Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženitne posredovalnice?

Ženitne posredovalnice?

Samo tudi potice se človek preobje…….

Čeprav verjamem (ne morem rečt, da vem ;), da ima Robi še kar apetit, in mu gre potica še vedno v slast, ko mu vsakič pripravi nov okus… ;)[/quote]

Misliš, da bi Robijeva spekla boljšo potico kot tvoja? Mlajše imajo baje bolj nežne rokice, to fajn razmesi in razvleče testo? Ali po kakšnem receptu tvoja peče? :D[/quote]Ti pa res nimaš pojma o tem….. 😀
Ne bom ti razlagal kdo mesi in razvleče….. da niti ne omenjam kdo poskrbi za nadev….. 😉 😀

Krivoljunka, si predstavljaš resno zvezo brez metuljčkov?[/quote]

Saj sem napisala pa še Robi je fajn povzel.

Verjetno to praviš za moške, s katerimi si se že srečala v živo? Se pravi tisti, ki so ti sicer okej, te niso pritegnili z ničemer? Ne s kakim zanimivim športom ali udejstvovanjem, ne s kako drugo dejavnostjo, morda smislom za humor, načinom razmišljanja o življenju na splošno…?[/quote]
Potem v tem primeru ni bilo metuljčkov?

[/quote]

… potem pa čez 10 let, poročena, on leži na kavču z izstopajočim trebuhom in se čoha po jaj**, deca jokajo, umazana posoda čaka, imaš ga vrh glave in ti gre na jetra….. :))) Potem pa loćitev! :D[/quote]

Opisal si povprečno slovensko zgodbo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

… potem pa čez 10 let, poročena, on leži na kavču z izstopajočim trebuhom in se čoha po jaj**, deca jokajo, umazana posoda čaka, imaš ga vrh glave in ti gre na jetra….. :))) Potem pa loćitev! :D[/quote]

Opisal si povprečno slovensko zgodbo.[/quote]
Ampak za sam epilog povprečne slovenske zgodbe, niso krivi metuljčki. Ne moreš sklepati, da bo veza trajnejša, če metuljčkov ne bo.

Lahko pa sklepaš, da so metuljčki pogosto slepilo in da ljudje v navalu metuljčkov marsikaj pomembnejšega zanemarijo.

Samo tudi potice se človek preobje…….

Čeprav verjamem (ne morem rečt, da vem ;), da ima Robi še kar apetit, in mu gre potica še vedno v slast, ko mu vsakič pripravi nov okus… ;)[/quote]

Misliš, da bi Robijeva spekla boljšo potico kot tvoja? Mlajše imajo baje bolj nežne rokice, to fajn razmesi in razvleče testo? Ali po kakšnem receptu tvoja peče? :D[/quote]
Njegova zna narediti dobre kremšnite, kar sem preveril.

Misliš, da bi Robijeva spekla boljšo potico kot tvoja? Mlajše imajo baje bolj nežne rokice, to fajn razmesi in razvleče testo? Ali po kakšnem receptu tvoja peče? :D[/quote]Ti pa res nimaš pojma o tem….. 😀
Ne bom ti razlagal kdo mesi in razvleče….. da niti ne omenjam kdo poskrbi za nadev….. 😉 :D[/quote]

Matjazko,
ti kar poslušal On_-a. On že ve, o čem govori.

Mimogrede, le od kje ste privlekli potico. Mislim, potico… 🙂

Misliš, da bi Robijeva spekla boljšo potico kot tvoja? Mlajše imajo baje bolj nežne rokice, to fajn razmesi in razvleče testo? Ali po kakšnem receptu tvoja peče? :D[/quote]
Njegova zna narediti dobre kremšnite, kar sem preveril.[/quote]

Res! Njami!

Pa da si ne bo zdaj On_ slučajno lastil vse zasluge… 🙂

Lahko pa sklepaš, da so metuljčki pogosto slepilo in da ljudje v navalu metuljčkov marsikaj pomembnejšega zanemarijo.[/quote]

Lahko sklepaš, ja. Pa še prav boš imel.

Pa vseeno bo potica hudo klavrne, če ne bo v njo vložena skrb, čas in želja po njej…

Pa vseeno bo potica hudo klavrne, če ne bo v njo vložena skrb, čas in želja po njej…[/quote]
In če se ji ne boš posvetil.

