ŽENITNI OGLAS: iščem resnega moškega 45-60 let
Želim spoznati resnega moškega 45-60 let za resno partnersko zvezo.
Sem 49 let/174 cm/60 kg, S Primorska. Samostojna, mladostna, samozadostna in brez obveznosti (brez kreditov, brez obveznosti do bivših, otrok, itd.) Takšnega pričakujem tudi bodočega partnerja.
Če se vidiš v osnovnem opisu, mi piši na biokaroten@gmail.com , in bova nadaljevala od tod naprej.
Zanima me izključno dolgoročna resna zveza! Piši in napiši kaj zanimivega o sebi, da ti odpišem nazaj. 🙂
xrobe, 12.08.2021 ob 00:29
Vi kar sodelujte na tem prekrasnem, vrhunskem in več kot superfantastičnem forumu. Tu boste spoznali ogromno prečudovitih oseb in prekrasnih bitij.
xrobe, saj sodelujem, ta oglas sem dala tu in na nekaj drugih portalih/forumih. Zanimajo me samo resni in zreli kandidati/moški za druženje in dolgoročno resno zvezo-poroko. Oglasilo se je ogromno kandidatov, a žal večinoma premladi za moje pojme.
Torej, poudarjam, želim spoznati zelo resnega moškega 45+.
Če si moški (45-60) in si želiš resne zveze, piši na biokaroten@gmail.clm
karota, 12.08.2021 ob 00:41
xrobe, saj sodelujem, ta oglas sem dala tu in na nekaj drugih portalih/forumih. Zanimajo me samo resni in zreli kandidati/moški za druženje in dolgoročno resno zvezo-poroko. Oglasilo se je ogromno kandidatov, a žal večinoma premladi za moje pojme.
Torej, poudarjam, želim spoznati zelo resnega moškega 45+.
Mona, pisi ti meni na / ajdemi. popusi@gmail.com
včeraj na pop u, ljubav na selu je prav lepo bilo pokazano, da je med veterani želja po ljubezni še kako močna… Je bil pa en starejši možakar malo skeptičen do kandidatk, saj je bilo prvo vprašanje, ki ga je postavil…, če je zakreditirana…, ker ga je prejšna ljubav olajšala za 37 jurjev. Tako, da je treba bit previden, ko se gre za ljubezen v zrelih letih, nč na lepe oči, jebeš to…
Forum je zaprt za komentiranje.