ljubav na selu je prav lepo bilo  pokazano, da je med veterani želja po ljubezni še kako močna… Je bil pa en starejši možakar malo skeptičen do kandidatk, saj je bilo prvo vprašanje, ki ga je postavil…, če je zakreditirana…, ker ga je prejšna ljubav olajšala za 37 jurjev. Tako, da je treba bit previden, ko se gre za ljubezen v zrelih letih, nč na lepe oči, jebeš to…

Moj bo kmalu samski, on vedno resne veze išče.

Za blesavega Robija bi bila ravno taprava.

Ikona643, 12.08.2021 ob 08:44

Moj bo kmalu samski, on vedno resne veze išče.

Najboljša!!

Vero karota si.

Avtor, tema je vaša in vi ste vodja teme.

Tu se spet omenjajo finance. To je več kot hudičeva stvar.  Še enkrat nekaj zapišem. Vaša vrednost je več kot neskončna, neskončno presega vrednost kompletnega vesolja z vsemi milijardami galaksij.

Ja, pri 50-ih moški iščete mlade. Me zanima. 😀

Pojdi na dejt z xrobom, men je on kul.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close