Lahko pa sklepaš, da so metuljčki pogosto slepilo in da ljudje v navalu metuljčkov marsikaj pomembnejšega zanemarijo.[/quote]
To so res. Je pa se ne glede na metuljčke potrebno v vsakem odnosu ukvarjati z ovirami in težavami.
Metuljčki le preložijo to delo na sebi na kasnejši čas. 🙂

Pozdravljeni. Ko že spremljate temo. Poznate dating agency Najin svet? Od kolega sem dobila priporočilo, da naj bi bila dobra. Pa vseeno rajši vprašam za mnenja.

Hvala.

Živjo. Pozna kdo agencijo za zmenke Najin svet? Rada bi dobila vtise o njih. Hvala

Mene pa zanima če ima kdo kaj izkušenj z tujino.Namreč rad bi si pripeljal žensko iz Ukrajine in jo poročil če se bova ujela.L.P.

Mene pa zanima če ima kdo kaj izkušenj z tujino.Namreč rad bi si pripeljal žensko iz Ukrajine in jo poročil če se bova ujela.L.P.

Izkušenj nimam, upam pa, da si materialno preskrbljen. Ukrajinka ne bo hodila v Slovenijo , da bi se poročila z revežem. Če si vsaj solidno situiran, po moje en bo težav.

Takšne agencije niso poceni.

Prav tako so Ukrajinke bolj odprte glede seksa, zato bo še prej šla h komu drugemu, če ji bo všeč.

Joj, Robi..Nič niso odprte glede seksa.

To so obupane ženske iz ene revne države, ki se kataloško prodajajo moškim iz zahoda. Žalostno, ampak res. Če mu bo Ukrajika spizdila k drugemu, mu bo zato, ker bo tadrugi imel več keša.

To je samo vaba za preboj iz revščine. Ženska lahko marsikaterega moškega s seksom kontrolira kot z lutko.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Joj, Robi..Nič niso odprte glede seksa.

To so obupane ženske iz ene revne države, ki se kataloško prodajajo moškim iz zahoda. Žalostno, ampak res. Če mu bo Ukrajika spizdila k drugemu, mu bo zato, ker bo tadrugi imel več keša.[/quote]

Ja, že drži, samo upam, da se tako pametne, da ne bodo rinile v Slovenistan. Tu bo kmalu revščina kot po 2. svetovni vojni, se jim ne splača sem hodit.

Izkušenj nimam, upam pa, da si materialno preskrbljen. Ukrajinka ne bo hodila v Slovenijo , da bi se poročila z revežem. Če si vsaj solidno situiran, po moje en bo težav.[/quote]
Pomoje ni problem v njegovi situiranosti, temveč v tem da je potapko očitno tako obupan, da bi se zadovoljil z Ukrajinko. Vsaj jaz imam občutek da ni zmožen najti partnerico tukaj v Sloveniji, ali pa ga tukaj nobena noče.

Izkušenj nimam, upam pa, da si materialno preskrbljen. Ukrajinka ne bo hodila v Slovenijo , da bi se poročila z revežem. Če si vsaj solidno situiran, po moje en bo težav.[/quote]
Pomoje ni problem v njegovi situiranosti, temveč v tem da je potapko očitno tako obupan, da bi se zadovoljil z Ukrajinko. Vsaj jaz imam občutek da ni zmožen najti partnerico tukaj v Sloveniji, ali pa ga tukaj nobena noče.[/quote]Kaj je Ukrajinka kaj manj ženska kot kaka Slovenka?
V čem je razlika? Kaj bo drugače s to ali z ono?
Če se ne bo znašel z “našo” ne vem kako se bo s “tujo”…..
Mogoče bo pa pripravljena kaj več potrpet, bila kaj bolj tolerantna za njegove napake 😉

Sploh pa ne rabiš agencije, samo pojdi tja na “izlet”, mogoče še kam dlje v kakšno Moldavijo, če le nisi toliko lesen, da bi ti jo morali na pladnju servirat, bi lahko prišel nazaj že oženjen….. 😉
Potem bo šele veselica….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hočem povedat da on mogoče ni sposoben tukaj najti partnerico, pa misli da bo lažje osvojil tujko iz neke vzhodnoevropske države.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close